- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim golge goruyorum ben ama elinde nasil?Ben geldim canlar Ha Buda testlerim
Buz gibi gözlerim bozuldu o derece yaniCanim golge goruyorum ben ama elinde nasil?
3. Foti ilk testte gölge görüyorum ama inşallah koyulaşır canımBen geldim canlar Ha Buda testlerim
Çok güzel düşünmüşsünCanım hamiş olamayanlara öyle yapıyorm ben çarpı koymak sert geliyor bana sanki kötü bişeymiş gibi halbuki adet olmamızında güzel yanları var bizler prensesiz elimizde sihirli değneğimiz ve dileğimizin tutmasını bekliyoruz kendimce öyle anlamlandırdım o işaretleri
Bebısko dünkü testler çatlamış gıbıydı şimdi cektım böyle bu testler kafamı karıstırdıAşko çatlamış bu @Ginnys bak bi kuzum
Ama belli olmaz kıi hemen salma son güne kadar Umur varYumurtlamadan 10, çatlamadan 9 gün geçti bu burdan pozitife dönmez bence gölge bile yok olur gecikme olursa o zaman bi daha test yaparım ama ben yine elendim diyebilirim.
Bir ufacık gölge olsaydı umutlanacağım salmayacaktım. Tek umudum şu anda sabah 5 gibi kedi uyandırınca tuvalete de gittim. Yani sabah ilk idrarla yaptım sayılmaz 3 saat falan olmuştu tuvalete girmeyeliAma belli olmaz kıi hemen salma son güne kadar Umur var
Bekle asko reglye kaç gün varBir ufacık gölge olsaydı umutlanacağım salmayacaktım. Tek umudum şu anda sabah 5 gibi kedi uyandırınca tuvalete de gittim. Yani sabah ilk idrarla yaptım sayılmaz 3 saat falan olmuştu tuvalete girmeyeli
Yumurtlamaya göre 4 kuzumBekle asko reglye kaç gün var
Kızlar bu ay bende elendim galiba sabah pembe leke gelmiş adet oldum 44. Günde hastalandımBuz gibi gözlerim bozuldu o derece yani
Iste ama farklı bellı olmaz biz üç arkadaş aynı anda hamıle kaldık birisi regle 9 gün kala silik çıktı imkansız dimi ama çıktı benım üç gün kala çıktı arkadaşımın adetten bır gün sonra çok cok sılık bir cızgı çıktı düşünYumurtlamaya göre 4 kuzum
Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım canım o zaman her şeyin hayırlısı ama bu kadar bembeyaz olunca moralim çok bozulduIste ama farklı bellı olmaz biz üç arkadaş aynı anda hamıle kaldık birisi regle 9 gün kala silik çıktı imkansız dimi ama çıktı benım üç gün kala çıktı arkadaşımın adetten bır gün sonra çok cok sılık bir cızgı çıktı düşün
Erken testlerden alma bence bırde hassasıyet olarak kaset daha ıyı kesınlıkle , moralınıde bozma bozmak ıcın cok erkenBi kaç gün daha bekleyeyim bakalım canım o zaman her şeyin hayırlısı ama bu kadar bembeyaz olunca moralim çok bozuldu
Garanti olsun diye bi erken bi kaset yaptım kuzum. Kaset de bebetime. Birgebeningünlüğünün kaset testlerinden bir tane de predictor hızlı olanı var evde gecikme olur kullanırım belki onları.Erken testlerden alma bence bırde hassasıyet olarak kaset daha ıyı kesınlıkle , moralınıde bozma bozmak ıcın cok erken
Bu arada ben senin testlerle oynadim biraz ama bence cok net bi negatif degil tamam bazi testler bi golge cikariyo ama negatif diyemem pozitif diyemedigim gibiBen geldim canlar Ha Buda testlerim
Hah canım ben buraya atmayı unuttum bugünde 3 tane ayrı test yaptım şimdi atıyorum bide bunlara baksanaBu arada ben senin testlerle oynadim biraz ama bence cok net bi negatif degil tamam bazi testler bi golge cikariyo ama negatif diyemem pozitif diyemedigim gibi