• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç bilmiyorum acilde yaptırmadım,
Çıktı mı canım sonucun

Yaaa inşallah kimyasal değildir yaaa üzmeyin beni yaa cuma yaptım 1.61 pazartesi 41.22 ama yükselmiş yindede kimyasal olabilir mi

Yaaa inşallah kimyasal değildir yaaa üzmeyin beni yaa cuma yaptım 1.61 pazartesi 41.22 ama yükselmiş yindede kimyasal
Kız bnm lafimla üzme kendini bn kimyasaldır demedim ki bna sorarsan pozitif ama 41 daha düşük bi deger oldugundan her doktor ikinci testi ister tedbiren

Kani biraz erken verdim bklm adet gecmesini bekliycem ama gegatif cikti suanlik
Ben de aşılama olacağım korkuyorum. Düşük vs olabiliyormuş bazen tutsa bile. İlk aşılaman sanırım yılmadan devam etmeli. Zamanı gelince olacaktır kesinlikle🙏 Aşılama İçin doktor arıyorum bende bu konuda başarılı olan

Ben de aşılama olacağım korkuyorum. Düşük vs olabiliyormuş bazen tutsa bile. İlk aşılaman sanırım yılmadan devam etmeli. Zamanı gelince olacaktır kesinlikle🙏 Aşılama İçin doktor arıyorum bende bu konuda başarılı olan
İkinci 😔 malesef hersey normal olup olmamasi sasirtiyor beni sadece doktor hersey iyi diyip duruyo baska bildigi bisey yokmus gbi 😑 birde daha oncesinde femara denemelerim var hsg bile cekindim vardir rabbimin bir bildigi artik tamamen allaha biraktim tedavide olmayi pek dusunmuyorum kafa finliycem bi süre

İkinci 😔 malesef hersey normal olup olmamasi sasirtiyor beni sadece doktor hersey iyi diyip duruyo baska bildigi bisey yokmus gbi 😑 birde daha oncesinde femara denemelerim var hsg bile cekindim vardir rabbimin bir bildigi artik tamamen allaha biraktim tedavide olmayi pek dusunmuyorum kafa finliycem bi süre
Tedaviyi bırakma lütfen. Başka doktor ile devam et gerekirse. Ama bırakma, pes etme🙏

Bnce de tedaviyi bırakma bnm ilk aşılamaydi olmadı 2. Icin tekrar gun aldım o da olmazsa tüp bebek asla geç kalmak istemiyorum çünkü
Senin hissettiklerini 10 gün once bnde hissediyordum yıkılmıştım yoruldum artık diyordum ama sonra ne olursa allahtan dedik burda ki mesajlarada bakmayı bırakmıyorum hamile olanları gördükçe umudum artıyor çünkü bnde o pozitifi görene kadar devam edicem 🙏🏻

Back