Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tam olarak anlamamakla beraber bende 26 ekimde tam yumurtlama döneminde birleşme yaşadım . Rica etsem beni de ekler misiniz ? Ama daha gebe olup olmadığım belli değil

Cnm nasıl gidiyor hamileliğin. Benim kusma falan yok kasık ağrım da kesildi şuan yok göğüsleri acıyo sadece ya sende ne var belirti olarak. Benim en son betam 625.33 çıktı. Ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum yaa böyle sanki değerim düşüyor gibi hissediyorum
Bende valla hiç belirti yok😅 göğüs ağrım dışında ama o da öyle aman aman değil. Benim kan değerimi söylemediler bu hafta bakalım alırlarsa gidip keseye belki kalp atışına bakarız 😍

Maşallah canım 😍🍀 sat ne zamandı şu an kaç haftalıksın
Son adet tarihim 29 eylul 2022-4 Ekim 2022 arasiydi.Hesaplamalar 6. Haftanın içinde diyor bakalım doktor randevusun de belli olacak.Daha randevu bile alamadım.Yarin alacağım inşallah.Agri durumlarınız nasıl arkadaşlar?

Son adet tarihim 29 eylul 2022-4 Ekim 2022 arasiydi.Hesaplamalar 6. Haftanın içinde diyor bakalım doktor randevusun de belli olacak.Daha randevu bile alamadım.Yarin alacağım inşallah.Agri durumlarınız nasıl arkadaşlar?
Hemen hemen aynıyız 😍 benim doğum da 10.07 diyor 😍 kasıklarım ara ara batma oluyor ama çok nadir göğüslerim ağrıyor öyle 🤗senin nasıl ha bide gel seni Temmuz anneleri grubuna götüreyim bu grubuda hamiş olarak ekleyeyim 😍🍀

X