- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- 83
- Konu Sahibi Flowers001
-
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimize nasip olsun sağlıklı evlatlar (=Çoğunlukla rahim duvarı kalınlaşsın ve bebek tutunsun diye vermiştir inşallah bebişe vesile olur bu ilaçlar
Evet galiba, bir de ben çok ilaç kullanan bir tip değilimdir ağır geldi herhalde, tansiyonum 7.5/6 ya düşmüş şimdi yazdım doktoruma belki tekrar bir ayarlama yapar ilaçlarımda.Benim doktorum progestan oral kullanırsan baş dönmesi ve gününü etkileyecek şekilde yan etkisi olur o yüzden sabah ve akşam sadece fitil olarak kullan demişti. Siz oralda aldığınız için bu kadar etkileniyor olabilirsiniz
İkinci cnmİlk aşılamamıydı canım seninde? Bence adet olduktan sonra yeniden denemelisiniz
Kan testi verdin mi canım bizi de haberdar etYardımm ne olurAkşam 18:30 da çıkıyorum işten deliricem o kadar saat bekleyememmm... Sizce durum ne? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Verdim canim. Buraya da yazdım sanıyordum ama diger gruplara yazmisim burayı atlamışım sanirim. Asilamamin 17. Gunu bugün. Sonucumu aşağıda paylaşıyorum. Insallah kimyasal değildir. Insallah artarak devam.eder sonucum.. Cuma tekrar test vericem. Hakkımızda hayırlısıKan testi verdin mi canım bizi de haberdar et
tebrik ederiiimmmmm :))Verdim canim. Buraya da yazdım sanıyordum ama diger gruplara yazmisim burayı atlamışım sanirim. Asilamamin 17. Gunu bugün. Sonucumu aşağıda paylaşıyorum. Insallah kimyasal değildir. Insallah artarak devam.eder sonucum.. Cuma tekrar test vericem. Hakkımızda hayırlısıEki Görüntüle 2932821
Evet canim.Bnce kimyasal değildir gayet güzel çıkmış degerin canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Cuma günü bi daha mı yapıcaksın kan testi
Tesekkur ederimtebrik ederiiimmmmm :))
MerhabalarBnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak
Merhabalar oncelikle umarım güzel sonuç almışsınızdır asilamanizdan acaba progesteronu drunuz 10 gün mu kullan dedi siz3 bnmki birsey demedi gun icin ama acayip basdonmesi yasiyorum acaba kullanmayı biraksammi diye düşünüyorumBnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak
Asilamadan sonra surekli kullanicaksin canim baktinki 13. Gün sonuc cok dusuk cikti 15. Gun testi tekrarla yukselen bi deger yoksa birak ben genelde 13. Gun birakiyorumMerhabalar
Merhabalar oncelikle umarım güzel sonuç almışsınızdır asilamanizdan acaba progesteronu drunuz 10 gün mu kullan dedi siz3 bnmki birsey demedi gun icin ama acayip basdonmesi yasiyorum acaba kullanmayı biraksammi diye düşünüyorum
Ne yaptin canim kan verdin mi. Benim de yarin test günüm. Heyecanliyim. Umarim pozitif heberler verirsinGünaydın kızlaar normalde tahlil günüm yarın ama bugün kan vericem sanırım. Negatifse de pozitifse de belli olur. Çok kaygılı ve heyecanlıyım.Umarım yine hayal kırıklığı olmaz.
Çok üzgünüm canımm sonuç 0.2 çıktı.Ne yaptin canim kan verdin mi. Benim de yarin test günüm. Heyecanliyim. Umarim pozitif heberler verirsin
Üzüldüm canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Benimde umidim yok. Yarin kan vercem bendeÇok üzgünüm canımm sonuç 0.2 çıktı.umarım senin pozitif olur. Burdan pozitife dönmez sanırım benimki
Teşekkür ederim canım inş hayırlısı ile olur içini ferah tutÜzüldüm canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Benimde umidim yok. Yarin kan vercem bende
Hayirlisi olsun insallah.. akinti var miydi peki?Çok üzgünüm canımm sonuç 0.2 çıktı.umarım senin pozitif olur. Burdan pozitife dönmez sanırım benimki
Evet krem rengi akıntım oluyorHayirlisi olsun insallah.. akinti var miydi peki?
Üzüldüm canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Benimde umidim yok. Yarin kan vercem begünaydın canım
günaydın canım naptın verdin mi kanıÜzüldüm canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Benimde umidim yok. Yarin kan vercem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?