- 23 Eylül 2021
- 203
- 222
- 39
amin canım, inşallahHakkında hayırlısı olsun canım moral bozma benimde ilk aşılamam tutmadı bu 2. Aşılamam Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım, inşallahHakkında hayırlısı olsun canım moral bozma benimde ilk aşılamam tutmadı bu 2. Aşılamam Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaptırdım dün 0.9 çıktı siz yaptırdınız mıTest yaptirdinuzmi acaba??
Hadi hayirli haberle gel bize.Ben ikigundur mecburiyetten uzun yol yürüdüm.Belim aşırı ağrıyorYaptırdım canım 2 saat sonra sonuç çıkıcak hayırlısı olsun hakkımızda
Mükemmel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar meraba ilk aşılamam ağrı sancı hiçbişe olmadı hissetmedim aşılamanın 14.günü tam regl sancısı çektim tam oldum dedim olmadım ertesi gün test yaptırdım 66 iki gün sonra yine yaptırdım 160 bidaha yaptırmalımıyım sizce düşükmü
Ayy tutmadimi allahim en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.Benimkide tutmadigi cok belli adet agrilarinin hepsini yasiyorum Belim kirilacak sanki.Bide ben cok zayifim 48kilo belim aşırı inceKızlar sonucum çıktı maalesef 2. Aşılamamda tutmamış hayırlısı olsun
Sizde ne belirtiler vardi mesela? Ağrı falan varmiydikızlar meraba ilk aşılamam ağrı sancı hiçbişe olmadı hissetmedim aşılamanın 14.günü tam regl sancısı çektim tam oldum dedim olmadım ertesi gün test yaptırdım 66 iki gün sonra yine yaptırdım 160 bidaha yaptırmalımıyım sizce düşükmü
Uzulme canım 3. Yu denersiniz. Ben şimdi 3. Aşılamayı yaptırdım. Ara vermeden yaptır o zaman şans artiyormusKızlar sonucum çıktı maalesef 2. Aşılamamda tutmamış hayırlısı olsun
Kacinci günün canım bugünBugunku testim tertemiz negatif arkadaslar ben bu estrofemi ve progestan fitili nezaman birakmaliyim
Ekim 5 te catlatma ignesi 7 sinde de asilama oldu kuzum yani asilamanin 11 gunu aslinda doktorum 20 sinde test yapmami soyledi dayanamadimKacinci günün canım bugün
Cok erken yapmissin benimde dun 10.gunumdu benimde negatifEkim 5 te catlatma ignesi 7 sinde de asilama oldu kuzum yani asilamanin 11 gunu aslinda doktorum 20 sinde test yapmami soyledi dayanamadim
Amin canım hepimize inşallahAyy tutmadimi allahim en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.Benimkide tutmadigi cok belli adet agrilarinin hepsini yasiyorum Belim kirilacak sanki.Bide ben cok zayifim 48kilo belim aşırı ince
Yok canım biz tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalımUzulme canım 3. Yu denersiniz. Ben şimdi 3. Aşılamayı yaptırdım. Ara vermeden yaptır o zaman şans artiyormus
Canım yarın ilk idrarla tekrar yap. Erken olmuş.en güzeli 13-14 ama bende dayanamayıp hep erken yapıyorumEkim 5 te catlatma ignesi 7 sinde de asilama oldu kuzum yani asilamanin 11 gunu aslinda doktorum 20 sinde test yapmami soyledi dayanamadim
Genetik test yaptırdın mi canimYok canım biz tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım
Dayanamadim iste Kuzum zaten adet belirtilerim de basladi umudum da yok bi kac ara verip tup bebege gecmeyi dusunuyorum siz ne durumdasinizCok erken yapmissin benimde dun 10.gunumdu benimde negatif
Aynen dayanamadim bende ama fitil kullandigim icin afedersiniz idrarimda fitil artiklarida vardi sizin durumunuz basilCanım yarın ilk idrarla tekrar yap. Erken olmuş.en güzeli 13-14 ama bende dayanamayıp hep erken yapıyorum
benim aşılamanın tam 14.günü bildiğin regl ağrısı yaptı karnımda bi sancı oldu gece de sancı oldu başka hiçbişe olmadı gögüsler sis aynı regl öncesi gece terlemesi olurdu o da oldu buarada hepsi devam ediyo ara ara karın ağrısı gogusler sis ve sert gece terleme bu sekilde yani test yapmasam regl olcam derim o sekilde bugün bat ımı iki gün gecti aşılamanın 21.günüSizde ne belirtiler vardi mesela? Ağrı falan varmiydi