- 7 Kasım 2024
- 31
- 6
- 24
Bende 27 ekimde çatlatma iğnesi vurdum bugün 11. günüm doktorum 13 kasımda kan ver demişti ama ara ara kaşık sancım oluyo idrar testi yapmayada korkuyorum sonuç negatif çıkacak diyeBende bugün yaptım 12 gün oldu negatif.
Genelde 15. 16. 17. Günlerin idrar testi net çıkıyor diye biliyorum ama ben duramadım işte. Benimde bugün 13. İkiniz aynı dönemde vurulmuşum. Bende 25 ekim:)Bende 27 ekimde çatlatma iğnesi vurdum bugün 11. günüm doktorum 13 kasımda kan ver demişti ama ara ara kaşık sancım oluyo idrar testi yapmayada korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye
Yaptım ikinci çizgi silik çıktı yada ben hayal görüyorum hiçbişey yokGenelde 15. 16. 17. Günlerin idrar testi net çıkıyor diye biliyorum ama ben duramadım işte. Benimde bugün 13. İkiniz aynı dönemde vurulmuşum. Bende 25 ekim:)
Silik çizgi varrrr:) inşallah negatife dönmez .Yaptım ikinci çizgi silik çıktı yada ben hayal görüyorum hiçbişey yokiğneyi vurduğum 11. Günüm bugün
İnşallahSilik çizgi varrrr:) inşallah negatife dönmez .
Güzel haber ile gel arkadaşım. Ben yaptım tekrar negatif çıktıİnşallahpazar günü tekrar yapmayı düşünüyorum zaten çarşamba da kan vericem
En doğrusu kan vermek yinede moral bozmayalımGüzel haber ile gel arkadaşım. Ben yaptım tekrar negatif çıktı
Silik çizgi var yarın tekrarlayın bence negatife dönmez ise hamilelik ihtimali kuvvetlenirYaptım ikinci çizgi silik çıktı yada ben hayal görüyorum hiçbişey yokiğneyi vurduğum 11. Günüm bugün
Pazara kadar bekleyecemSilik çizgi var yarın tekrarlayın bence negatife dönmez ise hamilelik ihtimali kuvvetlenir
Hadi hayırlısı bakalım.bende kan verdim bekliyorum iki saate çıkarPazara kadar bekleyecem
Güzel haber ile gel arkadaşım:)Hadi hayırlısı bakalım.bende kan verdim bekliyorum iki saate çıkar
İnşallah canım dua edinHadi hayırlısı bakalım.bende kan verdim bekliyorum iki saate çıkar
Amin arkadaşımİnşallah canım dua edin
Kızlar bende 28 ekimde çatlama iğnesi oldum 8. Gün testim negatif çıktı şimdi 14. Gün olmasını bekliyorum test yapmak için bugün iğne gününü saymazsak 11 Gün sağ kasığım da ağrı var bacağıma vuruyor inşallah hamileliktendir. Hepimiz hayırlı haberler alırız
Ay hadi inşallah arkadaşım hebeliktendir inşallah :)))))))Kızlar bende 28 ekimde çatlama iğnesi oldum 8. Gün testim negatif çıktı şimdi 14. Gün olmasını bekliyorum test yapmak için bugün iğne gününü saymazsak 11 Gün sağ kasığım da ağrı var bacağıma vuruyor inşallah hamileliktendir. Hepimiz hayırlı haberler alırız
Gerçekten miBen bugün kan verdim adet tarihime 2 gün var 26 Ekimde yaptırmıştım iğnemi maalesef negatif
Hayırlısı olsun bidaki ay tutar inşallah Allah hepimize anneliği nasip etsinBen bugün kan verdim adet tarihime 2 gün var 26 Ekimde yaptırmıştım iğnemi maalesef negatif
Allah hepimize en kolayından nasip etsin inşallah :)Hayırlısı olsun bidaki ay tutar inşallah Allah hepimize anneliği nasip etsin