Ay çok az kalmış inşallah hayırlı haberler gel arkadaşım :) benimde 8 gün kaldı :) regl sancısı gibi ağrı, bacak ağrısı gibi ağrıdan başka bir belirtim yok. Regl de olabilir bakalımBende ilk catlatma ignemi oldu bende de pcos var bekliyorum 10. Gundeyim 4 gün sonra test yapacağım inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebisine
İnşallah hayırlı haberlerle arkadaşım. Bana aşılama yapılmadı tek çatlatma iğnesi yapıldı. Benimde 8 gün kaldı. Ama böyle ufak ufak regl ağrısına benzer ağrılarım var. Aşılama nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi eğer benim olmazsa ona yönlendirecek muhtemelen doktorum beni :) hem korkuyorum hem umudumu yitiriyor gibiyim ama hep iyi ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.bende çatlatma iğnesinin 9. Günündeyim . Aşılama yapıldı 1 gün sonrası . Bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı . Benim hiç belirtim olmadı zaten iğne etkisiyle yalancı belirtiler falan yaşanıyormuş ama oda olmadı tutmadı sanırım .
Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallahİnşallah hayırlı haberlerle arkadaşım. Bana aşılama yapılmadı tek çatlatma iğnesi yapıldı. Benimde 8 gün kaldı. Ama böyle ufak ufak regl ağrısına benzer ağrılarım var. Aşılama nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi eğer benim olmazsa ona yönlendirecek muhtemelen doktorum beni :) hem korkuyorum hem umudumu yitiriyor gibiyim ama hep iyi ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Tamam o zaman :)Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallahyok aşılama işlemi 5 dkka bile sürmüyor muayene gibi bişey hiç korkmana gerek yok.
Şöyle genelde 12 15 gün sonra yapılıyormuş , en doğru sonuç içinTamam o zaman :)
Aşılamadan 1 hafta sonra gebelik testi yapma ız gerekiyor demi.
:) sizin kaç gün kaldıŞöyle genelde 12 15 gün sonra yapılıyormuş , en doğru sonuç için
Benim 8. Gün , iğne etkisi geçtimi diye test yaptım geçmiş artık bundan sonra çizgi görürsek güzel olur:) sizin kaç gün kaldı
Evet iğne etkisi 1 hastaymış. Az kalmış sizinde :)Benim 8. Gün , iğne etkisi geçtimi diye test yaptım geçmiş artık bundan sonra çizgi görürsek güzel olur
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama oluyor. O 36 saatten sonra en fazla 3 gün. Çatlatma iğnesini olduğunuz günle beraber 1 hafta yeterli demişti doktor.Merhaba arkadaşlar ben 12.10 da adet gördüm daha sonra yumurtam çatla madığı için önce bana combınal verdi sanırım işe yaramadı daha sonra 28 ekımde çatlatma iğnesi yaptım her gün ilişkiye girilmesi gerekıyor dedı bugün benım iğne vuruluşumun 6. Günü 15. Gününe kadar mı ilişkiye girmem gerekecek ve test 15 gün sonra mı belli oluyor kasık ağrısı ve sırt ağrısı baya var merak ettiğim şey 15 inden sonra devam mi ediliyor ilişkiye ve zararlı olurmu acaba benı aydınlatın lütfen
Bu ayın 4 üne kadar ilişki yazdı acaba acun Dördünden sonra gırmıcekmıyım bugün 6 gün oluyor çünkü test yaptım az önce negatif çıktı test tek çizgı ama buğulu gibi ama karın ve sırt agrım inanılmaz var geçen ayda 2 hafta ıcınde adet görmüştüm normalde en erken 35 gün de olurum napmam gerekıyor acaba Dördünden sonra ilişki yasak mı oluyor 15. Günde mı bellı oluyor teşekkür ederım cevabınız ıcınÇatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama oluyor. O 36 saatten sonra en fazla 3 gün. Çatlatma iğnesini olduğunuz günle beraber 1 hafta yeterli demişti doktor.
Hayır ilişki yasak değil ama zorunluluk olmasın diye o. Testte negatif çıkması normal çok erken. Ovülasyon testinde 6 gün sonra negatife döner test genelde.Bu ayın 4 üne kadar ilişki yazdı acaba acun Dördünden sonra gırmıcekmıyım bugün 6 gün oluyor çünkü test yaptım az önce negatif çıktı test tek çizgı ama buğulu gibi ama karın ve sırt agrım inanılmaz var geçen ayda 2 hafta ıcınde adet görmüştüm normalde en erken 35 gün de olurum napmam gerekıyor acaba Dördünden sonra ilişki yasak mı oluyor 15. Günde mı bellı oluyor teşekkür ederım cevabınız ıcın
İğne etkisi geçmiştir. İdrarda çift çizgi çıkaracak kadar kalmaz vücutta. Bende 25 de oldum test yapmayı düşünüyorum.sMerhabalar 26 Ekimde çatlatma iğnesi yaptırdım iğne gününü de sayarsam bugün 11. Gün doktor 9 Kasımda kan vermemi istedi sabah test yaptım silik çizgi çıktı acaba hâlâ iğne etkisinde miyim Eki Görüntüle 3499506
İkimiz de güzel haberler alalım İnşallah yarın testi tekrar edeceğimİğne etkisi geçmiştir. İdrarda çift çizgi çıkaracak kadar kalmaz vücutta. Bende 25 de oldum test yapmayı düşünüyorum.s
Bende bugün yaptım 12 gün oldu negatif.İkimiz de güzel haberler alalım İnşallah yarın testi tekrar edeceğim