Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın kontolüm var randevu almıştım yumurtlama var mı yok mu diye sormalı miyim yoksa o söyler mi bide rahim kalinligini alttan ultrasonda ölçülüyor yoksa karından da belli oluyor mu bilginiz var mı
Sen yumurtalarını sor boyutlarını da sor rahim kalınlığına da vajinal ultrasonla bakıyorlar canım

Bilgi içi teşekkürler canım bende silik olmuşmudur diye tekrar yaptım öğlen saatlerinde pozitifti hatta şimdi yine yaptim 18. De yine pozitif dünde bu saatlerde sanırım pozitifti 7 gibi

Pikten sonra 24-36 saat arasında oluyor çatlama canım yakındır silinmesi
Bu arada yumurtlama dönemi o batma ağrı bende de oluyor, doktor çok şanslısın hissediyorsun çatladığını demişti 🤎🙏

Bak ben hamileyim beyaz akıntım bar kasıklarımda karnımda türlü türlü ağrılar oluyor bekle ilaç salın aşma şurda bir şey kalmamış bol su iç iltihap varsa iyi gelir…ama ya bebek varsa….!!! Su iç su bebek içinde iyidir
Çok tşk ederim bende öyle yaptım ilaçlarımı almadım bile bekliyorum beyaz akıntım var sağ kaşık agrimda var bazende sol oluyor ama yoğunluk sağda bekliyorum 1.yil 3 aydır bekliyorum artık kısmet salmisim

Çok moralimi bozdular az önce 2 kişi buna aldanma hamile değilsin kıpkırmızı olacak dediler üzüldüm beklicem 4 gün daha

X