Bu arada canım ilaç vs kullandın mı? Yumurtanı büyütmek için kendiliğinden mi? BüyüdüTiroid için istedi. bende hipertiroidi vardı ne alemde şu an bilmiyorum ama sonuç bekliyorum. bu arada sağ yumurtam 18 mm imiş. Kist yok enfeksiyon vs hiç bişe yok. sol yumurtam normal boyuttaymş. o neden büyümedi acaba. folik asit aldrdı. içicem her gün.
Ben de ekim adetimden sonra denemeye başlayacağım. Sat 22 eylul ve bat 23 ekim :) ilaç kullandığım icin bir yil ara vermiştim denemeye. Daha once bir kimyasal gecirdim. İnşallah bu sefer hayırlısı olur.kızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Merhabalar bende bu ay planlıyorum Allahın izniyle inşallahkızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Fotoğrafı var mı acaba? Testin kendi çizgisi görünmez diye biliyorum.Kızlar bir şey sorucammm bende migren var genelde adet öncesi tutar, hormonal dalgalanmalarda hemen başıma vurur. 3 gündür de feci ağrıyor ben de acaba belirti mi dedim. Çünkü normalde tıpkı adet sancısı gibi birkaç gün kala başlardı. Elimde fazla vardı innovita erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ilk dakikada gölge gibi. Testin kendi çizgisi olabilir mi acaba, gözle görülür mü kendi çizgisi?
Aa evet pik olmuşMerhaba ben de uzun bir süredir her ay planlıyorum ovulasyon testiyle takip ediyorum pik gibi dimi kızlar
Teşekkür ederim ☺Aa evet pik olmuş
Fotoğrafı var mı acaba? Testin kendi çizgisi görünmez diye biliyorum.
Benim pazar günü silik çıktı ikinci çizgi. Yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi
İki günde artış oluyor diye mi yarın yapacaksın? Ben dünden sonra bugün de yaptım yine aynı gölge gibi varla yok arasıFotoğrafı var mı acaba? Testin kendi çizgisi görünmez diye biliyorum.
Benim pazar günü silik çıktı ikinci çizgi. Yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi
Valla bizi bulur mu bilmem ama erken öğrenenler kadar bat günü ya da gecikme sonrası pozitife dönenler de çokKızlar merhaba. Benim bat 4 ekim. Bu sabah test yaptım tertemiz çıktı bebetime. Pozitife döneceğini sanmam. İnnovita ovülasyon testi almayı düşünüyorum önerir misiniz
Hafiften adet sancım var umudum kalmadı ama inşallah bizi de bulur o şansValla bizi bulur mu bilmem ama erken öğrenenler kadar bat günü ya da gecikme sonrası pozitife dönenler de çok
Ayy evet gölge gibi çıkmış. Başka marka test var mı bi de onla yapsan.
Aradaki farkı iyice göreyim diye bekleyim dedim iki gün. Hem bat tarihine de daha 1 hafta var hergün yapmıyım dedim.İki günde artış oluyor diye mi yarın yapacaksın? Ben dünden sonra bugün de yaptım yine aynı gölge gibi varla yok arası
Benim de 1 hafta var. Kaset test var elimde ama daha erken olduğu için onda çıkmaz diye düşünüyorum. Ben de senin gibi bekleyeceğim inşallah birkaç güne belirgin çizgiler görürüzAyy evet gölge gibi çıkmış. Başka marka test var mı bi de onla yapsan.
Ben laboquick kullanıyorum memnunum innovita da kullanmıştım laboquick daha net gibiKızlar merhaba. Benim bat 4 ekim. Bu sabah test yaptım tertemiz çıktı bebetime. Pozitife döneceğini sanmam. İnnovita ovülasyon testi almayı düşünüyorum önerir misiniz
Laboquick markasının gebelik testlerine de iyi diyorlardı. Bir bakayım hemen o zaman. Teşekkür ederimBen laboquick kullanıyorum memnunum innovita da kullanmıştım laboquick daha net gibi