- 20 Ağustos 2022
- 3.948
- 3.339
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.481
Var canım burda belli baya gözün aydın maşallahİlk resim ilk 3 dk da cikti ikinci resimde 5 dk dan sonra ve bata 4 var sizce elim ayağım titredi resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım burda belli baya gözün aydın maşallahİlk resim ilk 3 dk da cikti ikinci resimde 5 dk dan sonra ve bata 4 var sizce elim ayağım titredi resmen
Sen yumurtalarını sor boyutlarını da sor rahim kalınlığına da vajinal ultrasonla bakıyorlar canımKızlar yarın kontolüm var randevu almıştım yumurtlama var mı yok mu diye sormalı miyim yoksa o söyler mi bide rahim kalinligini alttan ultrasonda ölçülüyor yoksa karından da belli oluyor mu bilginiz var mı
Valla coook hayali bir çizgi var ama bilemedim biraz filtre falan yapılırsa belki daha net gorunur ama varsa daa coook ufaktır kuzucum
Bu biraz daha net geldi bana, var gibi burdaİlk resim ilk 3 dk da cikti ikinci resimde 5 dk dan sonra ve bata 4 var sizce elim ayağım titredi resmen
Sağol kuzum teşekkür ederimBebeğim indirdim telefona farklı farklı filtreler de yaptim ama ben goremedim ya
Sağol kuzum teşekkür ederimSen yumurtalarını sor boyutlarını da sor rahim kalınlığına da vajinal ultrasonla bakıyorlar canım
Bilgi içi teşekkürler canım bende silik olmuşmudur diye tekrar yaptım öğlen saatlerinde pozitifti hatta şimdi yine yaptim 18. De yine pozitif dünde bu saatlerde sanırım pozitifti 7 gibi
Kuzum çok çok silik bir çizgi görüyorum ben sanki ya ne kadar var bat a?
Kanda çıkarmı şimdi son attığım 2 test normal kaset test öbür erken gebelik testiydi yani nirmak kaset test de çıktı ya hani varmı şimdi ben inanamiyorummmmVar canım burda belli baya gözün aydın maşallah
Bakalım şöyle yapacam 4 gün daha beklim bidaha bakım testeValla coook hayali bir çizgi var ama bilemedim biraz filtre falan yapılırsa belki daha net gorunur ama varsa daa coook ufaktır kuzucum
Bu biraz daha net geldi bana, var gibi burda
Resim çok kırmızı ama gölgeyi seçebiliyorum bat günü yap yada git kan ver 2 güne 1 tekrar kan ver takip etİlk resim ilk 3 dk da cikti ikinci resimde 5 dk dan sonra ve bata 4 var sizce elim ayağım titredi resmen
Hayırlısı ya sabredicem bakalım hakkımızda neler olcakResim çok kırmızı ama gölgeyi seçebiliyorum bat günü yap yada git kan ver 2 güne 1 tekrar kan ver takip et
AnladımBen 2 aydır deniyoruz 5 yaşında kızım var benim ama temmuzda kontrole gttydim rahimde yara olduğunu söylemişti Bi hap kullandım hap bitince 3 ay deneyin olmazsa gel demişti kadın doğumcu yaraya herhangi Bi işlem yapilmadi
Çok tşk ederim bende öyle yaptım ilaçlarımı almadım bile bekliyorum beyaz akıntım var sağ kaşık agrimda var bazende sol oluyor ama yoğunluk sağda bekliyorum 1.yil 3 aydır bekliyorum artık kısmet salmisimBak ben hamileyim beyaz akıntım bar kasıklarımda karnımda türlü türlü ağrılar oluyor bekle ilaç salın aşma şurda bir şey kalmamış bol su iç iltihap varsa iyi gelir…ama ya bebek varsa….!!! Su iç su bebek içinde iyidir
Sabretme zamanları bizi bekler ne yapalımHayırlısı ya sabredicem bakalım hakkımızda neler olcakSabretme zamanları bizi bekler Ne yapalım
Ayy aynı benim gibiBendeyaptm test ama negatif benimde daha 5 günüm var umutluyum daha yumurtlamam uygulamaya göre 19 20 gibiydi daha erkene olabilir
Canım burada o kadar hamile çıkan insan var hiçbirinde kıpkırmızı çizgi görmedim aylardır okuyucu olarak gebelik günlüklerini takip ederim.Çok moralimi bozdular az önce 2 kişi buna aldanma hamile değilsin kıpkırmızı olacak dediler üzüldüm beklicem 4 gün daha