Hayırr bugünü kaçırma. Eşinin sperm sıkıntısı yoksa her gün yapmanda sıkıntı yok. Pik günleri mutlaka değerlendirilmeliymiş. Çatlama görülene kadar yap bence. Benim arkadaşlar hep öyle hamile kaldıAferin kız pes etme kchdgsjh ya dün yaptık bi gün ara mı versem yoksa bugünü kaçırmasam mı?
Valla sperm testi iyiydi. tamam yapıyorum dsjhgfsjdHayırr bugünü kaçırma. Eşinin sperm sıkıntısı yoksa her gün yapmanda sıkıntı yok. Pik günleri mutlaka değerlendirilmeliymiş. Çatlama görülene kadar yap bence. Benim arkadaşlar hep öyle hamile kaldı
Kaçıncı denemen bu arada? İlk çocuk mu olacak?Valla sperm testi iyiydi. tamam yapıyorum dsjhgfsjd
ya aslında tam anlamıyla ilk denemem diyebilirim. Evet çocuğum yok henüz :) 4 aydır evliyim ama bunun öncesi de var 6 seneKaçıncı denemen bu arada? İlk çocuk mu olacak?
Kaçıncı denemen bu arada? İlk çocuk mu olacak?
senin peki? :)ya aslında tam anlamıyla ilk denemem diyebilirim. Evet çocuğum yok henüz :) 4 aydır evliyim ama bunun öncesi de var 6 sene
Yaa aynıyız benim de ilk. 1 yıllık evliyim öncesi de 6 seneya aslında tam anlamıyla ilk denemem diyebilirim. Evet çocuğum yok henüz :) 4 aydır evliyim ama bunun öncesi de var 6 sene
ya bişe dicem korktm şimdi bak. Benim TSH 0.01 bende hipertiroidi var. çocuğum olmayacak mıYaa aynıyız benim de ilk. 1 yıllık evliyim öncesi de 6 sene. Aslında şöyle ilk benim tsh hormonum bozukken denemişim. Doktor zaten olmazdı onu sayma dedi. Şimdi tsh hormonum düzeldikten sonraki ilk denememdi ama kafama göre ilişkiye girdim bu sebeple yumurtlamayı kaçırdım büyük ihtimalle
ya bişe dicem korktm şimdi bak. Benim TSH 0.01 bende hipertiroidi var. çocuğum olmayacak mı
kesin olmaz mı?Yaa aynıyız benim de ilk. 1 yıllık evliyim öncesi de 6 sene. Aslında şöyle ilk benim tsh hormonum bozukken denemişim. Doktor zaten olmazdı onu sayma dedi. Şimdi tsh hormonum düzeldikten sonraki ilk denememdi ama kafama göre ilişkiye girdim bu sebeple yumurtlamayı kaçırdım büyük ihtimalle
Hayır ben de tam tersi 8.08 di. Çalışmıyordu tiroid hormonum. Çalışmadığı zaman hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Ama sende tam tersi fazla çalışıyor belki sorun olmuyordur. Dahiliye ya da kadın doğuma sordun mu bu durumu?ya bişe dicem korktm şimdi bak. Benim TSH 0.01 bende hipertiroidi var. çocuğum olmayacak mı
Tebrik ederim, güzel artışların olsun. Sürecini anlatabilir misin :)
Ben de 5.günü vermiştim 3. Günü haftasonuna denk gelmişti. Sıkıntı olmamıştıKızlar adetin 5. Günü Hormon testi versem doğru sonuç çıkar mı? Önemli olan tsh ve prolaktin değeri.
ya dahiliye bana ilaç gerek görmemişti. kadın doğum dediki dahiliyeye git ilaç kullan. vallahi kafam allak bullak oldu.Hayır ben de tam tersi 8.08 di. Çalışmıyordu tiroid hormonum. Çalışmadığı zaman hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Ama sende tam tersi fazla çalışıyor belki sorun olmuyordur. Dahiliye ya da kadın doğuma sordun mu bu durumu?
Tsh hormonu her gün değişebilen bir hormon bu sebeple ilaç ilk başta gerek görmemiştir. Bu ay inşallah güzel sonuç alırsınız ama eğer negatif olursa bence tekrar tsh için dahileyeye gidin. Bana da ilk dahiliye gerek görmedi kendi kendine düzelsin dedi fakat kadın doğum böyle olmaz gebelik süreci zorlaşır diyip sevk etti. Sen kötüyü düşünme sadece önlem olarak düşünya dahiliye bana ilaç gerek görmemişti. kadın doğum dediki dahiliyeye git ilaç kullan. vallahi kafam allak bullak oldu.
tamam. Bu ay olmazsa mutlaka önce dahiliye sonra dişçi. Benim 20 lik dişlerle problemimde var korkudan gidemiyodm. İnşallah hamile kalırım da hiç gitmemTsh hormonu her gün değişebilen bir hormon bu sebeple ilaç ilk başta gerek görmemiştir. Bu ay inşallah güzel sonuç alırsınız ama eğer negatif olursa bence tekrar tsh için dahileyeye gidin. Bana da ilk dahiliye gerek görmedi kendi kendine düzelsin dedi fakat kadın doğum böyle olmaz gebelik süreci zorlaşır diyip sevk etti. Sen kötüyü düşünme sadece önlem olarak düşün
Hahaha senle bu kadar aynı olmama şaşırdım şu an. Dolgularım çatlamıştı inşallah hamile kalırım da gitmem dedim ama sonra hamileyken apse yaparsa diye gittim yaptırdımtamam. Bu ay olmazsa mutlaka önce dahiliye sonra dişçi. Benim 20 lik dişlerle problemimde var korkudan gidemiyodm. İnşallah hamile kalırım da hiç gitmem
Ovülasyonla mı deniyorsunuz acabaBiz de planlıyoruz bayadır. Ama yine negatif. Şaşırdık mı? Asla.
Ben ovulasyon testi çok kullandım, dijital-kaset hiç farketmiyor. Sonrasında sıcaklık takibi de yaptım (ki en başarılısı budur, tam adet günümü bile bilirim sıcaklıkla)Ovülasyonla mı deniyorsunuz acaba
Ben hiç anlamıyorum bu yüzden ilk defa ovülasyonla deneyeceğim. Sıcaklık takibi hakkında bilgi verebilir misiniz? Onu da deneyimBen ovulasyon testi çok kullandım, dijital-kaset hiç farketmiyor. Sonrasında sıcaklık takibi de yaptım (ki en başarılısı budur, tam adet günümü bile bilirim sıcaklıkla)
Ama çok yordu bu durum beni, yumurtladığım günleri vücudumda yaşadığım değişimlerle anlıyorum.