- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
17 ekim bat. Beni de ekler misiniizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar bizi Yumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydikKız Allah seni krize girdim
Valla doğru stresse o daha büyük stres ama mantar gibi çoğalıyorlar
Kesin var ya bizimkiler şöyle bir bakıyor ortama bu ne ya bize Ziyagil konağı demişlerdi burası dümdük evmiş ne gelicez ya dünyaya deyip vazgeçiyorlar ilerlemekten
Ay çok güldüm :)) Ya gerçekten yaa bir sene olacak nerdeyse her ay aynı şey...Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar bizi Yumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydik
İki yumurtalığımda da 20 mm yumurtam vardı biri sağ biri sol acaba sırayla mı çatladıkar hamiş olmam için daha çok erken çünkü ama ben de bilemedim hep pik görüntüsü varA.selam canım hoşgeldin pcos la alakalı olabilir mi yada iğne etkisi mi bilemiyorum ama ovülasyon testlerini her gün aynı saatte yapman gerekir doğru sonucu alabilmek için bide sıvı alımını bırakman lazım en az 1 saat öncesinde normalde pik olduktan sonra silikleşmesi gerekiyor seninki 4 gündür pik gözüküyor acaba bebiş olabilir mi ki bi iki gün daha yap bakalım nasıl olacak
Ekleyim anam hoşgeldin uğur getirsinBat 1 Ekim ekleyin anam benıde ekleyın bu ay hsg cektırdım az buçuk umudum var
Ay inşallah bebişin tutunuyordur da ondan dolayıdır diyelimİki yumurtalığımda da 20 mm yumurtam vardı biri sağ biri sol acaba sırayla mı çatladıkar hamiş olmam için daha çok erken çünkü ama ben de bilemedim hep pik görüntüsü var
İnşallah 2. Klomen tedavim hormonlar daha çok paronayak yapıyorAy inşallah bebişin tutunuyordur da ondan dolayıdır diyelim
0.20 den sonra pozitife döndüğünü hiç görmedim belki stresten olabilir ama hala gecikirse şayet 1 hafta gecikşnce tekrar kan verin derimKızlar merhaba bir sorum var size stresten gına geldi ben şimdi ilişkinin 10. Günü test verdim beta 0.200 çıktı sonra regle 2 gün kala yine verdim sonuç aynı şimdi reglim gecikti benim ve ilişkinin 20. Günündeyim negatifmidir ya hiç regl belirtim de yok sadece hamilelik belirtileri bazıları var tabi psikolojikte olabilir onlar diye kendimi yiyip
Geçen hafta çekildim echomarda cok basit bir işlem boş yere kendmi strese sokmuşum fakat sizin gideceğiniz kurumdaki cihazi bilemiyorum c kollu cihazdi benmki sıfır ağrı anestezi olmadan atlattm inşallah sizinde öyle geçerKızlar selam Ekim ayında hsg çektireceğim üniversite hastanesinde daha önce çekilen var mı öncesinden ilaç almamız gerekiyor galiba nasıl ilerliyor süreç çok ağrı oluyormuş bilgisi olan var mı?
Beklenen adetin 1 hafta geçerse test tekrarlaKızlar merhaba bir sorum var size stresten gına geldi ben şimdi ilişkinin 10. Günü test verdim beta 0.200 çıktı sonra regle 2 gün kala yine verdim sonuç aynı şimdi reglim gecikti benim ve ilişkinin 20. Günündeyim negatifmidir ya hiç regl belirtim de yok sadece hamilelik belirtileri bazıları var tabi psikolojikte olabilir onlar diye kendimi yiyip duruyom
Yarında olmazsam diyorum dra gideyim ama işte hep bir umutla bekliyo insan 2. Denemeydi bu niye olmuyo onuda çok merak ediyorumBeklenen adetin 1 hafta geçerse test tekrarla
Olur sıkma güzel canını İlk çocuk mu ?Yarında olmazsam diyorum dra gideyim ama işte hep bir umutla bekliyo insan 2. Denemeydi bu niye olmuyo onuda çok merak ediyorum
Doğru valla paranoyak olduk iyice benimde ilk kullandım klomene bakalım artıkİnşallah 2. Klomen tedavim hormonlar daha çok paronayak yapıyor
Canım senin çatlama oldumu ve kaç gün geçti üstündenDoğru valla paranoyak olduk iyice benimde ilk kullandım klomene bakalım artık
Ekleyeyim canım hoşgeldin bu ay uğur getirsinM mucizeOldu canim beni de ekler misin 15 ekim
Beni bi daha çatlama için çağırmadı dr. Salı yumurtlar 18 ve 21mm büyümüş birer gğn arayla 2 ilişki olsun dedi ama konuştuğumuz gün için enfeksiyonum da vardı fitil verdi bugün fitil yarın ilişki dedi. Ben o gün övü testi yapmıştım pike yakındı sonraki günler silikleşmişti. Son ilişki cuma gğnğ oldu ama ben cuma günü yine ovü yaptığımda çizgiler kıpkırmızıydı.Canım senin çatlama oldumu ve kaç gün geçti üstünden