- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.621
Fotoğrafın kontrast ayarlarıyla oynarsan farkedersin şimdi yapamadım yaparsam atayımValla 15 dakika falan geçti inşallah vardır ben göremedim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafın kontrast ayarlarıyla oynarsan farkedersin şimdi yapamadım yaparsam atayımValla 15 dakika falan geçti inşallah vardır ben göremedim ama
Valla yaparsan çok yardımın dokunmuş olur canım sağol ay inşallahFotoğrafın kontrast ayarlarıyla oynarsan farkedersin şimdi yapamadım yaparsam atayım
Hahaha ya bu kocalar yok mu Herşeyi anında farkederler en zoru beklemek ya hala 5 gün falan var test günüme ayaklarıma da vurdu şimdi ağrı umarım bebeğim benimledirBenim de kaşık ağrısı ve göğüs ucu var dediğin gibi hatta dün gece eşim farketmiş üşüdün mü sen niye söylemiyorsun battaniye yetmediyse yorgan çıkaralım falan dedi nerden çıktı deyince göğüs uçların çok çıkmış üşüdün sandım diyo Başka pek bir şey yok
Yaaa var gibi hayırlısı olsun inşallahKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Hayırlı olsun rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallahBu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin
Ayy inşallah bu ay uğurlu gelmiştirHahaha ya bu kocalar yok mu Herşeyi anında farkederler en zoru beklemek ya hala 5 gün falan var test günüme ayaklarıma da vurdu şimdi ağrı umarım bebeğim benimledir
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallah
Üzülme kuzum benim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimiz içinSonuç da aynı dr aradı negatif
Eki Görüntüle 3137525 tüh negatif çıktı benim de neyse 4 gün var daha ikinci çizgi görme uzmanları da bakabilir mi bir
Gerçekten mi yaaa inşallah vardır kuzum baktığınız için sağolun e hadi inşallahben de gördüm
Valla 15 dakika falan geçti inşallah vardır ben göremedim ama
Evet bende fazla heyecan yapmak istemiyorum bende kontrast ayarıyla oynadım atayım var gibi ama umitlenmek de istemiyorum çok mu düşünüyoruz acaba eşim de bir goruyo var diyo bı gormuyo yok diyoMervenur277 sen yine de çok kapılma çünkü çok silik benim de geçen ay aynısı oldu adet geldi 1 hafta gecikmeyle
Döngünün kaçıncı gunundesin canımKızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu
27. GünümDöngünün kaçıncı gunundesin canım
Okuduğum kadarıyla 21. Günü 10 ile 15 arasında olabiliyormuş döllenme gerçekleşmemiş ise zamanla düşüyormuş ama başıma gelmedi hiç internetten biraz araştırdım27. Günüm
İnşallah Hepimiz İçin Uğurlu Bir Aydır çok çok aminAyy inşallah bu ay uğurlu gelmiştir
Ne diyeyim canım hayırlsı olsunOkuduğum kadarıyla 21. Günü 10 ile 15 arasında olabiliyormuş döllenme gerçekleşmemiş ise zamanla düşüyormuş ama başıma gelmedi hiç internetten biraz araştırdım
Ayyyy hamilesinKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor