- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
Tabii, ben femometer uygulaması ve onun ateşölçerini kulanıyorum. Bu arada uygulaması çok başarılı indirmenizi tavsiye ederim.Ben hiç anlamıyorum bu yüzden ilk defa ovülasyonla deneyeceğim. Sıcaklık takibi hakkında bilgi verebilir misiniz? Onu da deneyim
ahahaha yaşın kaç ve şehir neresiHahaha senle bu kadar aynı olmama şaşırdım şu an. Dolgularım çatlamıştı inşallah hamile kalırım da gitmem dedim ama sonra hamileyken apse yaparsa diye gittim yaptırdım
26 mersin senin?ahahaha yaşın kaç ve şehir neresi
26 adanalıyım mersinde yaşadım ve şu an antalyadayım. Ama sanırım mersine taşınacağız 1 ay içinde öyle bir planımız var26 mersin senin?
Yaaa çok şaşkınım şu an. Bir de aynı hastanede doğurursak tam olacak26 adanalıyım mersinde yaşadım ve şu an antalyadayım. Ama sanırım mersine taşınacağız 1 ay içinde öyle bir planımız var
ahahah bence deYaaa çok şaşkınım şu an. Bir de aynı hastanede doğurursak tam olacak
Benim bat 5 kasım an itibariyle ilk senin hayırlı haberlerini alacağızahahah bence de
Laboquick kaç gün önceden pozitif çıkarıyor? Bilgisi olan var mı acaba? (kaset olan)Laboquick markasının gebelik testlerine de iyi diyorlardı. Bir bakayım hemen o zaman. Teşekkür ederim
1 sene sonunda nasip oldu canm .Tebrik ederim, güzel artışların olsun. Sürecini anlatabilir misin :)
Tebrik ederim, güzel artışların olsun. Sürecini anlatabilir misin :)
benim 19 ekimde kesin sonuç çıkarBenim bat 5 kasım an itibariyle ilk senin hayırlı haberlerini alacağızinşallah
Test yapmak için biraz erken bence 5 kala falan erken gebelik incecik çizgi gösteriyor ümidinizi kaybetmeyinBenim tam 1 haftam var. Kaset, erken gebelik hep negatif.
Üstelik bende meme hassasiyeti bile olmaz.
Yani bilmiyorum ama meme hassasiyeti her ay yaşamayan bir ben varım sanırım bu sitede.
Sadece bazı aylar yumurtlama döneminde ucu acır sonra geçer. Hayatımda meme hassasiyeti nedir bilmem. (doğum kontrol hapı kullanırken olmuştu sadece)
Çok teşekkür ederim. 2.5 yıldır deniyoruz insan artık istiyor ki o çizgiyi görsün.Test yapmak için biraz erken bence 5 kala falan erken gebelik incecik çizgi gösteriyor ümidinizi kaybetmeyin
1 sene sonra bana nasip oldu canmTebrik ederim, güzel artışların olsun. Sürecini anlatabilir misin :)
Anlıyorum sizi ben 10 gün kalmasına rağmen test yapmıştım insan sabredemiyor ama öncesinde yapıp çıkmayınca da modunuzu düşürüyoruz. Sakin kalmalıyızÇok teşekkür ederim. 2.5 yıldır deniyoruz insan artık istiyor ki o çizgiyi görsün.
İnanın eczaneleri ben zengin ettim diye düşünüyorum artık.
Tamamen katılıyorum. Döngümün ilk 14 günü bu meseleyi kafamdan atıp son 14 gün bu meseleye takılıyorum. Çok tuhaf ama sanki evrene “aslında ben zorluyorum” mesajı veriyorum gibi.Anlıyorum sizi ben 10 gün kalmasına rağmen test yapmıştım insan sabredemiyor ama öncesinde yapıp çıkmayınca da modunuzu düşürüyoruz. Sakin kalmalıyız
Amin canım insallah bende ovülasyon yapmıyordum 1 senedir olmuyor 2 defa ovulasyon yaptim ama birincisini düzenli yapmamistim. Simdi duzenli yapiyorim ama hala pik görmedimİnşallah canım kolaylıkla hayırlısıyla olsunhadi hayırlısı olsun ben de bu ay ovülasyon testi yapmadan devam edeceğim