- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
Gozukuyor aslinda ama fotoda net degildir belkiBen de göremedim ışıkla alakalı olabilir. 2 gün daha bekleyip kan verin isterseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozukuyor aslinda ama fotoda net degildir belkiBen de göremedim ışıkla alakalı olabilir. 2 gün daha bekleyip kan verin isterseniz
Kan testine gore umitlenicem zaten idrara testi e guvenim pek yokBen de göremedim ışıkla alakalı olabilir. 2 gün daha bekleyip kan verin isterseniz
Cok az belli canim kan testime az kaldi zaten ona gore umutlanicam suan cok da takmiyorum idrari varsa bile cok erken suan cikmamasi normal2. Çizgi belli olmuyor fazla igne etkiai olabilir mi acaba
pozitif değil mi yükselişe geçmiş sonuçta .ğne etkisi değildir bence :)) hadi bakalım güzel haberlereCuma değerim 1.61 di bugün pazartesi günü 41.22 olmuş sizce nedir yardımcı olur musunuz
Canım foto çizgi belli değil
Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal geblik testi bu arada
harika bugün kaçıncı günüydü aşılamanın canım ?Hayır hayır pozitif dedi ama Çarşamba da test yap dedi
Ben zar zor bir cizgi gordum ilk on dakka icinde ciktiyse insallah vardir
Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal geblik testi bu arada
Kan vercem canim simdi anlasilir bakalimBen zar zor bir cizgi gordum ilk on dakka icinde ciktiyse insallah vardir
hadi inşallah artar hem bebesine kavuşursun hem de bize umut olursun :) ağrın sızın oldu mu hiç nasıl geçti 10 gün canımBen ayın 29 unda yani 29 Eylül'de saat 12 de asilamam oldu ben cuma yaptım 1.61 bugün yani pazartesi yaptım 41.22 çıktı insalalh Çarşamba da yükselir de tam netleşir insallahhh
Hadi insallah Rabbim gonlune gore versinKan vercem canim simdi anlasilir bakalim
Artik hamileyim diye bagirabilirsin kuzum Rabbim saglikla ilerletsin saglikla kucagina alirsin insallah darisi bizlere insallahİnşallah inşallah dualarimdasiniz. Valla bende çok öyle göğüs ağrısı olmadı ama ben hiçbir iş yapmadım sadece lavabo ve banyoya kalktım onun disinda hep uzanıp dinlendim. Dün mesela aşırı bir kasığımda batmalar oldu ve çok az midem bulandı psikolojik mi dedim. Kişiden kişiye değişiyormuş. Neler yedim çiğ badem çiğ cevim tuzsuz kabak çekirdeği ve bol bol su içtim birde günde akşam bir bardak süt içtim. Evet avakado yedim ama zorla 3 tane iki tanede ananas o kdar
Evet saglikli ilerliyormu diye kontrol etmek icinAmin aminn inslalah valla çarşambayı beklicem artık doktor Çarşamba tekrar test yap dedi