- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.501
EveeeeetCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Yaaa gözyaşın pıttCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Cıplak gözle nasıl gozukuyorrrrCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Ay var kız vae masalllah kactasın gecikti mi ne durumdasın sen su an daCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Canım bende gördüm oynadım biraz bebiş var burdaCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Hayırlı olsun kuzum inşallah kıpkırmızıyı da görürüzCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Eveeeeetbence o bebis burda
Ayyy kızlar iyi ki varsınızCıplak gözle nasıl gozukuyorrrr
Daha 6 gün var canım testlerim geldiAy var kız vae masalllah kactasın gecikti mi ne durumdasın sen su an da
Aminnnn canımHayırlı olsun kuzum inşallah kıpkırmızıyı da görürüz
Canım hayırlı olsun betan Kaç çıktı kan verdin miTeyzelerım annemin hala peceteye sıldıkce gelen pembe kanaması var ama ben bugun bıraz daha buyudum sanırımm pembiş olmuş iyice çizgimiz
Beta verdin mi canım betan kaç?Aylardır her listeye girdim bu ay umudum yoktu doktora gidecektim adet olunca ummadığım anda geldi sanırım miniğim yeni yaptım yanlış görmüyorum dimi
Üsttekinde gölge var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir canımBen geldim canlar Ha Buda testlerim
Herhun yap koyulaşmaya takıp et sonra kan ver hemen vermeDaha 6 gün var canım testlerim geldi
Canım hepsini 10 dk içinde çektimÜsttekinde gölge var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir canım
Tamam canımHerhun yap koyulaşmaya takıp et sonra kan ver hemen verme
Testlerin erken gebelik mi canısı? Bir de markasını verir misin güvenemiyorum testlere artıkCanım hepsini 10 dk içinde çektim
Çizgi var gibi görünüyor üsttekinde canım ben öyle hissettimCanım hepsini 10 dk içinde çektim
Yaaaaaa hadi insallahhhhhh yaaa çok ümitliyim bu sefer geliyor bebişinCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs Papatyamaviss iyilikperisi92 @ ginnys kahvelihatunn D dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın