- Konu Sahibi karaca3443
-
Hepimize aynı şeyleri diyorlarAy inşallah öyle olmuştur ,yok çağırmadi günün gecmesini bekle dedi sonra test yap , adet.olursan da 3. Gel dedi ,senin durumun nasıl
Arkadaş çift çizgi görmek istersen ovulasyon testi yap keyfin pozitif olurBende dayanamadım ilacım verdiği çizgiyi görmek bile mutlu ediyo insanı hiç çift çizgi görmediğim için10.gün olmayınca çok şaşırdım ucundan birazcık umudum var bakalım eşimde sorun olduğu için 2.5 yıldır hep bi umut
Canım iğne sonrası ovülasyon yapmak çok mantıklı değil hcg yüklü olduğu için vücudumuz Lh testi de doğru sonuç vermiyorMerhaba kızlar iğne gününü saymazsak bugün 5.günüm. Yalnız ben ovülasyon testini de denemek istedim iğnenin 2. Günü çift oldu 3. Günü t çizgisi yoğun c silik oldu 4. Gün ikisi tekrar koyu göründü bugün henüz yapmadım bugün yine çift çizgi olursa ovülasyonda, çatlama hala olmadı mı diye tedirgin olmaya başlıcam galibaovitrelle iğne yapıp ovülasyon testi yapan oldu mu
Sanki gölge görüyorum ben ama sen çıplak gözle ne gördüysen o daha doğrudur canımKızlar bende femara ve ovitrell kullandım bugün iğnenin 9 günü etkisi tamamen geçmiş değil mi
Ama ovülasyon testi olduğunu biliyorumArkadaş çift çizgi görmek istersen ovulasyon testi yap keyfin pozitif olur
Yap yap mutlu olAma ovülasyon testi olduğunu biliyorum
Kötü bişey değil tikaliysa tikaliydi açıldı derler için rahatlar daha bı umutla bekelrsin canimMerhaba arkadaşlar
Benim de bu ay 3. Kez femara ve ovitrelle kullanışım. İnşallah bu ay güzel haberi alırız. Bu ay da olmazsa rahim filmi çekileceğim malesef
Birkaç gün sonra tekrar yap dayanabilir senBende merak edip yaptım canım valla çok erken geçmiş bende şaşırdım
Doğru sonuç vermiyor işte canım hormon bazlı iğne olduğundan pik gösteriyor bu yüzden 12 ve 36 saat diye degerlendiriliuor çatlama olup olmadığını da 21. Günü test verip ogrenebilirsin emin olamıyorsanızMerhaba kızlar iğne gününü saymazsak bugün 5.günüm. Yalnız ben ovülasyon testini de denemek istedim iğnenin 2. Günü çift oldu 3. Günü t çizgisi yoğun c silik oldu 4. Gün ikisi tekrar koyu göründü bugün henüz yapmadım bugün yine çift çizgi olursa ovülasyonda, çatlama hala olmadı mı diye tedirgin olmaya başlıcam galibaovitrelle iğne yapıp ovülasyon testi yapan oldu mu
Ben de denedim canım pozitif çıkıyor dün 6. Günümdü denedim hala pozitif iğnenin etkisinden dolayı öyle çıkıyorMerhaba kızlar iğne gününü saymazsak bugün 5.günüm. Yalnız ben ovülasyon testini de denemek istedim iğnenin 2. Günü çift oldu 3. Günü t çizgisi yoğun c silik oldu 4. Gün ikisi tekrar koyu göründü bugün henüz yapmadım bugün yine çift çizgi olursa ovülasyonda, çatlama hala olmadı mı diye tedirgin olmaya başlıcam galibaovitrelle iğne yapıp ovülasyon testi yapan oldu mu
İyiyim canım sen nasılsın? Göğüs şişkinliği ve ara ara batmalar devam hala. Bir dr süt beyazı akıntı neden olur ki bugün baya yoğun geldi. Kaşıntı yanma falan yok
Bende o etkiler azaldı baya canım 12. Gundeyim normal aslında benim içinde bende de oluyor o böyle akışkan değil damlamiyo ama peceteyle geliyoİyiyim canım sen nasılsın? Göğüs şişkinliği ve ara ara batmalar devam hala. Bir dr süt beyazı akıntı neden olur ki bugün baya yoğun geldi. Kaşıntı yanma falan yok
Benim çamaşırımda baya akıntı olmuş canım bembeyaz ama anlamadım.Bende o etkiler azaldı baya canım 12. Gundeyim normal aslında benim içinde bende de oluyor o böyle akışkan değil damlamiyo ama peceteyle geliyo
Haydi inşallah diyelim o zaman sen progestan fitil kullaniyor musun bana bebek olursa korusun diye vermişti doktor ondan şüphelendim bendeBenim çamaşırımda baya akıntı olmuş canım bembeyaz ama anlamadım.
Yok canım hiçbir şey kullanmıyorum duphaston kullanayım mı dedim hatta gerek yok rahim kalınlığı iyi demişti. Adetin 9. Günü 7,9 mm dedi rahim kalınlığına o yüzden desteğe gerek yok dedi içse miydim acaba duphaston ama özellikle sordum gerek yok dediHaydi inşallah diyelim o zaman sen progestan fitil kullaniyor musun bana bebek olursa korusun diye vermişti doktor ondan şüphelendim bende
Oh iyi iyi gerek görmemiş inşallah güzel sonuç alcaz bak kaçıncı gün oldu seninYok canım hiçbir şey kullanmıyorum duphaston kullanayım mı dedim hatta gerek yok rahim kalınlığı iyi demişti. Adetin 9. Günü 7,9 mm dedi rahim kalınlığına o yüzden desteğe gerek yok dedi içse miydim acaba duphaston ama özellikle sordum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?