Ay çok az kalmış inşallah hayırlı haberler gel arkadaşım :) benimde 8 gün kaldı :) regl sancısı gibi ağrı, bacak ağrısı gibi ağrıdan başka bir belirtim yok. Regl de olabilir bakalımBende ilk catlatma ignemi oldu bende de pcos var bekliyorum 10. Gundeyim 4 gün sonra test yapacağım inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebisine
İnşallah hayırlı haberlerle arkadaşım. Bana aşılama yapılmadı tek çatlatma iğnesi yapıldı. Benimde 8 gün kaldı. Ama böyle ufak ufak regl ağrısına benzer ağrılarım var. Aşılama nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi eğer benim olmazsa ona yönlendirecek muhtemelen doktorum beni :) hem korkuyorum hem umudumu yitiriyor gibiyim ama hep iyi ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.bende çatlatma iğnesinin 9. Günündeyim . Aşılama yapıldı 1 gün sonrası . Bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı . Benim hiç belirtim olmadı zaten iğne etkisiyle yalancı belirtiler falan yaşanıyormuş ama oda olmadı tutmadı sanırım .
Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallahİnşallah hayırlı haberlerle arkadaşım. Bana aşılama yapılmadı tek çatlatma iğnesi yapıldı. Benimde 8 gün kaldı. Ama böyle ufak ufak regl ağrısına benzer ağrılarım var. Aşılama nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi eğer benim olmazsa ona yönlendirecek muhtemelen doktorum beni :) hem korkuyorum hem umudumu yitiriyor gibiyim ama hep iyi ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Tamam o zaman :)Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallahyok aşılama işlemi 5 dkka bile sürmüyor muayene gibi bişey hiç korkmana gerek yok.
Şöyle genelde 12 15 gün sonra yapılıyormuş , en doğru sonuç içinTamam o zaman :)
Aşılamadan 1 hafta sonra gebelik testi yapma ız gerekiyor demi.
:) sizin kaç gün kaldıŞöyle genelde 12 15 gün sonra yapılıyormuş , en doğru sonuç için
Benim 8. Gün , iğne etkisi geçtimi diye test yaptım geçmiş artık bundan sonra çizgi görürsek güzel olur:) sizin kaç gün kaldı
Evet iğne etkisi 1 hastaymış. Az kalmış sizinde :)Benim 8. Gün , iğne etkisi geçtimi diye test yaptım geçmiş artık bundan sonra çizgi görürsek güzel olur