- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.721
İsmi nedir hapın ve hormonlarında sorunmu vardı canım benımde FSH yüksek bıraz alsam duzenlermı birde eczaneden aldın demiHap olarak aldım canım adetimde başlamıştım evet bu ayda hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi nedir hapın ve hormonlarında sorunmu vardı canım benımde FSH yüksek bıraz alsam duzenlermı birde eczaneden aldın demiHap olarak aldım canım adetimde başlamıştım evet bu ayda hamile kaldım
Amiin hepimizinHayırlısı olsun canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)
Adetin üstünden 11 gün geçti yumurtlamam bile olmadı daha o yüzden zannetmiyorum ama yine de bi kan gelince aman neyse yapim bitane diye yaptım. 10 dk içinde çıktıKaç dakika sonra çıktı?adetin kaç günü,?
Ovu testi yapıyomusun?Adetin üstünden 11 gün geçti yumurtlamam bile olmadı daha o yüzden zannetmiyorum ama yine de bi kan gelince aman neyse yapim bitane diye yaptım. 10 dk içinde çıktı
Evet yapıyorum henüz pik göremedimOvu testi yapıyomusun?
Yumurtlama kanamasidir o zaman bazen oluyo bende bu ay oldu mesela cok az lekelenmem olmustu yumurtlama zamaniAdetin üstünden 11 gün geçti yumurtlamam bile olmadı daha o yüzden zannetmiyorum ama yine de bi kan gelince aman neyse yapim bitane diye yaptım. 10 dk içinde çıktı
Canım doğru goruyorsam testın artımed. T1 ile t2 nın arasında cıkıyor varsa senın t2 nın bana gore sagında cıkmıs. Kuruma cızgısı cok buyuk ıhtımal. Bak ekledım benımkını
Canım ben yurt dışındayım burda adı agnus cactus yok testler yapıldı her şey yolunda dedi doktorum da önerdi bu ilacı ben burda hayıt tohumu bulamadığım için hapını aldım hem ginnys arkadaş ta önermiştiİsmi nedir hapın ve hormonlarında sorunmu vardı canım benımde FSH yüksek bıraz alsam duzenlermı birde eczaneden aldın demi
Evet duymuştum bu hapı burda adı agnucaston dıye gecıyor adetı düzenliyor ve hormonları düzene sokuyor muş senınde gözün aydın çok sevındım allahım kucagına almayıda nasıp etsınCanım ben yurt dışındayım burda adı agnus cactus yok testler yapıldı her şey yolunda dedi doktorum da önerdi bu ilacı ben burda hayıt tohumu bulamadığım için hapını aldım hem ginnys arkadaş ta önermişti
Ya inşallah öyledir çünkü yumurtlamicam diye ödüm kopuyo yumurtlamayı bekliyorumYumurtlama kanamasidir o zaman bazen oluyo bende bu ay oldu mesela cok az lekelenmem olmustu yumurtlama zamani
Ben de öyle tahmin ettim çünkü imkansız gibi bişey şuan hamile kalmamCanım doğru goruyorsam testın artımed. T1 ile t2 nın arasında cıkıyor varsa senın t2 nın bana gore sagında cıkmıs. Kuruma cızgısı cok buyuk ıhtımal. Bak ekledım benımkını
kan verdiniz mi beta kaç çıktı acaba ?Aylardır her listeye girdim bu ay umudum yoktu doktora gidecektim adet olunca ummadığım anda geldi sanırım miniğim yeni yaptım yanlış görmüyorum dimi
Canım öncelikle çok sevindim bebeğinin seninle olmasına bende yarın doktora gidicem bu ay 3. Ay klomene başlıcak iğneyle berabar ama hatırlıyosan benimde testlerimde silik çizgi çıkmıştı gidip kanda vermemiştiim bende pcosum ve genelde pcosta geç döllenme oluyo diye duymuştum o yüzden beklemiştim ama dün adet oldum şimdi sende kanamam oldu diyince içime bi şüphe düştü yarında doktora gidicem tekrardan ilaç kullanıcam acaba ne yapsam doktora söylesem kan mı versem fikir verin bana birde senin kanaman nasıl olmuştu canımCanım selam sagolasın. Evet kanda verdık doktorumuzada gorunduk. Bugun kı betam 23 uc gun once 4.5 a gore aldı ve guzel artmıs dedı. Ikı gun once kanamam oldugu ıcın progestana basladı. Ve 4 kasıma randevu verdı :) tabı kan konusunda benım ıcın rahat etmesı sımdı gıttım baska bı hastaneye daha verdım. Bebegım benımleymıs ve ıkı gun oncekı kanamam yerlesme kanamasıymıs. Yanı arkadaslar bıldıgınız acık kırmızı kanamam oldu bır gun boyunca adet gıbı . Bır gun sonunda kesıldı.hala ara ara kahve lekelenmelerım oluyor. Bazı yerlerde yerlesme bır ıkı damla olur, rengı pembe olur dıye kesın söylemler var. Onlara ınanıp umudunuzu kaybetmeyın. En kesın sonuc kan verın herseyı ogrenın
Canım 10 dakikaysa bilmem ki olabilirAdetin üstünden 11 gün geçti yumurtlamam bile olmadı daha o yüzden zannetmiyorum ama yine de bi kan gelince aman neyse yapim bitane diye yaptım. 10 dk içinde çıktı
eğer alırsan da sana da şifa olsunEvet duymuştum bu hapı burda adı agnucaston dıye gecıyor adetı düzenliyor ve hormonları düzene sokuyor muş senınde gözün aydın çok sevındım allahım kucagına almayıda nasıp etsın
Tam adet gibiyse kimyasal olabilir canımBaksanıza böyleydi testlerim ama adet oldum
Valla canım bugün 2. Günüm adette ama az geliyor yani öyle çok yoğun değil ama parçalar geldi herhalde normal adetim ama yarın doktora söylesem mi acabaTam adet gibiyse kimyasal olabilir canım