- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.541
aminnnn inşallahKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Hepinizi seviyorum iyiki varsınız@Mavi070707 M merve_eymen @LeucotheaThemis @Chanandeler Bong @kahvelihatunn Ginnys Pheebs Mucizem4564 @fnd_50 @Rosebelle @raainbow R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Safiye19 ve diğer tüm güzel annelerim anne adaylarım
Tamam ins artacak madem test aldın takip et güzelceDaha 6 gün var canım testlerim geldi
Allah senin de gönlüne göre versin, bütün duaların kabul olsun tatlımKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Hepinizi seviyorum iyiki varsınız@Mavi070707 M merve_eymen @LeucotheaThemis @Chanandeler Bong @kahvelihatunn Ginnys Pheebs Mucizem4564 @fnd_50 @Rosebelle @raainbow R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Safiye19 ve diğer tüm güzel annelerim anne adaylarım
CanımmmmmKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah canımAmin kuzum ınsallahhh rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinnŞimdi artış bekleyecegız bakalım umarım saglıkla ılerler
Amiiin amin aminKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Yaa ben senin kalbini severimKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Anladım çok teşekkür ederimEvet canım sabah yaptım pik olmuştu akşam üzeri yaptığımda çatlamıştı ve o gün ilişki oldu
Amin canım teşekkür ederimCanımmmmmyeni yaşın yeni umutlar yeni mutluluklar parlayan sevinçler versin seni çok seviyorum
Aminnn hepimiz inşallahAmiiin amin aminsaglikla hayirla Allahin izniyle kavusalim hepimiz yavrularimiza dogum gununde kutlu olsun ne sahane bi hediye oldu bu arada hemen sigarayi birakiyosun yanlis hatirlamiyosam iciyodun dimi
Mesela bugğn pik oldu Ya ilişki oluyor ertesi gün baktın silikleşmiş yine ilişki oluyor canımAnladım çok teşekkür ederimpeki pik olduğu zamanla çatlama arası ilişkimi doğru olan yoksa çatlama sonrası mı ilişki olması gerekli öğrenmiş olayım ve buralarda yeni olup merak edenler varsa
Çok teşekkür ediyorumMesela bugğn pik oldu Ya ilişki oluyor ertesi gün baktın silikleşmiş yine ilişki oluyor canım
Amin canım aminÇok teşekkür ediyorumbilmeden de olsa doğru ilerlemişim en azından şüphe kalmadı umarım bekleyen herkes te gönlünden geçen güzellikler ve dilekleri gerçek olur
Bunda bende çok net görüyorum canımAminnn hepimiz inşallahdoğru hatırlıyorsun Kız valla sabahtan beri içmedim bak bide öğlen test yaptım sen iyi negatif yapıp bakıyorsun
Teşekkür ederim canım aminnnBunda bende çok net görüyorum canımsağlıkla büyüsün bebişşşşş
CanımmmmKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsunTeyzelerım annemin hala peceteye sıldıkce gelen pembe kanaması var ama ben bugun bıraz daha buyudum sanırımm pembiş olmuş iyice çizgimiz