ekim ayı gebelik planlayanlar

gittim, bakmadı dedi ki 21. gün gel yani ayın 10 unda. progesteron seviyene bakarak anlarız çatlayıp çatlamadığını dedi gönderdi. Normal mi?
Özel mi devlet mi bu gittiğin doktor?
Normalde bakması lazım her şeyi geçtim kaç mm olmuşlar oradan da belli olurdu zaten.

Tamam canım yok yok eczaneden aliyorum vallah sorarım ya tuplerim açıldı tıkalı idi dış gebelikten dolayı ama benim geçen yolda kendiliğinden kapalı idi attırdım 2 ay sonra gebe kladim

O zaman yanlış yapılmış kesinlikle eminim. Ben kendim 6 kez yaptım hepsi göbekten subcutan olarak uygulanır yani derialtı kendim de hemşireyim zaten hastanede de çok kez uyguladım buna göre kesinlikle

gittim, bakmadı dedi ki 21. gün gel yani ayın 10 unda. progesteron seviyene bakarak anlarız çatlayıp çatlamadığını dedi gönderdi. Normal mi?
Neden bakmadı ki acaba. Kaçıncı günündü bugün. Progesteron çatlayıp çatlamamadığına bakmak için bakılıyor o doğru ama şuan neden bakmadı onu anlayamadım

O zaman yanlış yapılmış kesinlikle eminim. Ben kendim 6 kez yaptım hepsi göbekten subcutan olarak uygulanır yani derialtı kendim de hemşireyim zaten hastanede de çok kez uyguladım buna göre kesinlikle
Peki :)) size hayırlı işler o zaman :))))

Kızlar selam. Yarın bat günüm. En son 2 gün önce test yaptım prodoctor ile hiçbir şey gözükmemişti. Şu an hiç belirtim yok ne adet ne de gebelik. Normalde şimdi çoktan yoğun adet ağrılarımın olması lazımdı. Gereksiz ümitlenmek de istemiyorum ama hiç bat günü ya da bat gününden sonra pozitife dönen gördünüz mü

Kızlar bat 1 var negatif çıkmıştı 2 gün önce. Dayanamadım şimdi bebetime kaset ile test yaptım saniyesinde silik çıktı ama Predictor early negatif napıcam ben

Eklentiler

• IMG_20241003_201130.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bat 1 var negatif çıkmıştı 2 gün önce. Dayanamadım şimdi bebetime kaset ile test yaptım saniyesinde silik çıktı ama Predictor early negatif napıcam ben
Kesinlikle negatif mi yani bebetime daha önce bende kuruma çizgisi bile yapmamıştı çok kötüyüm

Tedaviyi doktorunuz yürütmüyor mu benim doktor kontrole çağırıyordu iki günde bir en son yumurtam büyümüştü hemen o gün iğne alıp çatlattı doktor ertesi gün çatlama olmuştu ve aşılama yaptı doktor. Bugün sonucum maalesef negatif.

Sonuç 2.1 refrans değeri 0-10 çıktı. Doktor negatif dedi ama adet gecikirse yine kan ver normalde sıfır olunca negatif diyoruz senin değerlerde kıpırdama var dedi inşallah bakalım 9 Ekim adet tarihim

Eklentiler

• IMG_4990.png
    76,4 KB · Görüntüleme: 54
Ben hep predictor early kullandım ve asla yanıltmadı. Negatif çıktıysa sonuç hep olumsuz oldu. Geç döllenme olursa onu bilemem tabi. yarın sabah ilk idrarla bir daha mı yapsan acaba.

Ben 1 kere gittim. pazartesi gittim 18 mm dedi. yumurtam kendiliğinden büyüdü ilaç vs yok. snra evde ovulasyon testlerine devam ettim baktım bi türlü pik yok ama koyulaşıyor. bugün 14. gün gideyim dedim neden pik olmuyor diye. bana 10 ekimde yani 21. gün gel dedi.

14. ve 21. gün dedklerim 19 eylülde adet olmuştum onun üstüne koyup saydığım.

Ben hep predictor early kullandım ve asla yanıltmadı. Negatif çıktıysa sonuç hep olumsuz oldu. Geç döllenme olursa onu bilemem tabi. yarın sabah ilk idrarla bir daha mı yapsan acaba.
Ya daha önce de bebetime kullandım hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı. Ama saniyesinde 2.silik çizgiyi görünce çok umutlanmıştım. Yarın tekrarlayacağım

Düzenli adet oluyorsanız yani 19 Ekim de adet gününüz neden bu kadar geç gel demiş ki anlamadım son on gün kala yumurtlama haftası dediğimiz haftadan çıkılıyor. Senin ekimin ilk haftası yumurtlama haftan yani değişik geldi. Ben adetimin üçüncü günü gittim hemen tedaviye başladı yumurtlama günümden dört gün önce aşılama oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…