Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batı 30 Ekim olup silik cizgi görenleri duyunca biraz modun düşüyor kendi adıma 😔😔😔 ama sizin adınıza çok çok mutluyum. Ben iki kere tattım o duyguyu, çok şükür🤲Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🤲

Yenilen pehlivan güreşe doymamış 🤪🤪Onemed gebelik testi aldım iki tane, eczanede o varmış😊bakalım cuma yaparım dayanabilirsemm🙈🙈dayanamassamda yarın 😊

Evet artımed deger cok kucukken bıle yakalıyor. Sun degerın 5 var yok sakın kan verme benım yaptıgım hataya dusme balım bat gunune kadar bekle ♥️
Aslinda 4 5 gun gecikene kadar vermeyecektim ama 3 ay once dis gebelik gecirdim doktorumu aradim bugun pazartesi ve carsamba kan ver sonuca bakalim bana gel erkenden takip edelim dedi tekrarlama olasiligi oldugu icin ama icim cok temiz bu konuda hayirda serde allahtan bakalim ne bekliyo bizi suan sadece cok mutluyum elhamdullillah 💜🙏

Aslinda 4 5 gun gecikene kadar vermeyecektim ama 3 ay once dis gebelik gecirdim doktorumu aradim bugun pazartesi ve carsamba kan ver sonuca bakalim bana gel erkenden takip edelim dedi tekrarlama olasiligi oldugu icin ama icim cok temiz bu konuda hayirda serde allahtan bakalim ne bekliyo bizi suan sadece cok mutluyum elhamdullillah 💜🙏
Miratech testinizi de atarmisiniz bakalım 😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20221026-170529_Fotoğraflar.png
    Screenshot_20221026-170529_Fotoğraflar.png
    219,8 KB · Görüntüleme: 64
Teyzeleriiii bugün öğlen kahve falan içtim öyle yaptım bakın bi 😍🥰🙏 Pheebs Pheebs T TASUU @dunya162 ve diğer güzellerim ❤️
maşallah git gide kızarıyor inşallah sağlıcakla gelsin canım bu arada ben dr dan geldim nur topu gibi iki ader bir sağda bir solda kistim varmış eğer çatlasaymış ikiz olabilirmiş dedi dr tarlusal verdi adet oluncada yaz d. kontrol hapı verdi onu kullanıcam aralık ayına kaldım ben ama yine buralardayım

maşallah git gide kızarıyor inşallah sağlıcakla gelsin canım bu arada ben dr dan geldim nur topu gibi iki ader bir sağda bir solda kistim varmış eğer çatlasaymış ikiz olabilirmiş dedi dr tarlusal verdi adet oluncada yaz d. kontrol hapı verdi onu kullanıcam aralık ayına kaldım ben ama yine buralardayım
Amin canım🙏🍀 darısı sana Olsun🍀🙏😍 bak sende bizler gibi yap ovülasyon testi al pik yaptığında baktın çatlamıyor havuç ye kızlar öyle yapmıştı herşeyin hayırlsı canım benim dr geçen ay iki yumurtan var dedi olmadı klomen kullandım ilk geçen ay olmadı bu ay bırak dedi bırakmıştım ama hayıt tohumu ilacı kullandım ve dedi ki gidin deneyin hiç bişey yapmadı olmazsa aralıkta gelin eşime test yapacaktı
Düşün Artık demek ki bu aya kısmetmiş 🙏 ve hep moralini yüksek tut ❤️

Amin canım🙏🍀 darısı sana Olsun🍀🙏😍 bak sende bizler gibi yap ovülasyon testi al pik yaptığında baktın çatlamıyor havuç ye kızlar öyle yapmıştı herşeyin hayırlsı canım benim dr geçen ay iki yumurtan var dedi olmadı klomen kullandım ilk geçen ay olmadı bu ay bırak dedi bırakmıştım ama hayıt tohumu ilacı kullandım ve dedi ki gidin deneyin hiç bişey yapmadı olmazsa aralıkta gelin eşime test yapacaktı
Düşün Artık demek ki bu aya kısmetmiş 🙏 ve hep moralini yüksek tut ❤️
Hayıt tohumunu nasıl kullandın? Kullandığın ay mı hamile kaldın?

Hayırlısı olsun canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)

X