Ekim Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar Toplanın ...

Yumukbal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
153
42
30
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay pcos olduğumu öğrendim verir kaç ilaç desteği ile ilk çatlatma iğnesi oldum negatif sonuçlandı. Bu ay ise 25inde ikinci çatlatma iğnesini oldum. Bir belirti yok, regl öncesi ağrı var. Fakat geçen ayda vardı. Sizler de durum nedir. Pozitif olan, benim gibi yeni olanlar neler yaşadınız faydalanalım...

Bende ilk catlatma ignemi oldu bende de pcos var bekliyorum 10. Gundeyim 4 gün sonra test yapacağım inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebisine

Bende ilk catlatma ignemi oldu bende de pcos var bekliyorum 10. Gundeyim 4 gün sonra test yapacağım inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebisine
Ay çok az kalmış inşallah hayırlı haberler gel arkadaşım :) benimde 8 gün kaldı :) regl sancısı gibi ağrı, bacak ağrısı gibi ağrıdan başka bir belirtim yok. Regl de olabilir bakalım

bende çatlatma iğnesinin 9. Günündeyim . Aşılama yapıldı 1 gün sonrası . Bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı . Benim hiç belirtim olmadı zaten iğne etkisiyle yalancı belirtiler falan yaşanıyormuş ama oda olmadı tutmadı sanırım .

İnşallah hayırlı haberlerle arkadaşım. Bana aşılama yapılmadı tek çatlatma iğnesi yapıldı. Benimde 8 gün kaldı. Ama böyle ufak ufak regl ağrısına benzer ağrılarım var. Aşılama nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi eğer benim olmazsa ona yönlendirecek muhtemelen doktorum beni :) hem korkuyorum hem umudumu yitiriyor gibiyim ama hep iyi ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallah yok aşılama işlemi 5 dkka bile sürmüyor muayene gibi bişey hiç korkmana gerek yok.

Hakkımızda hayırlısı olsun çok yormadan kavuşalım inşallah yok aşılama işlemi 5 dkka bile sürmüyor muayene gibi bişey hiç korkmana gerek yok.
Tamam o zaman :)
Aşılamadan 1 hafta sonra gebelik testi yapma ız gerekiyor demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…