Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bugün boş geçin dedi enfeksiyon var ilaç verdi çünkü. Bugün ilaç yarın ilişki o şekilde gidecek ☺️ Ağzından bal damlıyor dr da dedi ikiz olabilir diye ama eşimin ve benim ailemde ikiz geçmişi yok olabilir mi ki
Bak ballı çörek seniiii enfeksiyona ilaç vermiş sıkıntı yok yarın değerlendir ailede ikiz olması tek yumurta ikizi olursa amaaa iki ayrı yumurtan olgunlaşmışsa o senin doğurgan bünyenden kaynaklı bebeğim 🥰

Bak ballı çörek seniiii enfeksiyona ilaç vermiş sıkıntı yok yarın değerlendir ailede ikiz olması tek yumurta ikizi olursa amaaa iki ayrı yumurtan olgunlaşmışsa o senin doğurgan bünyenden kaynaklı bebeğim 🥰
😁😁😁 hmmm anladım canım neyse olsunda inşallah 😍 çoğul olursa tadından yenmez 🥰

Olur olur bak sana totem yaptım sen başla yarın çalışmaya fırsat olursa sabah yap öyle daha iyi oluyormuş spermler taze üretim oluyormuş
Bak sennn iyiymiş 🤣 ama sabah 9 da kurs var kız kim kalkacak erkenden bi de soğuk hava 🙄 bilemedim şimdi 😅😅 bak aklıma düşürdün 🙈

Bak sennn iyiymiş 🤣 ama sabah 9 da kurs var kız kim kalkacak erkenden bi de soğuk hava 🙄 bilemedim şimdi 😅😅 bak aklıma düşürdün 🙈
Bak bana kızzzz dinle erken kalk bir şey olmaz soğuk daha iyi sıcak duş almayın diyorlar tabi öyle dedim diye Toto’nu dondurma da gece bir ara kalk yap geri yat 5 te kalk işte yapın yatın olmazsa öğlen akşam olmadan yap hiç olmadı akşam yaparsın ama taze sperm kaçırma fırından öğlen akşamda ekmek alıyoruz karnımız doyuyor amaaaa yeni çıkınca ekmek daha güzel oluyor dimi cicim öyle işte.. uykuna dikkat et çok önemli aman diyim

Bearhug Bearhug belki burası uğur getirir mi acebaa :)
Yaaa kuzum inşallah getirir 😍😍😍💙🙏
Ekim ayı açılmadı sanıyordum valla açılmış bile 😍😍😍
Daha regl gelmedi ama testler negatif Eylülden umudu kestik.
Kırmızılar gelince listeye eklenirim inşallah yeni bat tarihimle
Bu ay olsun inşallah artık tek çizgi görmek moral bozucu oluyor bir ay daha görmek istemiyorum 😄😄😄😄

Sakin annem sakin guzuuuum sakin yavrııım 🤣🤣 yol uzun yol meşakkatli yol sabır istiyor relaxxx 🤗
Yaaa kuzum inşallah getirir 😍😍😍💙🙏
Ekim ayı açılmadı sanıyordum valla açılmış bile 😍😍😍
Daha regl gelmedi ama testler negatif Eylülden umudu kestik.
Kırmızılar gelince listeye eklenirim inşallah yeni bat tarihimle
Bu ay olsun inşallah artık tek çizgi görmek moral bozucu oluyor bir ay daha görmek istemiyorum 😄😄😄😄

Kasımdan beri korunmuyoruz bi sıkıntı da yok. 1 Ağustos’tan beri mfk ürünleri kullanıyoruz bu aydan çok umutluyum hepimize güzel ve sağlıklı gelsin inş 🙏🙏🙏

Sakin annem sakin guzuuuum sakin yavrııım 🤣🤣 yol uzun yol meşakkatli yol sabır istiyor relaxxx 🤗

🥲🥲🥲 Günler geçmiyor zaten kuzum yaa bekle bekle bat gelsin negatif gör bu sefer regl bekle yumurtlama bekle bir daha bat bekle valla dediğin gibi uzun ve meşakkatli Allah hepimize sakin ve sabırlı olma gücü versin 😆😆🤭😍😍💙💙
Ekim ayında erkenden test yapmayacağım aha da buraya yazıyorum erken test yapmaya kalkarsam bana izin vermeyin 😆😆😆🤭

🥲🥲🥲 Günler geçmiyor zaten kuzum yaa bekle bekle bat gelsin negatif gör bu sefer regl bekle yumurtlama bekle bir daha bat bekle valla dediğin gibi uzun ve meşakkatli Allah hepimize sakin ve sabırlı olma gücü versin 😆😆🤭😍😍💙💙
Ekim ayında erkenden test yapmayacağım aha da buraya yazıyorum erken test yapmaya kalkarsam bana izin vermeyin 😆😆😆🤭
Tutmayın küçük enişteyi :KK70:

Kafayı dağıtacak aktiviteler bulmak lazım. Bir de bu platform çok eğlenceli evet ama bence burası da stres yapıyor insanda. Ben çalıştığım halde 50 kere girip bakma gereği duyuyorum kim ne yazmış vs 🤣🤣 Halbuki ben adet oldum mesela , şu an stres olacak bişey yok sana noluyor demezler mi adama😂😂 Yine de meraktan girip yazıyorum

Kafayı dağıtacak aktiviteler bulmak lazım. Bir de bu platform çok eğlenceli evet ama bence burası da stres yapıyor insanda. Ben çalıştığım halde 50 kere girip bakma gereği duyuyorum kim ne yazmış vs 🤣🤣 Halbuki ben adet oldum mesela , şu an stres olacak bişey yok sana noluyor demezler mi adama😂😂 Yine de meraktan girip yazıyorum
Bende öyleyim yüz kere giriyorum bağımlılık yapıyor resmen 😀 bu ay test yapmamaya söz verdim adetimiz geçince yapalım beni de tutun lütfen 😀

X