- Konu Sahibi Flowers001
İnşallah sağlıklı ilerler yaaa bı an endişelendim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum acilde yaptırmadım,Kızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak
Kimyasal geciren de çok oluyor aşılamada doktorun emin olmak istemiştir hemde seni şimdiden umitlendirmek istememistir gönlünü ferah tut yukselir insallahCuma değerim 1.61 di bugün pazartesi günü 41.22 olmuş sizce nedir yardımcı olur musunuz
Negatif canimHiç bilmiyorum acilde yaptırmadım,
Çıktı mı canım sonucun
Hayırlısı olsun canım kaçıncı gündüNegatif canim
Kız bnm lafimla üzme kendini bn kimyasaldır demedim ki bna sorarsan pozitif ama 41 daha düşük bi deger oldugundan her doktor ikinci testi ister tedbirenYaaa inşallah kimyasal değildir yaaa üzmeyin beni yaa cuma yaptım 1.61 pazartesi 41.22 ama yükselmiş yindede kimyasal
1 ekim asilama 11. GunduHayırlısı olsun canım kaçıncı gündü
Bence gayet guzel artiyor canim uzme kendini hergun iki kattan fazla artmis daha ne olsunkiiiiYaaa inşallah kimyasal değildir yaaa üzmeyin beni yaa cuma yaptım 1.61 pazartesi 41.22 ama yükselmiş yindede kimyasal olabilir mi
Sonuç ne olduCuma günü 2. aşılamamı olacağım sag over 19mm ve 18.50mm iki yumurtayla catlama ignemi oldum ekim ayı sonuç bekleyenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kani biraz erken verdim bklm adet gecmesini bekliycem ama gegatif cikti suanlikSonuç ne oldu
Ben de aşılama olacağım korkuyorum. Düşük vs olabiliyormuş bazen tutsa bile. İlk aşılaman sanırım yılmadan devam etmeli. Zamanı gelince olacaktır kesinlikle Aşılama İçin doktor arıyorum bende bu konuda başarılı olanKani biraz erken verdim bklm adet gecmesini bekliycem ama gegatif cikti suanlik
İkinci malesef hersey normal olup olmamasi sasirtiyor beni sadece doktor hersey iyi diyip duruyo baska bildigi bisey yokmus gbi birde daha oncesinde femara denemelerim var hsg bile cekindim vardir rabbimin bir bildigi artik tamamen allaha biraktim tedavide olmayi pek dusunmuyorum kafa finliycem bi süreBen de aşılama olacağım korkuyorum. Düşük vs olabiliyormuş bazen tutsa bile. İlk aşılaman sanırım yılmadan devam etmeli. Zamanı gelince olacaktır kesinlikle Aşılama İçin doktor arıyorum bende bu konuda başarılı olan
14 veya 15. Günü bekleseydin keşke canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin...1 ekim asilama 11. Gundu
Tedaviyi bırakma lütfen. Başka doktor ile devam et gerekirse. Ama bırakma, pes etmeİkinci malesef hersey normal olup olmamasi sasirtiyor beni sadece doktor hersey iyi diyip duruyo baska bildigi bisey yokmus gbi birde daha oncesinde femara denemelerim var hsg bile cekindim vardir rabbimin bir bildigi artik tamamen allaha biraktim tedavide olmayi pek dusunmuyorum kafa finliycem bi süre
Bilmiyorum dusunucem biraz kafam cok dagildi buda negatif oluncap bklm hakkimizda hayirlisiTedaviyi bırakma lütfen. Başka doktor ile devam et gerekirse. Ama bırakma, pes etme
Kaçıncı aşılaman buBilmiyorum dusunucem biraz kafam cok dagildi buda negatif oluncap bklm hakkimizda hayirlisi
2. CanimKaçıncı aşılaman bu
Bnce de tedaviyi bırakma bnm ilk aşılamaydi olmadı 2. Icin tekrar gun aldım o da olmazsa tüp bebek asla geç kalmak istemiyorum çünkü2. Canim