Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mucizeOldu sonuçların çıkmadı mı halaa
Yok canm yarına kalmış
İlk resim ilk 3 dk da cikti ikinci resimde 5 dk dan sonra ve bata 4 var sizce elim ayağım titredi resmen
canımm var ya maşallah 😍😍🙏❤️
Çok moralimi bozdular az önce 2 kişi buna aldanma hamile değilsin kıpkırmızı olacak dediler üzüldüm beklicem 4 gün daha
kimsey aldanma o yüzden testimi eşimden ve sizlerden başka kimseye söylemedim bende

Pikten sonra 24-36 saat arasında oluyor çatlama canım yakındır silinmesi
Bu arada yumurtlama dönemi o batma ağrı bende de oluyor, doktor çok şanslısın hissediyorsun çatladığını demişti 🤎🙏
Gercektenmi sevindim o zaman bende hep bu batmalar yüzünden dr gitmeyi düşünüyordum kist filan mı var diye ama ovulasyon testiyle anladim ki bu günlerde oluyor bi kac gun

Çok moralimi bozdular az önce 2 kişi buna aldanma hamile değilsin kıpkırmızı olacak dediler üzüldüm beklicem 4 gün daha
Sakin ol bozulma bu durumlara herkes gönlünün ekmeğini yer demişler belki de dikkat etmen için söylediler biz iyi düşünelim çünkü ben çoook minnacık çizgiden başladım bak sana atayım birde az önce su içmiş çay içmiş olmama akşam olmasına rağmen yaptığım teste bakalım olur mu sakin ol sen hem diyelim ki olmadı umudunu kırma kimse için üstelik herşey için çok erkenden bebeğe stres verme (ilk test sabah ilk idrarla üstelik diğeri ise az önce

Eklentiler

• 21C7CF78-31EC-498F-8C66-7BB0E9B5ACCF.jpeg
    21C7CF78-31EC-498F-8C66-7BB0E9B5ACCF.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 72DE2627-21AE-4DB5-BD34-644CA8A54D45.jpeg
    72DE2627-21AE-4DB5-BD34-644CA8A54D45.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 48
Sakin ol bozulma bu durumlara herkes gönlünün ekmeğini yer demişler belki de dikkat etmen için söylediler biz iyi düşünelim çünkü ben çoook minnacık çizgiden başladım bak sana atayım birde az önce su içmiş çay içmiş olmama akşam olmasına rağmen yaptığım teste bakalım olur mu sakin ol sen hem diyelim ki olmadı umudunu kırma kimse için üstelik herşey için çok erkenden bebeğe stres verme (ilk test sabah ilk idrarla üstelik diğeri ise az önce
Maşallah 🥰 bat ne zaman ?

Merhaba arkadaşlar pazar günü ovü de pik gördüm pazartesi biraz düşük tü ikinci çizgi.dün ve bugün daha da silikleşti.Of beklemek çok zor🥹

Ayyy bu konuyu yeni gördüm beni de ekler misiniz kızlaar 🤭 benim güncel durum şöyle, sat 8 Eylül bat 7 Ekim yani daha 8 gün var test yapmadım erken diye :emir_bebek:

Amin🌸 2 ekimde ben çatlama sonrası 7. Gün akşam gördüm il bu attığım fotodan da önce orada fotoda görünmüyordu bile sabahkinde yanı attığı da biraz daha iyi görüntü vardı
Benim yumurtlama günü 19 eylüldü yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti. Bata 5 gün var testlerde çıkmıyor gibi umudumu kaybetmeliyim sence 😢

Benim yumurtlama günü 19 eylüldü yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti. Bata 5 gün var testlerde çıkmıyor gibi umudumu kaybetmeliyim sence 😢
Bak benim durumumu bilmiyorum çünkü standart bir oluşum ve zamanında görüntüleme olmuş olabilir ama bu herkes böyle olacak anlamına gelmez! Bazen bat gününden günler sonra çıkıyor çizgi buna ne diyeceksin? Kafandan soruları at kendini şımart ben 26 aydır bekliyorum bu günü hiç düşünmedim olmayınca tamam o halde yeniden başlamak işin motive oluyoruz dedim devam ettim.sabır gerektirdi gösterdim ama dur bakalım benimde bata var ne olur ne olmaz Allaha emanet.dediğim gibi çok sayıda gebelik bat zamanı bat sonrası belli olur 💕 kendini yorma dilerim herşey güzel olsun🌸🥰

Bak benim durumumu bilmiyorum çünkü standart bir oluşum ve zamanında görüntüleme olmuş olabilir ama bu herkes böyle olacak anlamına gelmez! Bazen bat gününden günler sonra çıkıyor çizgi buna ne diyeceksin? Kafandan soruları at kendini şımart ben 26 aydır bekliyorum bu günü hiç düşünmedim olmayınca tamam o halde yeniden başlamak işin motive oluyoruz dedim devam ettim.sabır gerektirdi gösterdim ama dur bakalım benimde bata var ne olur ne olmaz Allaha emanet.dediğim gibi çok sayıda gebelik bat zamanı bat sonrası belli olur 💕 kendini yorma dilerim herşey güzel olsun🌸🥰
Teşekkür ederim gerçekten ❤️ Sabah akşam test yapmaktan o kadar yoruldum ki. Herşey güzel olsun hepimiz için gerçekten hayırlısı artık 😊

Bata kaç gün kala test yapıyorsunuz ki ? Erkenden yapmayalım bence batı bekleyelim kızlar hatta battan 3 gün sonra falan yapalım idrar testini

X