- Konu Sahibi Flowers001
Siz ne zaman aşılama oldunuzBelkide diger yumurtaya gore hesap yapmistir agrin varsa degerlendirin ins ona gerek kalmadan asilaman tutmustur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne zaman aşılama oldunuzBelkide diger yumurtaya gore hesap yapmistir agrin varsa degerlendirin ins ona gerek kalmadan asilaman tutmustur
Beklemesi ayri dert gidip gelmesi ayri bir yoruyor insani ins daha fazla ugrasmadan bu ay olurAyyy insallahh yaa tutsunda
İnşallah inşallah bekleyen herkes güzel haner alır beklemek zor maddiyat psikoloji çevre hepsi ayrı ayrı dertBeklemesi ayri dert gidip gelmesi ayri bir yoruyor insani ins daha fazla ugrasmadan bu ay olur
Hersey nasip bakalim test gununde yaz mutlaka merak ederimİnşallah inşallah bekleyen herkes güzel haner alır beklemek zor maddiyat psikoloji çevre hepsi ayrı ayrı dert
Yazarım da daha çok var yaa siz ne zaman oldunuz asilamayiHersey nasip bakalim test gununde yaz mutlaka merak ederim
Bugün öglen oldum daha cok yeni 13. Test gunümYazarım da daha çok var yaa siz ne zaman oldunuz asilamayi
Aaa siz daha yeniymissiniz inşallah inşallah tutar rabbim yar ve yardımcınız olsun.Bugün öglen oldum daha cok yeni 13. Test gunüm
Bakalim pek bi umidimde yok ama nasip bu isler belli olmaz hicAaa siz daha yeniymissiniz inşallah inşallah tutar rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Aaaa niye kiBakalim pek bi umidimde yok ama nasip bu isler belli olmaz hic
İlki olumsuz olunca ister istemezAaaa niye ki
Hım sizin ikinci mi.İlki olumsuz olunca ister istemez
Evet ama ilkinde cok ayakta kaldim bunda dikkat ediyorum biraz gerci tutsa herturlu tutardida iste ginede dikkat edeyim aklim kalmasinHım sizin ikinci mi.
Bende uzanıyorum dinleniyorum annem geldi kızıma bana bakıyorEvet ama ilkinde cok ayakta kaldim bunda dikkat ediyorum biraz gerci tutsa herturlu tutardida iste ginede dikkat edeyim aklim kalmasin
Aa ikinci hamileliginizmi ilkinde nasil gebelik olduBende uzanıyorum dinleniyorum annem geldi kızıma bana bakıyor
Evet ikinci valla ilki kendiliğinden oldu adet duzensizligim olduğu için hamile olduğu bir aylıktı öğrendim kızımdan sonra adetim 3 , 4 , ayda bir oluyordum böyle böyle yumurta tembelliği oldu pko oldum bir yıl istedik olmadı Kasım ayından beri ilaçlar kullandım ama yumurtalar gelişip büyümedi. Eylül ayında klomet artı gonal f iki kutu kullandım 21 mm oldu sağda bir yumurtam catlatildi ve aşılama yapildi sperm 24 milyon bakalım inşallah tutar yaaaAa ikinci hamileliginizmi ilkinde nasil gebelik oldu
Olsun birtane kiziniz var en azindan oyle dusunup kafanizi rahatlatin biraz benim hic yok bitane olsa gerisini dusunmuyorum bile olursa olur tedaviyle falan hic ugrasmam cok yoruldum artik benim her ay gelisti buyudu catladi bir senedir hersey olabilmesi gerekenden daha guzel ama olmuyor hsg cekindim normal oda birsey yok doktor artik anlam veremiyor bize bende veremiyorum valla ben dikkat etmedim sperme bizimde 23 milyon falan galiba yikamadan sonra 33 mü neydiEvet ikinci valla ilki kendiliğinden oldu adet duzensizligim olduğu için hamile olduğu bir aylıktı öğrendim kızımdan sonra adetim 3 , 4 , ayda bir oluyordum böyle böyle yumurta tembelliği oldu pko oldum bir yıl istedik olmadı Kasım ayından beri ilaçlar kullandım ama yumurtalar gelişip büyümedi. Eylül ayında klomet artı gonal f iki kutu kullandım 21 mm oldu sağda bir yumurtam catlatildi ve aşılama yapildi sperm 24 milyon bakalım inşallah tutar yaaa
Evet çok şükür bir kızım var inşallah sizinde olur dualarimdasiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallahOlsun birtane kiziniz var en azindan oyle dusunup kafanizi rahatlatin biraz benim hic yok bitane olsa gerisini dusunmuyorum bile olursa olur tedaviyle falan hic ugrasmam cok yoruldum artik benim her ay gelisti buyudu catladi bir senedir hersey olabilmesi gerekenden daha guzel ama olmuyor hsg cekindim normal oda birsey yok doktor artik anlam veremiyor bize bende veremiyorum valla ben dikkat etmedim sperme bizimde 23 milyon falan galiba yikamadan sonra 33 mü neydi
İns canim benim sende benim dualarimdasin guzel haberlerle gel insEvet çok şükür bir kızım var inşallah sizinde olur dualarimdasiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amin amin insallahh Allah razı olsun güzel haberler verelim birbirimizeİns canim benim sende benim dualarimdasin guzel haberlerle gel ins