Ekim Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar Toplanın ...

Merhaba arkadaşlar benimde çatlatma iğnesi 3. İlkinde tuttu fakat 9 hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum . Eylül ayında 2 denedik olmadı . 30 Ekim'de tekrar denedik çatlatma iğnesi yaptım. Rahim duvarı kalinlasmamısti ama bı tane yumurtam vardı 19 mm değerlendirmek için genede yaptık . Bugün 8 .gunum diğer yaptıklarında hep ağrım oldu kaşık ağrısı batma . Bu sefer hiç birşey olmadı sadece çatlatma iğnesi vuruldugum günün ertesi gününden itibaren miğde ağrısı bulantı gaz ishal oldum onun harici hiçbir belirtim yook birde ara ara beyaz akinti geliyor . Umudum yok da umarım rabbim nasip eder . Hiç beklemedigim anda güzel haber alırım hepimizin sonucu pozitif olsun inşallah

Amin canım Aminn inşallah ikimizin de pozitif döner regl olana dek bir umut işte
İnşallah. Çok regl belirtisi yok, belimin yanları ağrıyor. Kasıklarımda da ara ara ağrı var. Onun dışında bir regl olucam kesin diyebileceğim ağrı yok. O yüzden emin olamıyorum. Acaba duphaston kullandığım için mi bilmiyorum.

Merhabalar bende pcosluyum ilaç desteği sonrasında 25inde muayene oldum doktorum yumurtamın oluştuğunu güzel olduğunu söyledi ve 26sında cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum 2 taneyi aynı anda hatta şuan hala test yapmadım erken olduğunu düşünüyorum daha ama gün içinde ara ara kasık ağrısı hissediyorum yani yumurtam çatladı mı bilmiyorum iğneye bağlı mı olur bu kasık ağrısı çatladığı için mi ilk deneyimim olduğu için emin olamıyorum sanki olmadı bu sefer içimde öyle de bir his var

Benimde yoğun bir kasık ağrım göğüs hassasiyeti var bugün de bel ağrısı eklendi hiç birine gebelik belirtisi diyemiyorum çünkü aynı zamanda hepsi regl belirtisi ya

İğne kasık ağrısı gaz ve bulantı yapabiliyor mutlaka çatlamıştır merak etmeyin ve kafanıza takmayın stres süreci de etkiliyor

Benimde yoğun bir kasık ağrım göğüs hassasiyeti var bugün de bel ağrısı eklendi hiç birine gebelik belirtisi diyemiyorum çünkü aynı zamanda hepsi regl belirtisi ya
Evet ne yazık ki :) ama hüzel gaber verelim yinede birbirimize. Benim bugün 12 gün oldu

Merhaba kızlarrrrr hepiniz en hayırlı sekılde yavrularınızı kucagınıza alın inşallah :) Bende polikistik var 4 aydır falan korunmuyoruz ama hoca hemen başladı tedaviye yaş var diye. İlk çatlatma iğnemden sonuç alınamadı sonrasında sehır dısında oldugum ıcınde bır ay ara verıldı. Bu ay tekrar ilacı kullandım yumurtam oluştu çatlatma iğnesi için son kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamış yumurta bu ayı da es geçiyoruz mecbur

Kendiliğinden çatladıysa ilişkiye denk geldiyse yine de olabilir arkadaşım:) güzel haberlerini bekliyorum:)))

Kendiliğinden çatladıysa ilişkiye denk geldiyse yine de olabilir arkadaşım:) güzel haberlerini bekliyorum:)))
Pek sanmıyorum misafirimiz çoktu es geçti ama kendi çatlaması bile beni mutlu etti açıkçası bende hayırlı haberleri duydukça mutlu oluyoruz sizden de tez zamanda bekliyorum inşAllahhh

Pek sanmıyorum misafirimiz çoktu es geçti ama kendi çatlaması bile beni mutlu etti açıkçası bende hayırlı haberleri duydukça mutlu oluyoruz sizden de tez zamanda bekliyorum inşAllahhh
Ay lnşallah benimde çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm negatif çıktı dün . Olmadı sanırım

Ya normalde zaten pek regl olmadığım için olduğumda da böyle kasık ağrısı vs çekmezdim o yüzden kasık ağrılarımı bende iğneye bağladım hayırlısıyla doğru zamanda nasip etsin rabbim hepimiz için duam bu ama ne zaman test yapmalıyım sizce kaçıncı günde net sonuç çıkar öncesinde yapıp üzülmek yada tam tersine ümitlenmek istemiyorum

15. Günü en doğrusu:)

Ay lnşallah benimde çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm negatif çıktı dün . Olmadı sanırım
Biraz daha bekle hoca ilk iğnemde 15 güne kadar netleşmez demişti hatta kandan adet olmazsan kandan bakılması gerektiğini söylemişti. İnşAllah tutmuştur moral çok önemli sakın stres yapma

Biraz daha bekle hoca ilk iğnemde 15 güne kadar netleşmez demişti hatta kandan adet olmazsan kandan bakılması gerektiğini söylemişti. İnşAllah tutmuştur moral çok önemli sakın stres yapma
İlki olmadı o yüzden biraz morel bozukluğu ve olmayacak diye üzgünüm. Ama yinede işte gebelik belirtim yok regl belirtim de yok desem var var desem yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…