- 13 Ağustos 2024
- 1.170
- 1.713
Allah hayırla sonuçlandırsınYaş 40 ilk deneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırla sonuçlandırsınYaş 40 ilk deneme
Merhaba cnm hayırlısı olsun bende 40 yaşındayım benim de ilk denemem. Ptesi 2 adet 3. Gün embriyosu transfer olacağım kismetseYaş 40 ilk deneme
Hayırlısı olsun benımde çarşamba olucak ama bana söylenmedı kaç adet koyulacak die üçüncü gün embriyosu bnmde Kocaeli üniMerhaba cnm hayırlısı olsun bende 40 yaşındayım benim de ilk denemem. Ptesi 2 adet 3. Gün embriyosu transfer olacağım kismetse
Msj attım da cevap gelmedi.Doktorunu ara sor gec olsun güç olmasın
AminnnAllah hayırla sonuçlandırsın
Benim de aydın cnm. Hayırlısı olsun inşallah altın yumurtayi buluruz yaş faktörü var çünkü. Arkamda da embriyo yok baskaHayırlısı olsun benımde çarşamba olucak ama bana söylenmedı kaç adet koyulacak die üçüncü gün embriyosu bnmde Kocaeli üni
İnş bebişiniz tutunur hayırlısıyla bende birde şeker hastalığı var umutsuzluk yok inşBenim de aydın cnm. Hayırlısı olsun inşallah altın yumurtayi buluruz yaş faktörü var çünkü. Arkamda da embriyo yok baska
Neden arayıp sormuyorsunuz ki doktorun hastası en basit konularda bile ariyorken siz bu önemli konuda neden aramiyorsunuz cekiniyorsunuz ki , belliki özelde yaptiriyorsunuz , arayın sorun anlamadiginiz yeri defalarca sorun sonuçta emek veriyorsunuz, yinede siz bilirsiniz tabiiiMsj attım da cevap gelmedi.
Çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallahİnş bebişiniz tutunur hayırlısıyla bende birde şeker hastalığı var umutsuzluk yok inş
Bende katılıyorum bu yorumunuza o kadar emek veriyoruz ve sorması gerekliNeden arayıp sormuyorsunuz ki doktorun hastası en basit konularda bile ariyorken siz bu önemli konuda neden aramiyorsunuz cekiniyorsunuz ki , belliki özelde yaptiriyorsunuz , arayın sorun anlamadiginiz yeri defalarca sorun sonuçta emek veriyorsunuz, yinede siz bilirsiniz tabiii
Yaşdan dolayı çift embriyo koyar mıBenim de aydın cnm. Hayırlısı olsun inşallah altın yumurtayi buluruz yaş faktörü var çünkü. Arkamda da embriyo yok baska
Evet çift Embriyo cnm 35 yaş üstü iseniz öyle koyuluyo galiba. Tabi başka çocuğunuz yoksa. Varsa soruyor tek mi çift mi istiyorsunuz diyeYaşdan dolayı çift embriyo koyar mı
İkiz olsun isterim nasipseEvet çift Embriyo cnm 35 yaş üstü iseniz öyle koyuluyo galiba. Tabi başka çocuğunuz yoksa. Varsa soruyor tek mi çift mi istiyorsunuz diye
Valla benimde olsun isterim bir kız Bir oğlan ne güzel olur rabbim inşallah sesimizi duyar. Hayırlısını nasip etsin inşallah ama benim hep tek olacakmış gibi hissediyorum hatta kızın olacak gibi geçiyor hep içimden nedeen bilmemİkiz olsun isterim nasipse
Dağlıkla tutunup kucağınıza almayı nasip etsin AllahımValla benimde olsun isterim bir kız Bir oğlan ne güzel olur rabbim inşallah sesimizi duyar. Hayırlısını nasip etsin inşallah ama benim hep tek olacakmış gibi hissediyorum hatta kızın olacak gibi geçiyor hep içimden nedeen bilmem
Ben estrofem ve Progestan fitil kullandımDondurulmuş transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz hanımlar
Çiftin başka çocigu varsa soruluyormlmus cnm sonuçta ikiz yada kendi alaninda bölünme de olabilir 3uz vs olabilri diye soruyirlarmisŞöyle ilk evliliğimden 23 ve 18 yaşında ama ikinci evliliğim suan eşiminilk evliliği bana soran olmadı
Transfer günü mü soruluyor acaba eşimin ilk evliliği olduğu için iki olsun diyorum amaÇiftin başka çocigu varsa soruluyormlmus cnm sonuçta ikiz yada kendi alaninda bölünme de olabilir 3uz vs olabilri diye soruyirlarmis
Ben çarşamba transfer olucam estrofem ve iğne dupbaston ve bırcok şey verildi bant falanda verildi banaBen estrofem ve Progestan fitil kullandım