Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet galiba, bir de ben çok ilaç kullanan bir tip değilimdir ağır geldi herhalde, tansiyonum 7.5/6 ya düşmüş şimdi yazdım doktoruma belki tekrar bir ayarlama yapar ilaçlarımda.

Kan testi verdin mi canım bizi de haberdar et
Verdim canim. Buraya da yazdım sanıyordum ama diger gruplara yazmisim burayı atlamışım sanirim. Asilamamin 17. Gunu bugün. Sonucumu aşağıda paylaşıyorum. Insallah kimyasal değildir. Insallah artarak devam.eder sonucum.. Cuma tekrar test vericem. Hakkımızda hayırlısı

Bnce kimyasal değildir gayet güzel çıkmış degerin canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Cuma günü bi daha mı yapıcaksın kan testi

tebrik ederiiimmmmm :))

Bnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak
Merhabalar
Bnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak
Merhabalar oncelikle umarım güzel sonuç almışsınızdır asilamanizdan acaba progesteronu drunuz 10 gün mu kullan dedi siz3 bnmki birsey demedi gun icin ama acayip basdonmesi yasiyorum acaba kullanmayı biraksammi diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım tutmadı bu ay hiç bir şey yapmadım adet gecikmesi oldu 3 gün benim durumumu yaşayan varmı acaba pco luyum bu arada benim durumum da olan varmı test yapmadim

Asilamadan sonra surekli kullanicaksin canim baktinki 13. Gün sonuc cok dusuk cikti 15. Gun testi tekrarla yukselen bi deger yoksa birak ben genelde 13. Gun birakiyorum

Günaydın kızlaar normalde tahlil günüm yarın ama bugün kan vericem sanırım. Negatifse de pozitifse de belli olur. Çok kaygılı ve heyecanlıyım. Umarım yine hayal kırıklığı olmaz.

Günaydın kızlaar normalde tahlil günüm yarın ama bugün kan vericem sanırım. Negatifse de pozitifse de belli olur. Çok kaygılı ve heyecanlıyım. Umarım yine hayal kırıklığı olmaz.
Ne yaptin canim kan verdin mi. Benim de yarin test günüm. Heyecanliyim. Umarim pozitif heberler verirsin

Ne yaptin canim kan verdin mi. Benim de yarin test günüm. Heyecanliyim. Umarim pozitif heberler verirsin
Çok üzgünüm canımm sonuç 0.2 çıktı. umarım senin pozitif olur. Burdan pozitife dönmez sanırım benimki

Verdim 4 gibi sonuç cikar dediler iki tane idrar testi yaptim ikisi de negatif çıktı. Umidin yok. Büyük ihtimal kan da negatif cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…