- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.601
Öyle yapcam canımTamam ins artacak madem test aldın takip et güzelce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapcam canımTamam ins artacak madem test aldın takip et güzelce
Bat benimde 30 ekim bence acele etme zaten bir kaç gün kaldı bence en erken beklenen adet gününde test yapmalısınMerhaba bat 31 Ekim ovülasyon testi 14 Ekim pozitif o gün ve sonra değerlendirildi kanda ve kaset tipi gebelik testi için hangi tarihler uygundur ilk deneme yardımcı olur musunuz bu tarihleri bekleyenler varsa yorum yazın
Öyle çok sevindim kiii inşallah inşallah bebeğin seninle ve sağlıkla gelecek! ben heyecanlandım cidden seni düşünemiyorumÖyle yapcam canım
Öyle diyor doktorlar ben duyduklarımın yalancısıyım Allah’ın hikmetinden sual olunmaz ama o nedenle değerlendirsenBırde yeterli boyuta gelmeden catlıyorsa tutmaz mıkı
Aminnn canım anlatamam heyecanımı dilerim Rabbimden isteyen herkesin ennn kısa zamanda kucağını doldursunÖyle çok sevindim kiii inşallah inşallah bebeğin seninle ve sağlıkla gelecek! ben heyecanlandım cidden seni düşünemiyorum
Aleyküm selam canım hoşgeldin aminnn canım Güzel günlerden geçiyoruz sende mi bekliyorsunHerkese selam.
Hayırla sağlıkla neşeyle bebişlere kavuşmak nasip olsun inşaallah.
Biz de nasipse bir yola girdik, bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler…
Heyecanlandım sizlerin yorumlarınızı okurken.
Kuzu ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum ateşte ovulasyon ıle aynı tarıhleri gosterıyor kafa oldu allak bullakÖyle diyor doktorlar ben duyduklarımın yalancısıyım Allah’ın hikmetinden sual olunmaz ama o nedenle değerlendirsen
Yenı test ne zaman gelirrrAmin canım öylede oldu ne zaman yapacaksın
Hayırlı olsun canımmmKızlar kızlar günaydıııınnnn
Teşekkür ederim papatyacım umarım test yanıltmıyordurHayırlı olsun canımmm
Gunaydinnn gözüküyor silik hayırlı olsun hemen kan vermeye git benceKızlar kızlar günaydıııınnnn
Eşim işe gitse hemen çıkcam peşinden. Betayı görmeden söylemeyim dedim sabah sabah adamaGunaydinnn gözüküyor silik hayırlı olsun hemen kan vermeye git bence
Benim hep belirtim var evet ya bak adini mucize "oldu" diye degistirdim OLDUSakın sakın hep pozitif ol bu çok önemliymiş içinden bi yerden bile olmaz diye geçirsen o öyle oluyor. Sen söyle belirtin var mı
Tabi aynen bende öyle yaptım aksaminada güzel bir korkulu supriz hazırladım şok geçirdiEşim işe gitse hemen çıkcam peşinden. Betayı görmeden söylemeyim dedim sabah sabah adama
Korkulu mu nası diyecem bende onu düşünüyorum belki fikir olur?Tabi aynen bende öyle yaptım aksaminada güzel bir korkulu supriz hazırladım şok geçirdi
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişşKorkulu mu nası diyecem bende onu düşünüyorum belki fikir olur?