Ekim Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar Toplanın ...

Günlerdir konuşmalarınızı takip ediyordum :) bende 27 ekimde oldum iğneyi son ilişki 1 kasımdaydı ve dün lekeyle başlayan bi kanamam oldu sizce yerleşme mi?
Adetime 4-5 gün var

Merhaba bende 25 ekimde catlama ignesi yaptirdim.hafif hafif kasik ve bel agrim devamli vardi. Ignenin 12.gununde test yaptim negatifti. Su an adetim 4gun gecikti ve ignenin 19.gunundeyim kasik agrilarim siddetlenmeye basladi ayni regl agrisi gibi. Korkuyorum bu agrilarin sonu regle cikacak diye. İsteyen herkes tez zamanda pozitif haberler alir insallah

11 ekimde adet olmuştum şuan hala olmadım normalde pcostan dolayı hiç günü gününe olmadım ama yumurta çatlatma iğnesinden dolayı reglimi gününde beklemem gerekir dimi? bende 26 ekimde iğne oldum 13.ve 14. Günlerde test yaptım negatif çıktı ama şuan regl olmayı bekliyorum açıkçası tekrar test yapıp negatif görmek istemiyorum ama adet de olmadım henüz içinden çıkılmaz bi döngü gibi ya sürekli bi kasık ağrısı var iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi anlamıyorum

Günlerdir konuşmalarınızı takip ediyordum :) bende 27 ekimde oldum iğneyi son ilişki 1 kasımdaydı ve dün lekeyle başlayan bi kanamam oldu sizce yerleşme mi?
Adetime 4-5 gün var
Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabi:)
Şniallah hayırlı haberle gelirsin arkadaşım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama reglinin bu kadar gecikmesi gebelik olabilir. Sen bir emin ol arkadaşım ama tabikide bazen böyle sarkmalarda olur. Güzel haberler ile gel inşallah.

Konuyu açan kişi olarak gebelik olmadı 2. Çatlatma iğnesinde de. Sonrasında da bu kadar negatif bir zaman içerisinde doktor değiştirmenin bana daha iyi geleceğini düşündüm. Ve bu yüzden doktorumu değiştirdim herşeyi en baştan sonra anlattım. Bana hsg çekelim önümüzü bir görelim dedi. Bugün hsg çekimi oldu. Çok şükür ki tüplerim açık. Ama tek sıkıntım, rahmim dar ve küçükmüş gebeliğe engel değil dedi. 2 ay kendini dinle dedi. 2ay sonra görüşelim dedi. Bende durumla bu yöne evrrildi .

Anteptesin galiba hangi doktora gittin.

Evetttt buraya gelin geldim 1.5 sene oldu. bende pazartesi oldum ilk catlatma ignemi bekliyoruz rabbim yardimcimiz
Olsun

Bende 28 ekimde olmuştum iğneyi 14.gün test yaptım hafif silik pozitife çıktı bemde ertesi günü kan testim verdim açıkcası birazda umutlandım ama kan testim 1.20 çıktı hiç adet belirtimde yok bugün 16. Gün kiste dönmüş olabilirmi diyorum ama çatlama iğnesimden somra doktora gittim ultrasonda baktı çatlamış dedi nolacak bakalım bemde doktor değiştircem muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…