Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kurtaj olduktan sonra 24 gunde bir adet olmaya basladim biraz arastirdigimda luteal faz yetmezligi gibi birsey okudum boyle birsey yasayan vae mi ? 24 gunde bir adet olmak normal mi kabul ediliyor ?

Beni bi daha çatlama için çağırmadı dr. Salı yumurtlar 18 ve 21mm büyümüş birer gğn arayla 2 ilişki olsun dedi ama konuştuğumuz gün için enfeksiyonum da vardı fitil verdi bugün fitil yarın ilişki dedi. Ben o gün övü testi yapmıştım pike yakındı sonraki günler silikleşmişti. Son ilişki cuma gğnğ oldu ama ben cuma günü yine ovü yaptığımda çizgiler kıpkırmızıydı.
Bu sabah uyandığımda ise ıpıslaktım ben neden bilemiyorum ilk defa su gibi akıntım oldu 🤷🏻‍♀️
Çok uzun oldu yazım ama süreç böyle oldu ilki 14 ünde çatladıysa bugün 4. Gün herhalde 2. Yumurtlama olduysa eğer testim yoktu devamına bakamadım canım
Diğerde bugün çatlamış o zaman bendede öyle olmuştu aslında ben sana batlarımız yakın diye çatlamadan sonra farkettiğin belirti var mı diye sorucaktım 🤭

Geçen hafta çekildim echomarda cok basit bir işlem boş yere kendmi strese sokmuşum fakat sizin gideceğiniz kurumdaki cihazi bilemiyorum c kollu cihazdi benmki sıfır ağrı anestezi olmadan atlattm inşallah sizinde öyle geçer
Amin inşallah öncesinde bir ilaç aldınız mı üniversite hastanesi olduğu için çok kalabalıktı hiç bilgi alamadım stresim iyice arttı sırada bekleyen birkaç kişinin elinde ilaç gördüm işlemde kullanılacak ilaç onu biz mi alıyoruz acaba erzurumdayım maalesef özel hastane 1 tane oda pek güvenilir değil diyorlar

Amin inşallah öncesinde bir ilaç aldınız mı üniversite hastanesi olduğu için çok kalabalıktı hiç bilgi alamadım stresim iyice arttı sırada bekleyen birkaç kişinin elinde ilaç gördüm işlemde kullanılacak ilaç onu biz mi alıyoruz acaba erzurumdayım maalesef özel hastane 1 tane oda pek güvenilir değil diyorlar
Islem öncesi değilde sonrası antibiyotik verebiliyorlar enfeksiyona karşı bence yinede bir hastaneyi arayip sorsaniz iyi olr belkide işlem farkli ilerliyordr

Bendede düne kadar sol kasıkta dolgunluk vardı 😂 bugün sağda sızlama var 🤣🤣🤣
İnşallah tutunmuştur bebiş canım istiyoruz ki hemen belli etsinler 🙈😍 ben ilk hamileliğimde günümün geçtiğinin bile farkında değildim şimdi ilişki den sonra belirti aramaya başlar oldum 🙈🙈zorluyorum herkeste oluyor bende de olsun diye 🤣🤣🤣

İnşallah tutunmuştur bebiş canım istiyoruz ki hemen belli etsinler 🙈😍 ben ilk hamileliğimde günümün geçtiğinin bile farkında değildim şimdi ilişki den sonra belirti aramaya başlar oldum 🙈🙈zorluyorum herkeste oluyor bende de olsun diye 🤣🤣🤣
İnşallah tutmuştur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Vallahi çok doğru dedin 😂😂 ya ilk bebeği kaybedince ikincinin süreci ister istemez bende stres ve merak uyandırıyo 😂😂😂

Beni bi daha çatlama için çağırmadı dr. Salı yumurtlar 18 ve 21mm büyümüş birer gğn arayla 2 ilişki olsun dedi ama konuştuğumuz gün için enfeksiyonum da vardı fitil verdi bugün fitil yarın ilişki dedi. Ben o gün övü testi yapmıştım pike yakındı sonraki günler silikleşmişti. Son ilişki cuma gğnğ oldu ama ben cuma günü yine ovü yaptığımda çizgiler kıpkırmızıydı.
Bu sabah uyandığımda ise ıpıslaktım ben neden bilemiyorum ilk defa su gibi akıntım oldu 🤷🏻‍♀️
Çok uzun oldu yazım ama süreç böyle oldu ilki 14 ünde çatladıysa bugün 4. Gün herhalde 2. Yumurtlama olduysa eğer testim yoktu devamına bakamadım canım
Sana bir şey dicem :) umut vermek istemem ama:) benim ilk gebeliğimde tek belirtim buydu. Afedersin altıma çiş yapmış gibi ıpıslak su gibi olmuştu altıma yaptım sanmıştım gecenin bir vakti baktım sarı su gibi akıntı idi. Sonra birkaç defa daha geldi her defasında adet mi bu ne diye koştum baktım yine ıslak her yerim akıntı. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Tek belirtim oydu. İnşallah seninki de bebişten dolayıdır okuyunca yazdığını ben çok umutlandım

Aslinda ilk bebegimizi kaybettigimiz icin bilincaltinda ikincisi olur mu diyip isi zorlastiriyoruz birazcik salsak hersey daha guzel olacak 😂
Evet ama işte salamıyorum 😂😂 sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum vs 😂 tabi vakti zamanı bellidir illaki rabbim bilir ama nebileyim aklım sürekli tutumu tumadımı da 😂😂😂

X