ekim ayı gebelik planlayanlar

Şu anlık bir gelişme yok canım hala adet olmadım 2 gün geçti kimyasal geçirmiştim daha önceki senelerde ondada böyle belirtiler olmuştu bir anda kaybolmustu adet olacakmış hissi hayırlısı Ümit etmek istemiyorum ama insanız işte..ister istemez ediyoruz..meraktan test yaptım negatif belim sırtım ağrıyor hala bacaklarım ağrıyor.Bakalim 1-2 gün sonra tekrarlarim testi inşallah hamisizdir 🤲💜
Yaaa çok geçmiş olsun, umarım hayırlı haberler alırsınız. Bende kasık ağrısı alt karın ağrısı ince ince 1 haftadır bunu yaşıyorum. Bel sırt ağrısı cabası. Merak ettim test yaptırdım gecikmenin 3. günü ama negatif. Tekrar da yapmaya cesaret edemiyorum. Umarım güzel haberlerle sonuçlanır bu ağrılarımız

Sperm sayısı ve kalitesiyle ilgili bir sorun yoksa her gün demişti doktorum. Çatlamayı gördükten sonra 3 gün mutlaka üst üste yap demişti. Ben Ovülasyonumu hep uygulamayla hesapladığım için tutmadı. Şimdi sipariş verip önümüzdeki ay pik günü dahil, çatlamadan sonraki 3 günü değerlendireceğim bakalım tutacak mı
İnşallah tutar 🌸bana da doktorum pik görünce 5 gün üst üste demişti aşağı yukarı aynı oluyor sizin dediğinizle ama gün aşırı diyen de çok fazla hata mı yapıyorum bilemiyorum

İnşallah tutar 🌸bana da doktorum pik görünce 5 gün üst üste demişti aşağı yukarı aynı oluyor sizin dediğinizle ama gün aşırı diyen de çok fazla hata mı yapıyorum bilemiyorum
Benim arkadaşım pik günü aynı gün 3 kez ilişkiye girmiş ve öyle hamile kalmış bence her gün yapmak çok değil gibi. Ben de pikten sonra 3-5 gün denemeyi düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez bence ilk defa üst üste deneyeceğim. Hep 2 güne 1 ya da bir gün yapıp boşluk bırakıyordum olmadı🤷‍♀️

Ben pazartesi doktora gittiğimde yumurtalarım 18 mm idi. üstünden 2 gün geçti ovulasyon testi yapıyorum hala çatlamadı. Acaba bir iki günüm daha mı var?

Hayırlı olsunnnn. Sağlıkla kucağınıza alın. Testiniz nasıl çıktı belirtileriniz neler? 😊
Adetten 2 gün önce test vermiştim 4.8 çıktı yarında tekrar kan vereceğim belki yükselmiştir ama hissediyorum hamileyim . Mide bulantısı bel ağrısı ruh değişimi göğüsler de hassasiyet

Adetten 2 gün önce test vermiştim 4.8 çıktı yarında tekrar kan vereceğim belki yükselmiştir ama hissediyorum hamileyim . Mide bulantısı bel ağrısı ruh değişimi göğüsler de hassasiyet
Aaa çok erken yakalamışsınız. İnşallah değerleriniz çok güzel bir şekilde gelir🙏

hayırlı olsun. Kullandığınız vitaminler,takviyeler var mıydı? Ya da tedavi sürecinde dikkat ettiğiniz şeyler? Bende bu ay ilk defa klomen kullanıcam inşallah ilk aydan bebeğimize kavuşuruz artık :KK43:
Aminn inşallahh 🤲🏻🌸
Senin için ve merak edenler için vitaminlerin fotoğraflarını çekip yüklüyorum şimdi.
Geçen ay kullan denilen son kullandığım vitamin yurtdışında olduğum için buradaki doktorun verdiği vitamin o türkiye’de bulunmuyor. Ama içeriğinin fotosunu ekleyeceğim. Bundan 4 ay önce geldiğimde türkiye’deki prof doktorum pharma supra’yı önermişti ve 2 kutu da ondan almıştım. 1 kutusunu hiç kullanmadım hatta, ama doktora soracağım vitamin niyetine gebelikte alabilir miyim diye :))
Pembe olan Pharma Supra, mavi olan yurtdışındaki vitaminin içerikleri.
bu vitaminler kaliteli yumurta üretimi ve gelişimi için faydalılarmış.

Bilginize. ♥🙏
Güzel haberlere olsun 🌸

IMG_8838.jpeg

IMG_8837.jpeg

Merhaba kızlar, bende gebelik planlayanlardanimm. Soğan kürü deneyeceğim eşim de l arginie ve keçi boynuzu kullanıyor bu ay öyle deneyeceğiz, birbirimize dua edelim. İnşallah olur hepimizin de paylaşırız birbirimizi 🤲🤗❤️
SAT : 25.09.2024 gece 12 den sonra 5.gune girdim
BAT : 23.10.2024 💃🏻
Merhaba bende soğan kürü yapicam dunde incir havuç başladım canım sen iliskiye adet biter bitmez mi giriyorsun yoksa yunurtlamayi görünce mj

Kızlar ben ne yersem sindiremiyorum karnımın sağ tarafına kramp giriyor özellikle aksamları. 3 gün once oldu ilk sımdı yine aynısı. Once yumurtalık sonra karın boşluğu. Nefesimi kesiyor resmen. Bi de gaz yapıyor sancı şeklinde. Ayrıca son 3 gündür de kabızım ki ben kabızlık nedir bilmem normalde. Böyle bi rahatsızlık yaşayanınız var mı?

İnşallah inşallah .🤲 Sen ne zamandır istysn
Ben 6 aydır istiyordum ama 1.5 ay önce tsh hormonumun bozuk olduğunu öğrendim8 küsürdü. Doktor değerin böyleyken olmaması normal dedi. Bu ay 1.8e düştü olur sanıyordum ama yine olmadı. Bakalım önümüzdeki ay ovülasyon testi de kullanınca olacak mı

Benim arkadaşım pik günü aynı gün 3 kez ilişkiye girmiş ve öyle hamile kalmış bence her gün yapmak çok değil gibi. Ben de pikten sonra 3-5 gün denemeyi düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez bence ilk defa üst üste deneyeceğim. Hep 2 güne 1 ya da bir gün yapıp boşluk bırakıyordum olmadı🤷‍♀️
Ben de dediğiniz gibi yapayım bakalım kısmet artık 😊

X