- 13 Ağustos 2024
- 1.170
- 1.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Benim de akıyor fitil, normal benceSebepsiz infertilite ilk deneme opu tarihi 13 eylül. 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transfer yapılacak. Progesteron yüksek çıktığı için taze transfer yapılmadı. Regl 2. gün estrofeme başladım 12 gün kullandıktan sonra kontrole gittim transfer günü verildi. 5 gün boyunca estrofem, progestan 200mg vajinal, coraspirin, prolutex 25 mg igne, frednol, folibol kullanacağım. **progestan fitili sabah akşam 2er adet kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonra kalkıyorum, ilacın akması normal mi?
Merhaba benim de ilk deneme son adet tarihi 28 eylül transfer tarihi de 15 ekim de olacak aynı gün, kaç embriyo transfer olacak benim 2 embriyoyaş 29 ilk deneme son adet 27 eylül transfer tarihi 15 ekim
Merhaba bende 1 ekimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldum .transfer gününü saymazsak 4.gün normal kaset testte silik çıktı bugün yani yine transferin ilk gününü saymazsak 6.gün kan verdim beta 0.85 çıktı hemşireyi aradım önce tutunmuş sonra gerilemiş olabilir 13 Ekim test günü o gün verin dedi ama modum sıfırın altı …fikirleri olan yada benim gibi yapan var mı öncesinde ?
Doktorunu ara sor gec olsun güç olmasınKızlar Perşembe günü transfer oldum. Prolutex iğne Sabah 1 akşam 1 olmak üzere günde 2 defa vurulacakmış ben sadece akşam vuruyordum. Az önce kullanma kağıdına baktım tesadüfen gördüm. Bişey olur mu, lütfen bişey olmasın 2 saattir ağlıyorum, doktoru da arayamiyorum geç oldu diye
Merhaba bebişiniz tutundundumu darısı bana inş çarşamba transferim var3 Ekim transfer günüm 7. Gün sabahına uyandım hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayır herkes ilaç ismini paylaşıyorKızlar ilaç ismi vermemiz sıkıntı oluyor mu sizce
Nar suyu rahmi kalınlaştırmada iyi diyorlar deneyin derimkızlar ben progestana başlayamadım doktorum rahmimin istediği gibi kalınlaşmadığını söyledi öneriniz var mı ?
Aynı gün transfer olmuşuuz
hakkınızda hayırlısı olsun sonucumuz ne3 Ekim transfer günüm 7. Gün sabahına uyandım hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba bende çarşamba transfer olucam dua edermısınızBende ekim sonu transfer olacağım Allah nasip ederse inşallah
Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ederim tabi Allah emeğinizi boşa vermesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba bende çarşamba transfer olucam dua edermısınız
Amin cnm isteyen herkese nasip etsin AllahımEderim tabi Allah emeğinizi boşa vermesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Tüm evlat isteyenlere içinde banada hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Rabbim
Allah kucağımızı doldursun
Ben doktoruma sormayı unuttum çift yada tek embriyo olcak pazartesı sorucam inşAmin cnm isteyen herkese nasip etsin Allahım
Kaçıncı denemenizBen doktoruma sormayı unuttum çift yada tek embriyo olcak pazartesı sorucam inş
Yaş 40 ilk denemeKaçıncı denemeniz