Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olur inşallah canım herşeyin hayırlısı rabbim ginlumuze göre versin insallahhh

Evet evet bende okudum da sordum da yok demişti doktor ben progesteron diyorlar dediki sana gerekmiyor bilemedim yaaa valla alsam mı kendiligimden yoksa almasam mi
Bende 2 kez asila yaptirdim bana da fitil vermedi doktorum. Bence doktorun sözünü dinle vermediyse vardır bir bildiği

Tamam teşekkür ederim evet dinlemeliyim ben 10 gün test yaptım 1.61 çıktı ve negatif diye çok çok üzüldüm doktora attım oda kızdı daha erken 15. Gün yap dedim sana dedi

Bn vajinadan fitil olarak kullandığım için fazla yan etki yapmadı ağız yoluyla kullanıyorsan yan etkisi çok oluyormus
Beyaz akıntı yapti bna sedece
Aynen bende fitil olarak kullaniyorum insallah bu cabalarimiz bosa cikmaz hayirlisi olsun insallah

Kızlar aşılamadan sonra kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim 4. Gün ve az önce çok fena ağrı sağlandı kasığıma

Haydaa neden acaba benim sadece kasığım ama yoğun bayağı. Uzanıyorum biraz sakinledi
bir de şişkinlik tavan yapmış durumda. reglin hemen öncesinde de bu belirtiler oluyor bende normalde. ama daha aşılamanın 4. günü. yani bu hesaplamayla aşılama tutmadıysa regle 10 gün falan var..

bir de şişkinlik tavan yapmış durumda. reglin hemen öncesinde de bu belirtiler oluyor bende normalde. ama daha aşılamanın 4. günü. yani bu hesaplamayla aşılama tutmadıysa regle 10 gün falan var..
Yok ya regl belirtisi şimdiden çıkmaz bence. Muhtemelen çok yumurta var diye ağırıyo inş kist oluşmamıştır. Yerleşme aşamasında ağrı olur mu acaba?

Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal geblik testi bu arada

Eklentiler

• IMG_20211011_125733.jpg
    203,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…