- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar transfer günü sayılıyor mu acaba
O zaman bugün 4 günüm idrar testi yapacaktım ama o zaman yapmayayım çok da olumlu düşünemiyorum zaten hakkımızda hayırlısı olsun herkesin Bir de grip oldum üstünesayılmıyor
geçmiş olsun, inşallah tutmuştur bebişin pozitif düşün canım, bende 4 gün sonra transfer olacağımO zaman bugün 4 günüm idrar testi yapacaktım ama o zaman yapmayayım çok da olumlu düşünemiyorum zaten hakkımızda hayırlısı olsun herkesin Bir de grip oldum üstüne
Teşekkürler canım insan yaşadığı tecrübesizliklerden dolayı olumlu düşünemiyor maalesef senin için hayırlı olsun Rabbim gönlümüze göre versingeçmiş olsun, inşallah tutmuştur bebişin pozitif düşün canım, bende 4 gün sonra transfer olacağım
2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı deneme tranfer tarihi sonuç
2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
canım belki pozitife döner sen yine de dikkat etKız bu arada transferimin 5 günü idrar testi yaptım negatif
canım inşallah pozitife döneriz hepimiz bizi en iyi biz anlarız.Bende 9 ekimde oldum 4.transferımi 2 embrıyo koydurduk hayırlısıyla beklemedeyız
Ne güzel sona yaklaşmışsınız :) kaç yumurta toplandı sizin acabayaş 29 ilk deneme son adet 27 eylül transfer tarihi 15 ekim
Bilmiyorum canım transfer gününde sayarsak bugün 5 günü kaset test yaptım negatif çıktıcanım belki pozitife döner sen yine de dikkat et
10 yumurta toplandı, 4 tanesi 5. günde çift olarak donduruldu.Ne güzel sona yaklaşmışsınız :) kaç yumurta toplandı sizin acaba
5. Gün çoook zor görmeniz 6. Günden sonra vücuda beta salgılıyormuş embriyo bence testinizi tekrarlayın sonraki günlerdeKız bu arada transferimin 5 günü idrar testi yaptım negatif
Doğru söylüyorsun canım Bir de transfer gününü saymazsak aslında 4 gün oluyor biraz aceleci ve stresliyim o yüzden sanırım5. Gün çoook zor görmeniz 6. Günden sonra vücuda beta salgılıyormuş embriyo bence testinizi tekrarlayın sonraki günlerde
Bende Sabah öğle akşam kullaniyorum fitili. Yarım saat yatar pozisyonda duruyorum. Ama gün içinde tabiiki akıntı oluyor. Bence rahim alacağını alıyor zaten tortusu geri geliyorSebepsiz infertilite ilk deneme opu tarihi 13 eylül. 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transfer yapılacak. Progesteron yüksek çıktığı için taze transfer yapılmadı. Regl 2. gün estrofeme başladım 12 gün kullandıktan sonra kontrole gittim transfer günü verildi. 5 gün boyunca estrofem, progestan 200mg vajinal, coraspirin, prolutex 25 mg igne, frednol, folibol kullanacağım. **progestan fitili sabah akşam 2er adet kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonra kalkıyorum, ilacın akması normal mi?
4. Gün hele çok zor kendini sıkıntıya sokma hiçDoğru söylüyorsun canım Bir de transfer gününü saymazsak aslında 4 gün oluyor biraz aceleci ve stresliyim o yüzden sanırım
Haklısın canım gereksiz strese girdim her seferinde yapmayacağım diyorum ama yine yapıyorum pazartesi yaparım idrar testi zaten Çarşamba günü kan verme günüm4. Gün hele çok zor kendini sıkıntıya sokma hiç
Sevinçli haberler alın inşallahHaklısın canım gereksiz strese girdim her seferinde yapmayacağım diyorum ama yine yapıyorum pazartesi yaparım idrar testi zaten Çarşamba günü kan verme günüm