- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
-
Ne guzel sizin hala ümidiniz var ben hamile kalirsam en cok bana supriz olucakBnce de tedaviyi bırakma bnm ilk aşılamaydi olmadı 2. Icin tekrar gun aldım o da olmazsa tüp bebek asla geç kalmak istemiyorum çünkü
Senin hissettiklerini 10 gün once bnde hissediyordum yıkılmıştım yoruldum artık diyordum ama sonra ne olursa allahtan dedik burda ki mesajlarada bakmayı bırakmıyorum hamile olanları gördükçe umudum artıyor çünkü bnde o pozitifi görene kadar devam edicem❤
Canım kimse kesin şudur ya da budur diyemez sakin kal güzel düşün güzel olsun. Doktorum bana aşılamadan 15 gün sonra test yapmamı söylemişti benim 10. Gün belli oldu. Sen 17. Gün yapmışsın belki bir kaç gündür testlerin pozitifti. yani demem o ki 17. Gün geç değil. 12. Gün negatif olan bişey 17. Gün pozitif görünüyorsa hayırlıdır sen merak etme. Gününü güzel geçirmeye bakYardımm ne olurAkşam 18:30 da çıkıyorum işten deliricem o kadar saat bekleyememmm... Sizce durum ne? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Ayrıca rica etsen iş yerindekilere yarım saat izin vermezlermi. Yakında özel hastane falan varsa kan verip dönersin sonucu internetten ya da telefon ile öğrenirsin zatenYardımm ne olurAkşam 18:30 da çıkıyorum işten deliricem o kadar saat bekleyememmm... Sizce durum ne? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Ayrıca rica etsen iş yerindekilere yarım saat izin vermezlermi. Yakında özel hastane falan varsa kan verip dönersin sonucu internetten ya da telefon ile öğrenirsin zaten
O zaman kafanı işle meşgul etmeye bak çabuk geçer zaman. Güzel şeyler düşün akşam güzel haber alacağız Allah'ın izniyleŞuanda çok yoğunum hiç mümkün değil çıkmam
Bir de hastaneler çok uzakta 2 saate anca dönerim çıksam.
Akşamı bekleyeceğiz paşa paşa o zaman, Teşekkürler yorumlarınız için :)
Ben sadece progestan ve folik asit kullanmıştım yaklaşık 3 ay. Sonrasında onları bıraktım doktorumun isteğiyle ve vitaminlere geçtim.Ben başka foruma da yazdim ama kimse cevap vermedi birşey sorabilir miyim sizlere?
"Aşılamadan sonra size hangi ilaçları kaç doz yazdılar acaba? Bana galiba ilaçlar ağır geldi inanılmaz midem bulanıyor aynı şeyleri yaşayan var mı?"
Umitsiz olmayin cidden ne dusunursek basimiza o geliyor bende umitsizdim ve sonucum negatifMerhaba kızlarbende Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenlerdenim. 08.Ekimde ilk aşılamamı oldum. Sonrasında Folik asit ve utrogest 200mg fitil olarak kullanmaya başladım.
Şuan için hiçbir belirtim yok malesef. Biliyorum belirtiler için çok erken ama insan ister istemez bir sinyal bekliyor
Ara ara kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir batma oluyor sadece.
22.ekimde kan testine gideceğim çok ümitsizim
Canım bence 17. Günde böyle çımıyprsa ilaç etkisi falan hiç değildir ki senin silinmişti. Bence pozitif olma ihtimali çok yüksek hayırlı olsun şimdidenKizlar yardiimm...
Daha önce yazmıştım hatirlarsaniz 10. Ve 11. Günlerde testte çizgiyi görmüştüm fakat 12. Gunde negatife dönüşmüştü. Önceki mesajlarda gorsellerini atmistim.
Bugun 17. Gunu yine test yaptım kaşık ağrılarından dolayı ve sonuç bu.
Yorum yapar mısınız.
Eki Görüntüle 2932243
Sana hangi ilaçları verdi canm bana sadece estrofem verdi ve bende hiç yan etki olmadıBen başka foruma da yazdim ama kimse cevap vermedi birşey sorabilir miyim sizlere?
"Aşılamadan sonra size hangi ilaçları kaç doz yazdılar acaba? Bana galiba ilaçlar ağır geldi inanılmaz midem bulanıyor aynı şeyleri yaşayan var mı?"
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤Umitsiz olmayin cidden ne dusunursek basimiza o geliyor bende umitsizdim ve sonucum negatif
Sonumuz güzel olsun inşallahRabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
Sonuçta aşılamaya hamile kalma şansı çok düşük ama insan yinede ümit ediyor işte.
Hakkımızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda pozitifi görürüz
İlk aşılamamıydı canım seninde? Bence adet olduktan sonra yeniden denemelisinizSonumuz güzel olsun inşallahins sen guzel sonuclar alirsin ben artik adet olsamda bitse moduna girdim
Ben hem oral hem vajinal progesteron kullaniyorum, ayni zamanda estrofem kullanıyorum, folik ve b vitamini de kullaniyorum dün gece bayagi sarsti ilaclar =(Ben sadece progestan ve folik asit kullanmıştım yaklaşık 3 ay. Sonrasında onları bıraktım doktorumun isteğiyle ve vitaminlere geçtim.
Progestan, duphaston, estrofem, coraspin, b vitamini hepsini kullanıyorum =(Sana hangi ilaçları verdi canm bana sadece estrofem verdi ve bende hiç yan etki olmadı
Çoğunlukla rahim duvarı kalınlaşsın ve bebek tutunsun diye vermiştir inşallah bebişe vesile olur bu ilaçlarProgestan, duphaston, estrofem, coraspin, b vitamini hepsini kullanıyorum =(
Benim doktorum progestan oral kullanırsan baş dönmesi ve gününü etkileyecek şekilde yan etkisi olur o yüzden sabah ve akşam sadece fitil olarak kullan demişti. Siz oralda aldığınız için bu kadar etkileniyor olabilirsinizBen hem oral hem vajinal progesteron kullaniyorum, ayni zamanda estrofem kullanıyorum, folik ve b vitamini de kullaniyorum dün gece bayagi sarsti ilaclar =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?