Aaaa aynısıSat 18 Eylül
Bat 14 ekim
Heyecanla bekliyorum bu ay aşırı ümitliyim
Sat 18 Eylül
Bat 14 Ekim
Varmı bir his bir belirti sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa aynısıSat 18 Eylül
Bat 14 ekim
Heyecanla bekliyorum bu ay aşırı ümitliyim
Ahhh gerçekten miiii 27 sinde ovulasyonpozitif çıktı göğüs uçları ilk defa bu kadar hassas ve midem inanılmaz yanıyor ara arada regli olacak gibi bir his var belirti olarak bunlar var ama psikolojik de olabilir yaa çünkü herkes çok erken diyor bilmiyorum çok ümitliyim yinede sende var mı belirtiAaaa aynısı
Sat 18 Eylül
Bat 14 Ekim
Varmı bir his bir belirti sizde
hadi iyisallah vardır bebiş ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı bilmiyorumAhhh gerçekten miiii 27 sinde ovulasyonpozitif çıktı göğüs uçları ilk defa bu kadar hassas ve midem inanılmaz yanıyor belirti olarak bunlar var ama psikolojik de olabilir yaa bilmiyorum çok ümitliyim sende var mı belirti
Ayy ne güzel ovulasyonda olduğunu anlıyorsan ben hiç anlayamıyorum vallahi ayy insallah ikimizdede vardır yaaaa :)hadi iyisallah vardır bebiş ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı bilmiyorum
hadi iyisallah vardır bebiş ben ovulosyonpozitif ne demek tam bilmiyorum , bilmediğim için de takip edemiyorum o dönemi. ama benim o dönemler karın ağrım sol kaşığım da kalp atışı şeklimde hafif sancı kramp uyuşma gibi şeyler vardı hatta 3 4 gün sürdü böyle. , bugün de sırtım belim ağrıyor , bide senin de dediğin gibi kaç gündür migde yanması var . Bende ne ararsan var ama bebek varmı
Eee senin o dönem akıntım filen olmuyor mu canımAyy ne güzel ovulasyonda olduğunu anlıyorsan ben hiç anlayamıyorum vallahi ayy insallah ikimizdede vardır yaaaa :)
Neredeyse hiç olmuyor ya diğer günlerdeki kadar oluyorEee senin o dönem akıntım filen olmuyor mu canım
Cidden bazen düşünmemek gerekiyor yaBiraz akıntın olsa anlaya bilirdin belki ama ben sitede okuyorum çok takip ediyorlar yumurtlama gününü . Olmayınca olmuyor bazen akışına bırakmak gerek
akıldan hiç çıkıyor mi ki acabaaaaaaaaCidden bazen düşünmemek gerekiyor ya
Hahahahahahahha hemde hiççç çıkmıyor hayaller bile kuruyorum daha nolsunakıldan hiç çıkıyor mi ki acabaaaaaaaa
Evet. İlaç kullanmadım hiçBu arada canım ilaç vs kullandın mı? Yumurtanı büyütmek için kendiliğinden mi? Büyüdü
İnşallahBen de ekim adetimden sonra denemeye başlayacağım. Sat 22 eylul ve bat 23 ekim :) ilaç kullandığım icin bir yil ara vermiştim denemeye. Daha once bir kimyasal gecirdim. İnşallah bu sefer hayırlısı olur.
Soğan suyunu çocuk düşürmek için kullamıyorlar mıydı bilgisizim bu konuda yanlış anlama merk ettimMerhaba kızlar, bende gebelik planlayanlardanimm. Soğan kürü deneyeceğim eşim de l arginie ve keçi boynuzu kullanıyor bu ay öyle deneyeceğiz, birbirimize dua edelim. İnşallah olur hepimizin de paylaşırız birbirimizi
SAT : 25.09.2024 gece 12 den sonra 5.gune girdim
BAT : 23.10.2024
Ay bende katilayim diyeceğim ama ben gebe ikende adet görüyorum 2. Çocuğum için bekliyorum 7 ay bitti olmadı. 18 gün var reglime hepimiz birbirimiz icin dua edelim inşallahkızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Yok ibrahim Saraçoğlu öneriyor, rahime çok faydalı temizleyen bir kür ve üstelik bununla hamile kalan çok varmış canimSoğan suyunu çocuk düşürmek için kullamıyorlar mıydı bilgisizim bu konuda yanlış anlama merk ettim