ekim ayı gebelik planlayanlar

Aaaa aynısı
Sat 18 Eylül
Bat 14 Ekim 🥰
Varmı bir his bir belirti sizde 😊
Ahhh gerçekten miiii :KK71: :KK200: 27 sinde ovulasyonpozitif çıktı göğüs uçları ilk defa bu kadar hassas ve midem inanılmaz yanıyor ara arada regli olacak gibi bir his var belirti olarak bunlar var ama psikolojik de olabilir yaa çünkü herkes çok erken diyor :KK70: bilmiyorum çok ümitliyim yinede :KK50: sende var mı belirti 😍💗

Ahhh gerçekten miiii :KK71: :KK200: 27 sinde ovulasyonpozitif çıktı göğüs uçları ilk defa bu kadar hassas ve midem inanılmaz yanıyor belirti olarak bunlar var ama psikolojik de olabilir yaa bilmiyorum çok ümitliyim :KK50: sende var mı belirti 😍💗
hadi iyisallah vardır bebiş 🥰 ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı bilmiyorum 😂😂😂

hadi iyisallah vardır bebiş 🥰 ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı bilmiyorum 😂😂😂
Ayy ne güzel ovulasyonda olduğunu anlıyorsan ben hiç anlayamıyorum vallahi :KK70: ayy insallah ikimizdede vardır yaaaa :)

hadi iyisallah vardır bebiş 🥰 ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı

Ayy ne güzel ovulasyonda olduğunu anlıyorsan ben hiç anlayamıyorum vallahi :KK70: ayy insallah ikimizdede vardır yaaaa :)
Eee senin o dönem akıntım filen olmuyor mu canım

Biraz akıntın olsa anlaya bilirdin belki ama ben sitede okuyorum çok takip ediyorlar yumurtlama gününü . Olmayınca olmuyor bazen akışına bırakmak gerek 🥴😊

Bende geleyim kızlar Sat 20 Eylül Bat 25 Ekim 4 gündür ovülasyona başladım 15 ine kadar test yapacağım daha yumurtlama dönemine girmedim ama pcos ve haşimato tiroidi olduğu için takip etmek istedim . İnşallah bu ay bana da nasip olur

Merhaba kızlar, bende gebelik planlayanlardanimm. Soğan kürü deneyeceğim eşim de l arginie ve keçi boynuzu kullanıyor bu ay öyle deneyeceğiz, birbirimize dua edelim. İnşallah olur hepimizin de paylaşırız birbirimizi 🤲🤗❤️
SAT : 25.09.2024 gece 12 den sonra 5.gune girdim
BAT : 23.10.2024 💃🏻
Soğan suyunu çocuk düşürmek için kullamıyorlar mıydı bilgisizim bu konuda yanlış anlama merk ettim

Benim bat 9 veya 10 Ekim göğüs hassasiyeti başladı sağ ve sol kasıkta batma var iki bacağıma da ağrı giriyor bazen ama ben yine de ihtimal vermiyorum eylülde olmadı bu sefer de olmaz herhalde o yüzden kendimi kötüye hazırlıyorum üzülmemek için hepimizin hakkında hayırlısı kızlar

kızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Ay bende katilayim diyeceğim ama ben gebe ikende adet görüyorum 2. Çocuğum için bekliyorum 7 ay bitti olmadı. 18 gün var reglime hepimiz birbirimiz icin dua edelim inşallah

X