- 9 Haziran 2022
- 75
- 57
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.021
Sonucu alırken ödüm koptu o kadar mutluyum kigcfinelo Bencede çok güzel canım beklenen 2 katına çıkması seninki 3 katına çıkmış, maşallah kuzuyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu alırken ödüm koptu o kadar mutluyum kigcfinelo Bencede çok güzel canım beklenen 2 katına çıkması seninki 3 katına çıkmış, maşallah kuzuyaaa
İnşallah canım sağlıkla ilerlerÇooook iyi tabiki darısı başıma inşaallah
Teşekkür Ederim canım bat 31. Ben erken öğrendim çatlamadan sonra tam olarak 10. Gün çizgi görmüş oldum beta çıkmadı pazartesi yada çarşambaya kaldı kan verdim. Darısı sana OlsunCanım öncelikle gözün aydın şuan kaç gün geçti regl betan kaç çıktı? Keseyi minik de olsa görmüş ne güzel
Canımsın çok teşekkür ederim. Sağlıkla al kucağına.Teşekkür Ederim canım bat 31. Ben erken öğrendim çatlamadan sonra tam olarak 10. Gün çizgi görmüş oldum beta çıkmadı pazartesi yada çarşambaya kaldı kan verdim. Darısı sana Olsun
Daha yapmadım birazdan yaparım canımBalımm bugun test yaptıysan fotosunu atsanaaaa :)
Bakalım benim kaç çıkacakBenim battan 5 gün önce 73 çıktı
Amin canımCanımsın çok teşekkür ederim. Sağlıkla al kucağına.
Evet evet pozitifim yani darisi basimiza derken kalp atisi bebis falan gorelim hepsiniAmin canım ama sen benim aklımda hamilesin test yapmış mıydın ayyy dilerim ki hamişsin
Ay ne güzel çıkmış çizgin maşallah yavrum hayırlı olsunKızlar benimki galiba merhaba diyor
Teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsinAy ne güzel çıkmış çizgin maşallah yavrum hayırlı olsun
Yapınca atarmısın kuzumDaha yapmadım birazdan yaparım canım
Maşallah sağlıkla ilerlesin tutunsun canımKızlar benimki galiba merhaba diyor
Amin inşallahMaşallah sağlıkla ilerlesin tutunsun canım
Canım bence seninki asker selamı çakmışKızlar benimki galiba merhaba diyor
Maşaallah allah bağışlasın kuzumKızlar benimki galiba merhaba diyor
hayyy kurban oldugum inşallah öyledir egerki öyleyse bi gelsin ben cakacam onun dötünee selamıııCanım bence seninki asker selamı çakmış
Yaptım canım teyzeleri sizde bakın bir ilk 3 dakika da ve 10 dakika içindeki haliYapınca atarmısın kuzum
Canısı benim için ne doğdu içineHoş sen pembe pembe bir gebelik testi atmışsın ama içime erkek doğdu. Sağlıkla gelsin. Cinsiyeti öğrenince etiketle beni...