- 3 Eylül 2024
- 145
- 42
- 29
Bnde 1 senedir istiyordum bu ay ovulasyon testi tuttum ve dedim ki heralde olmucak inferliteye gittim kan falan alındı artık tedavi neyse olalım dedim rabbim nasip edecek heralde ama olacak gni hissediyorumBen 6 aydır istiyordum ama 1.5 ay önce tsh hormonumun bozuk olduğunu öğrendim8 küsürdü. Doktor değerin böyleyken olmaması normal dedi. Bu ay 1.8e düştü olur sanıyordum ama yine olmadı. Bakalım önümüzdeki ay ovülasyon testi de kullanınca olacak mı
İnşallah dualarım sizinle. Hangi markayı kullandınız siz ovülasyondaBnde 1 senedir istiyordum bu ay ovulasyon testi tuttum ve dedim ki heralde olmucak inferliteye gittim kan falan alındı artık tedavi neyse olalım dedim rabbim nasip edecek heralde ama olacak gni hissediyorum
Ar+ımed kullandım .İnşallah dualarım sizinle. Hangi markayı kullandınız siz ovülasyonda
İnşallah dualarım sizinle. Hangi markayı kullandınız siz ovülasyonda
Amin. Kan verdiğinizde buraya da yazın. Müjdeli haberler gebelik haberi bekleyenlere umut oluyor ÇünküAr+ımed kullandım .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tmm kuşumAmin. Kan verdiğinizde buraya da yazın. Müjdeli haberler gebelik haberi bekleyenlere umut oluyor Çünkü
Evet canım. Soğan kürünü kullanırken hamile kalanlar okudum burdaNeyi soğan kurunu mu canım
Sen ne zaman başlıyorsun 4 ay kullanmak lazimmis ilk qy 15 diğer aylar 10 gün adetten sonra ne zamna başlıyorsun darısı bizim başımıza Allah im sen bize bu ay soğanı şifa et aminEvet canım. Soğan kürünü kullanırken hamile kalanlar okudum burda
Evet canım ama ben kullanırkende hamile kalanlar olmuş diye okudum burdan
Ne bileyim kendimce öyle karar verdim dedim yumurtlama döneminde zararı olmasınSen neden 1 hafta kullanacaksın onu anlamadım
Biz 2 günde bir iliskiye giriyoruz canım ader bitince doktor öyle demistiMerhaba bende soğan kürü yapicam dunde incir havuç başladım canım sen iliskiye adet biter bitmez mi giriyorsun yoksa yunurtlamayi görünce mj
Ben daha yeni başladım canım bugün dördüncü günüm. Ama ben bir ay kullanmayı düşünüyorum şu an sonrasına bakacağım sen de mi kullanıyorsunSen ne zaman başlıyorsun 4 ay kullanmak lazimmis ilk qy 15 diğer aylar 10 gün adetten sonra ne zamna başlıyorsun darısı bizim başımıza Allah im sen bize bu ay soğanı şifa et amin
Anladım canım zararı olacağını sanmıyorum ya çünkü kullanırken hamile kalanlar olmuşNe bileyim kendimce öyle karar verdim dedim yumurtlama döneminde zararı olmasın
Canım ben kullandım 3 gün sonunda aşırı meme hassasiyeti ve akıntı oldu bıraktım prolaktini YükseltiyormusAnladım canım zararı olacağını sanmıyorum ya çünkü kullanırken hamile kalanlar olmuş
kızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???
Evet minimum 18 mm ve üzerinde yapılıyor. Önce muayene edip duruma göre iğneyi verebilir diye düşünüyorum ben size. Sonrasında ovulasyon testine devam etmeyin ama pozitif çıkıyor çünkü iğneden dolayı, ben boşu boşuna 4 tane ovulasyon testi harcadım o yüzdenkızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???