ekim ayı gebelik planlayanlar

Ben hiç anlamıyorum bu yüzden ilk defa ovülasyonla deneyeceğim. Sıcaklık takibi hakkında bilgi verebilir misiniz? Onu da deneyim
Tabii, ben femometer uygulaması ve onun ateşölçerini kulanıyorum. Bu arada uygulaması çok başarılı indirmenizi tavsiye ederim.
Isıyı ise hergün kalkmadan yattığınız yerden aynı saatte uyanır uyanmaz ağızdan ölçüyorsunuz.
Femometer bazal termometre yazarsanız bulabilirsiniz.

Tebrik ederim, güzel artışların olsun. Sürecini anlatabilir misin :)
1 sene sonunda nasip oldu canm .
İnferliteye gittim ümidimi kestim ama gerek kalmadı tedaviye gebeymisim.
Adetten 2 3 gün önce verdim 4.8 çıktı 3 gün sonra tekrardan verdim 48.07 çıktı bı kaç gün sonra tekrar vereceğim .
Bu ay ovulasyon testi tuttum öyle ilişki yaşadım. Bol bol havuç incir yedim

Benim tam 1 haftam var. Kaset, erken gebelik hep negatif.
Üstelik bende meme hassasiyeti bile olmaz. 😅
Yani bilmiyorum ama meme hassasiyeti her ay yaşamayan bir ben varım sanırım bu sitede.
Sadece bazı aylar yumurtlama döneminde ucu acır sonra geçer. Hayatımda meme hassasiyeti nedir bilmem. (doğum kontrol hapı kullanırken olmuştu sadece)

Benim tam 1 haftam var. Kaset, erken gebelik hep negatif.
Üstelik bende meme hassasiyeti bile olmaz. 😅
Yani bilmiyorum ama meme hassasiyeti her ay yaşamayan bir ben varım sanırım bu sitede.
Sadece bazı aylar yumurtlama döneminde ucu acır sonra geçer. Hayatımda meme hassasiyeti nedir bilmem. (doğum kontrol hapı kullanırken olmuştu sadece)
Test yapmak için biraz erken bence 5 kala falan erken gebelik incecik çizgi gösteriyor ümidinizi kaybetmeyin😌

Test yapmak için biraz erken bence 5 kala falan erken gebelik incecik çizgi gösteriyor ümidinizi kaybetmeyin😌
Çok teşekkür ederim. 2.5 yıldır deniyoruz insan artık istiyor ki o çizgiyi görsün. 🥹
İnanın eczaneleri ben zengin ettim diye düşünüyorum artık.🙊

1 sene sonra bana nasip oldu canm
Ben ümidimi kaybetmiştim inferliteye gittim kan tahlili falan istedi orda gebe olduğumu öğrendim . 4.8 ile .
3 gün sonra verdim 49.07 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim bakacağız yükselmesine . Bu ay ovulasyon testi tuttum bol bol ceviz incir havuç yedim

Çok teşekkür ederim. 2.5 yıldır deniyoruz insan artık istiyor ki o çizgiyi görsün. 🥹
İnanın eczaneleri ben zengin ettim diye düşünüyorum artık.🙊
Anlıyorum sizi ben 10 gün kalmasına rağmen test yapmıştım insan sabredemiyor ama öncesinde yapıp çıkmayınca da modunuzu düşürüyoruz. Sakin kalmalıyız🥲

Anlıyorum sizi ben 10 gün kalmasına rağmen test yapmıştım insan sabredemiyor ama öncesinde yapıp çıkmayınca da modunuzu düşürüyoruz. Sakin kalmalıyız🥲
Tamamen katılıyorum. Döngümün ilk 14 günü bu meseleyi kafamdan atıp son 14 gün bu meseleye takılıyorum. Çok tuhaf ama sanki evrene “aslında ben zorluyorum” mesajı veriyorum gibi.
Murphy kanununa inanmak lazım aslında.
“Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.”
Tek sorun vazgeçmek istemiyorum.🥲 Vazgeçsem olacak, biliyorum..

Bu arada çocuğumuzun olmadığını bilen bir tek eşimle biziz. Yani bu süreci hiç kimseyle paylaşmıyoruz. Olmuyor, deniyoruz ama olmuyor gibi şeyler kimseye söylemedik şu ana kadar. Kimse de artık sormuyor zaten.
İkimizin de işi var günlük koşturmaları var, herkes kariyerimiz yüzünden bebeğimizin olmadığını sanıyor ama her ay ikimizin içine o dert bir düşüyor ki sormayın.
İki kişi yaşıyoruz bu durumu. Aralık ayında (muhtemelen) tüp bebeğe gideceğiz ve bunu da kimseyle paylaşmamayı düşünüyoruz. Bakalım.
O süreye kadar belki kendi olur diye de yine ümidimizi kaybetmiyoruz..

İnşallah canım kolaylıkla hayırlısıyla olsun 🙏 hadi hayırlısı olsun ben de bu ay ovülasyon testi yapmadan devam edeceğim :KK66:
Amin canım insallah bende ovülasyon yapmıyordum 1 senedir olmuyor 2 defa ovulasyon yaptim ama birincisini düzenli yapmamistim. Simdi duzenli yapiyorim ama hala pik görmedim

Kızlar benim bat 4 ekimdi hala bir belirti yok arada regl ağrısına benzer ağrı oluyor ovulasyonla denemiştim. Erken gebelik testi negatifti pek umudum yok sanki bu ayda🥲

Kızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Bu ay ilk kez klomen kullanıyorum adetimin 5. Günü başladım günde iki kez. Bugün 8. Günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi geldi galiba erken yumurtladım normalde 12-31. Günlerde yumurtlardım. Doktor kontrolüne de 2 gün var daha. Klomen bu kadar erken yumurtlamaya neden olur mu?

X