- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
evet yaaa demı ınsallaahhh güzel haberler alırız yaOkuyayım kuzum bugun meryem suresini dinledim hep dua ettim beklemekte güzel insan heyecanlanıyor ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaa demı ınsallaahhh güzel haberler alırız yaOkuyayım kuzum bugun meryem suresini dinledim hep dua ettim beklemekte güzel insan heyecanlanıyor ❤
harıka masallaaahhh, benımde 4.günüm beklemedeyım bakalım :)Aşılama günüyle birlikte 12. Gün yaptim canimm
İnsallah güzel haberler alırsın ama bence belirtilere takılma hiç benim herşey normaldi arada bi karın ağrım vardı ama ince ince yok gibi nerdeyse ve son zamanlara yakın hafif de belim ağrıdı öyle göğüs ağrısı ya da farklı hiç bişey olmadı bendeharıka masallaaahhh, benımde 4.günüm beklemedeyım bakalım :)
Doğru canım haklısın zaten iğnenin etkisiyle insanın heryeri ağrıyor bakalım bende 12.gun bir test yaparımİnsallah güzel haberler alırsın ama bence belirtilere takılma hiç benim herşey normaldi arada bi karın ağrım vardı ama ince ince yok gibi nerdeyse ve son zamanlara yakın hafif de belim ağrıdı öyle göğüs ağrısı ya da farklı hiç bişey olmadı bende
Evet insallah hayırlısıyla pozitif görürsün adet günün ne zaman? Benim 11. Günü adet günümdü gelmedi 12. Gün test yaptimDoğru canım haklısın zaten iğnenin etkisiyle insanın heryeri ağrıyor bakalım bende 12.gun bir test yaparım
Kuzum normalde adet günüm 22si.doktor 20kasimda test yapabilirsin dedi. Aşılamayi 6.11 de oldum.Evet insallah hayırlısıyla pozitif görürsün adet günün ne zaman? Benim 11. Günü adet günümdü gelmedi 12. Gün test yaptim
Benim biri 21 biri 17 digeri 16 ile aşılama oldum canımKızlar merhaba
Birsey sorcam, yumurta ne kadar olunca aşılama yaptı doktorunuz, ben yarın kontrole gidiyorum, bundan once kontrolümde 13 cm idi igneye devam ettim, ne kadar olmasi daha iyi
Ay bakalım yarin benim ne kadar olmuş olacak ve aşılama yakin mi olacakBenim biri 21 biri 17 digeri 16 ile aşılama oldum canım
19 olmuş canım, ideal dedi doktor, yarın aşılama yapılacak inşallahAy bakalım yarin benim ne kadar olmuş olacak ve aşılama yakin mi olacak
Benden ıstemedılerKızlar sizden aşılama öncesi pcr testi istiyorlar mı?
sonucunuz ne oldu acaba ?Hayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktı
Siz nerde yaptırdınız acaba?Benden ıstemedıler
ıstanbul koç unv. hastanesı canımSiz nerde yaptırdınız acaba?
Benden istenmedi psr testi bilişim kadarıyla sadece ameliyathane de yapilan işlemlerde psr testi isteniyor. Benim 19 20 cm 2 tane yumurtam vardi üstüne bir tane daha yumurta geliştirici iğne yaptım ertesi gün de catlatma ignesi yapıldı. Isı şansa bırakmadı sanırım doktor şu an beklemedeyimBenden istiyorlar.Ankara’da olup pcr vermeden aşılama yaptıran var mı?
Siz nerde yaptırdınız aşılamanızı?Benden istenmedi psr testi bilişim kadarıyla sadece ameliyathane de yapilan işlemlerde psr testi isteniyor. Benim 19 20 cm 2 tane yumurtam vardi üstüne bir tane daha yumurta geliştirici iğne yaptım ertesi gün de catlatma ignesi yapıldı. Isı şansa bırakmadı sanırım doktor şu an beklemedeyim
Ben sivasta yaşıyorum medicana hastanesinde yaptırdımSiz nerde yaptırdınız aşılamanızı?
Ilk aşılama mi, nasıl geçti süreç, haydi inşallahBen sivasta yaşıyorum medicana hastanesinde yaptırdım