• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cuma değerim 1.61 di bugün pazartesi günü 41.22 olmuş sizce nedir yardımcı olur musunuz

cuma test yapıştım 1.61 pazartesi yani bugün yaptım 41.22 evet pozitif ama doktorum neden Çarşamba bir daha test yap dedi

Ben ayın 29 unda yani 29 Eylül'de saat 12 de asilamam oldu ben cuma yaptım 1.61 bugün yani pazartesi yaptım 41.22 çıktı insalalh Çarşamba da yükselir de tam netleşir insallahhh

Ben ayın 29 unda yani 29 Eylül'de saat 12 de asilamam oldu ben cuma yaptım 1.61 bugün yani pazartesi yaptım 41.22 çıktı insalalh Çarşamba da yükselir de tam netleşir insallahhh
hadi inşallah artar hem bebesine kavuşursun hem de bize umut olursun :) ağrın sızın oldu mu hiç nasıl geçti 10 gün canım

İnşallah inşallah dualarimdasiniz. Valla bende çok öyle göğüs ağrısı olmadı ama ben hiçbir iş yapmadım sadece lavabo ve banyoya kalktım onun disinda hep uzanıp dinlendim. Dün mesela aşırı bir kasığımda batmalar oldu ve çok az midem bulandı psikolojik mi dedim. Kişiden kişiye değişiyormuş. Neler yedim çiğ badem çiğ cevim tuzsuz kabak çekirdeği ve bol bol su içtim birde günde akşam bir bardak süt içtim. Evet avakado yedim ama zorla 3 tane iki tanede ananas o kdar

Güzel güzel haberler alalim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallahhh

Kızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İnşallah inşallah dualarimdasiniz. Valla bende çok öyle göğüs ağrısı olmadı ama ben hiçbir iş yapmadım sadece lavabo ve banyoya kalktım onun disinda hep uzanıp dinlendim. Dün mesela aşırı bir kasığımda batmalar oldu ve çok az midem bulandı psikolojik mi dedim. Kişiden kişiye değişiyormuş. Neler yedim çiğ badem çiğ cevim tuzsuz kabak çekirdeği ve bol bol su içtim birde günde akşam bir bardak süt içtim. Evet avakado yedim ama zorla 3 tane iki tanede ananas o kdar
Artik hamileyim diye bagirabilirsin kuzum 😊😊 Rabbim saglikla ilerletsin saglikla kucagina alirsin insallah darisi bizlere insallah 😊

Amin aminn inslalah valla çarşambayı beklicem artık doktor Çarşamba tekrar test yap dedi

Back