ekim ayı gebelik planlayanlar

Merhabalar, sayfayı hep araştırırken genel fikir almak için kullanıyordum ama yeni üye oldum ilk yorumumu paylaşıyorum :)

Allah’ın da izniyle inşallah bu ay gebelik planlamam var;
Sat: 4.9.24
Bat: 1.10.24 idi

2 tane çikolata kistim olduğu için bu ay ilk defa doktor kontrolüyle ilerledim; ve ilk defa femara, çatlatma iğnesi ve dupaston kullandım.
2 gün önce 2 tane test yaptım; sabah ilk yaptığımda hiçbir şey çıkmadı, 4 saat sonra yaptığımda çok silik çizgi çıktı. Aynı gün öğleden sonra doktora gidip test verdim, pozitif çıktı hamdolsun. ama insan inanamıyor idrak edemiyor. doktorum 10 gün sonra gel muayene edeceğiz dedi. Yine de okuyup araştırdıklarım sonrasında içinde insanın şüphe de kalıyor. Çok araştırmak da iyi bir şey değil insanı uyku da tutmuyor gece gece :)) eşimle bu akşam yine gebelik testi aldık sabah yapacağım yeniden.
sanırım doktor kontrolü, kese ve içinde bebişkoyu görünceye kadar bu idrak edememe evresi devam edecek.

Allahım isteyen her birimizin kucaklarını minnoş tanecikleriyle sağlıklı huzurlu mutlu şekilde doldursun.

Bu ay her birimiz için çok güzel bir ay olsun, en güzel haberleri alalım.. sevgiler..

Diyebiliriz☺ peki sizce pik görünce her gün mü gün aşırı mı olması gerekiyor birliktelik
Sperm sayısı ve kalitesiyle ilgili bir sorun yoksa her gün demişti doktorum. Çatlamayı gördükten sonra 3 gün mutlaka üst üste yap demişti. Ben Ovülasyonumu hep uygulamayla hesapladığım için tutmadı. Şimdi sipariş verip önümüzdeki ay pik günü dahil, çatlamadan sonraki 3 günü değerlendireceğim bakalım tutacak mı

Sat 2 eylul
bat 30 Eylül 5-6 gündür adet ağrısı gibi ağrı bir geliyor bir gidiyor..inşallah bu ay isteyen herkesle beraber bende hamiş olurum
Yaaa bende bat 28 Eylül adet ağrısı yaşıyorum sanki 5 gündür ama tık yok. Sizde gelişme var mı tarihi yakın görünce yazmak istedim

hayırlı olsun. Kullandığınız vitaminler,takviyeler var mıydı? Ya da tedavi sürecinde dikkat ettiğiniz şeyler? Bende bu ay ilk defa klomen kullanıcam inşallah ilk aydan bebeğimize kavuşuruz artık

Yaaa bende bat 28 Eylül adet ağrısı yaşıyorum sanki 5 gündür ama tık yok. Sizde gelişme var mı tarihi yakın görünce yazmak istedim
Şu anlık bir gelişme yok canım hala adet olmadım 2 gün geçti kimyasal geçirmiştim daha önceki senelerde ondada böyle belirtiler olmuştu bir anda kaybolmustu adet olacakmış hissi hayırlısı Ümit etmek istemiyorum ama insanız işte..ister istemez ediyoruz..meraktan test yaptım negatif belim sırtım ağrıyor hala bacaklarım ağrıyor.Bakalim 1-2 gün sonra tekrarlarim testi inşallah hamisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…