- 25 Mart 2024
- 12
- 5
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün transfer olmuşuz ilaçlar kaynaklı çok fazla mide bulantım var sizde de öyle mi acabaTransferimi oldum bugün 5. Günüm hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
nsil geçtiBekliyorum bende yarım saate alacaklarmış
Birselam kızla kaç embriyo transfer edildi sizlere
İlaç ne kullanıyorsunuz? bende bir sorun yokAynı gün transfer olmuşuz ilaçlar kaynaklı çok fazla mide bulantım var sizde de öyle mi acaba
Nasıl gidiyor şafak 10 dahaevet bende oldum
İnşallah Allah hak eden isteyen herkese nasip etsinBen dün oldum cnm hayırlı olsun inşallah
Amin cnmİnşallah Allah hak eden isteyen herkese nasip etsin
Bana 2 tane transfer edilecekselam kızla kaç embriyo transfer edildi sizlere
Tek embriyo oldm 17 aralıktaselam kızla kaç embriyo transfer edildi sizlere
Gerçekten çok farklı bir şey. Günün embriyosuymuş bizimki . 4 ocak test günümüz o güne kadar dayanıcaz. Evde test yapmayaya söz verdim kendime. Sizin nasıl? Hafif baş dönmesi sizdede varmı. Ufak karında sancı?nsil geçti
Ufak da olsa nadir sancı oluyor :) benim test günüm 6 ocak. Bas donmesi gibi bir şey olmadı igne yerim ağrıyor sadece malum yağı igneGerçekten çok farklı bir şey. Günün embriyosuymuş bizimki . 4 ocak test günümüz o güne kadar dayanıcaz. Evde test yapmayaya söz verdim kendime. Sizin nasıl? Hafif baş dönmesi sizdede varmı. Ufak karında sancı?
Test gününüz yarın mıTek embriyo oldm 17 aralıkta
Ay hadi hayırlısıBana 2 tane transfer edilecek
Bende kahverengi lekelenme var canım midem bulantım dün çok az vardı ama genelde yok. Sen ne zaman test vereceksinAynı gün transfer olmuşuz ilaçlar kaynaklı çok fazla mide bulantım var sizde de öyle mi acaba
Valla idrar yaptm ben bugn kam verdm sonç yarn çkar idrar pozitif inş değer güzeldirTest gününüz yarın mı
Merhaba sizin gonderileriniz bir kac gundur dusuyor onume sanirim daha onceki testlerinizde cikmamisti kacinci gun pozitif gordunuz acaba?Valla idrar yaptm ben bugn kam verdm sonç yarn çkar idrar pozitif inş değer güzeldir
Nasıl gidiyor şafak10 daha
inşallah sıkı sıkı tutunur hepimizin boncukları
şimdilik iyi benim 6 Ocak test günü ikitane transfer edildi hayırlısı bakalımNasıl gidiyor şafak 10 daha
test sonuçları bekleriz bizede umut olsun inşallahTek embriyo oldm 17 aralıkta