- 9 Ekim 2024
- 116
- 50
- 40
Merhaba çarşamba transferim var2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çarşamba transferim var2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
Benim sadece değerlerle değilde 3 düşüğümde var doğal yollardan biraz tedbirli gidiyoruzBaya çokmuş kullandığınız. Değerleriniz nasıl ki bu kadar destekliyor doktorunuz. Ben sadece estrofem ve fitili sabah 2 akşam 2 koyuyorum o kadar. Progestanım 8,7 ile transfer oldum doktorun istediği 10. Transfer sonrası 100mg iğnesini yaptı değerim 9a yakın olduğu için
Sordum cnm çok şükür erken farkettigimiz için sıkıntı olmaz dediBence dr sor ben 1 gün oluyorum bir gün olmuyorum dr o şekilde önerdi tüp bebek ise merkezi ara sor bilgi al
Benimde perşembeMerhaba çarşamba transferim var
Erken gebelik testi yaptınız mıBen oldum geçtiğimiz c tesi darısı size kızlar
Tam da dün bunu okuduktan sonra gaza gelip aradımNeden arayıp sormuyorsunuz ki doktorun hastası en basit konularda bile ariyorken siz bu önemli konuda neden aramiyorsunuz cekiniyorsunuz ki , belliki özelde yaptiriyorsunuz , arayın sorun anlamadiginiz yeri defalarca sorun sonuçta emek veriyorsunuz, yinede siz bilirsiniz tabiii
Arayın sorun tabiki çekinmeyin siz emek veriyorsunuz sonuçta, aklınıza takılan her türlü soruyu sorun onlar cevap vermek zorunda.Tam da dün bunu okuduktan sonra gaza gelip aradım
Haklısınız, erken farkettigimiz için sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Bu arada bugün transfer gününü saymazsak 4. Günüm hiçbir belirti ya da lekelenme vs. Yok.Arayın sorun tabiki çekinmeyin siz emek veriyorsunuz sonuçta, aklınıza takılan her türlü soruyu sorun onlar cevap vermek zorunda.
Durumunuz nasıl ne dedi doktorunuz
Günaydın, yaşım 29 çift embriyo transfer olacak, ikisi de tutarsa erken doğum sağlık açısından korkuyorum. Doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye çift transfer ediyoruz üçüzde olabilir ama indirgeriz dedi. İnşallah güzel haberler alırız.Merhaba benim de ilk deneme son adet tarihi 28 eylül transfer tarihi de 15 ekim de olacak aynı gün, kaç embriyo transfer olacak benim 2 embriyo
Belirtiye vs takılmayın herkesin bünyesi farklı inşallah pozitif alırsınız stres yapmayın kendinizi başka şeylerle meşgul edin dua edin bol bol ya kuddüs esmasını çekinHaklısınız, erken farkettigimiz için sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Bu arada bugün transfer gününü saymazsak 4. Günüm hiçbir belirti ya da lekelenme vs. Yok.
Bence ikiz olup riske girmektense tek olsun tutar inşallah siz bilirsiniz tabi ama risklerini göz önünde bulundurarak karar verin derimGünaydın, yaşım 29 çift embriyo transfer olacak, ikisi de tutarsa erken doğum sağlık açısından korkuyorum. Doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye çift transfer ediyoruz üçüzde olabilir ama indirgeriz dedi. İnşallah güzel haberler alırız.
Test yaptınız mı idrar veya kan bende 5 Ekim de transfer oldum3 Ekim transfer günüm 7. Gün sabahına uyandım hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Kesinlikle öyle ama işte biri tutsun diye iki embriyo ikiz olursa da hakkımızda hayırlısı güzel pozitif haberler alalım❤benim de yaşım 26 ilk deneme, sizinde ilk miGünaydın, yaşım 29 çift embriyo transfer olacak, ikisi de tutarsa erken doğum sağlık açısından korkuyorum. Doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye çift transfer ediyoruz üçüzde olabilir ama indirgeriz dedi. İnşallah güzel haberler alırız.
benimde ilk, yarını sabırsızlıkla bekliyorummKesinlikle öyle ama işte biri tutsun diye iki embriyo ikiz olursa da hakkımızda hayırlısı güzel pozitif haberler alalım❤benim de yaşım 26 ilk deneme, sizinde ilk mi
çift embriyo dondurmuşlar, ikisini de çözmeleri gerek. İstemezsem birini tekrar donduracaklar ama kalitesi düşebilirmiş. Zaten 4 tane 5. gün embriyosu oluştu, çift olarak dondurulmuş yani 2 transfer hakkım var. Her ikisi de negatif olursa en baştan başlayacak süreç.Bence ikiz olup riske girmektense tek olsun tutar inşallah siz bilirsiniz tabi ama risklerini göz önünde bulundurarak karar verin derim
Sizin de mi yarın transfer, benim yarın transferbenimde ilk, yarını sabırsızlıkla bekliyorumm
evetSizin de mi yarın transfer, benim yarın transfer
Benimde çift embriyoyu tek strowda dondurulmuş ama ben tek embriyo transferi olacağım hayırlısıyla, doktor diğerinin tekrar dondurulması kalitesinin düşmesi açısından birşey demediçift embriyo dondurmuşlar, ikisini de çözmeleri gerek. İstemezsem birini tekrar donduracaklar ama kalitesi düşebilirmiş. Zaten 4 tane 5. gün embriyosu oluştu, çift olarak dondurulmuş yani 2 transfer hakkım var. Her ikisi de negatif olursa en baştan başlayacak süreç.
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah haberleşelim tekrar ❤
Yaptım ama negatif çıktı hemşire beta kan testi gününüzü bekleyin idrara geç yansıyabiliyor dedi bugün daha 9. Günüm kanda bile herkeste hemen çıkmayabilşyormuş erkendenErken gebelik testi yaptınız mı