Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilerim ki Hepimze en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip olsun 🌿
Kimse üzgün kalsın istemem bu grupta... Unutmayalım ki bizim için neyin hayırlı olduğunu yalnızca Allah bilir🥰 hamilelik haberi alan arkadaşlarım sağlıkla bebeklerine kavuşsun, isteyen arkadaşlarım da biran önce sağlıkla bebek haberlerinizi alalım inşallah.

Benim bat tarihim bugündü ve o minik çift çizgi göründü şükürler olsun 🥲
Belirtileri merak eden arkadaşlar için;
İki hafta önce minnacık bir damla açık renk kan geldi.
Son günlerde çok şiddetli baş ağrılarım oldu bununla beraber sıkça baş dönmesi oluyor. Son bir hafta 'heh şimdi regl olacağım' diye diye geçti. tam anlamıyla regl ağrısı yaşadım alt karında gezen bir ağrı var Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah🐥🌸 darısı isteyen tüm güzel kalpli kadınlara🎊

Son günlerde çok şiddetli baş ağrılarım oldu bununla beraber sıkça baş dönmesi oluyor. Son bir hafta 'heh şimdi regl olacağım' diye diye geçti. tam anlamıyla regl ağrısı yaşadım alt karında gezen bir ağrı var Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah🐥🌸 darısı isteyen tüm güzel kalpli kadınlara🎊
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım 🥰🥰🥰

Şükür her zamanki gibi çok yiyorum 🤣🤣🤣 yemem değişmedi ama bulantı gelip gidiyor
Bulantı bende de gelip gidiyor. Gece tuvalete kalkıyom o ara hemen mide bulantısı yakalıyor. Baş ucuma tuzlu kreker koydum ağzıma 2 atıyorum düzeliyor şimdilik gündüz de oluyo. Ama acıkınca çok kötü oluyom hemen bir şeyler yemem gerekiyor

Ohhh maşallah grubu güzel haberlerle kapattık, sağlıkla gelsin kuzum, sana kız hissettimm🤰🤱

Güzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.

Çokk güzelll bi haber 😍 hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsun 🙏😍🍀 testini atsana bizede 😍 ayyy ne güzel kapatıyoruz ayı 💃🏻🙏😍 Allahım bekleyen diğer annelerimize de Naaip etsin 🙏😍🍀

Bulantı bende de gelip gidiyor. Gece tuvalete kalkıyom o ara hemen mide bulantısı yakalıyor. Baş ucuma tuzlu kreker koydum ağzıma 2 atıyorum düzeliyor şimdilik gündüz de oluyo. Ama acıkınca çok kötü oluyom hemen bir şeyler yemem gerekiyor
Onlar benim normal halim açlığa dayanamamak🙈🙈🙈 eve bende mide bulantısına çubuk kraker yiyorum

Güzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.
Canım ben bu konuyu bilmiyorum ama içimden bebiş olabilir mi diye geçiyor test yaptın mı çünkü başka neden öyle bi akıntı gelsin ki yumurtlama değil yumurtlama geçmişte değil 🤷🏻‍♀️

Canım ben bu konuyu bilmiyorum ama içimden bebiş olabilir mi diye geçiyor test yaptın mı çünkü başka neden öyle bi akıntı gelsin ki yumurtlama değil yumurtlama geçmişte değil 🤷🏻‍♀️
Yavrum adetime 13 gün var görünüyor. Tabii yumurtlama olmadığı için tahminim bu. Anlamadım gitti ya

X