- 23 Ocak 2019
- 3.326
- 10.931
- 208
- 35
Sağolun ya içimi rahatlattınızHayir canim ne uydurmasi gayet belirgin daha koyu cikicak bence ilk denemenmi
Hayırlı olsun tedavinizMerhaba, ben de bugün ilk iğnemi vurundum. Doktoruma sormayı unuttum elimde geçen aylardan kalan vitamin takviyesi var. Argifertil diye. Bu süreçte onu kullanmamın bi sakıncası olur mu sizce ?
Selam. İğneli ilaçlı başlayacaksanız o ilaçlara göre doktor adet döngünüzü kendi düzenliyor yani görmesine gerek kalmıyor. Doğal siklus takip edecek olsaydı yumurta geliştiriyor musunuz diye ve rahim kalınlığına bakmak isterdi. Biz her ikisini de yaptık o yüzden biliyorum. Hayırlı olsunSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
Evet estroferm corasprin başlayacak. Sadece kan değerini görmek istedi sonra 10 güne kontrole cagiracakmis . Bende muaneye olmak gerekir mi diye dusnmustimSelam. İğneli ilaçlı başlayacaksanız o ilaçlara göre doktor adet döngünüzü kendi düzenliyor yani görmesine gerek kalmıyor. Doğal siklus takip edecek olsaydı yumurta geliştiriyor musunuz diye ve rahim kalınlığına bakmak isterdi. Biz her ikisini de yaptık o yüzden biliyorum. Hayırlı olsun
Bende çarşamba gunu ilk denemem ile 5.gun AA embriyo transferi olucam cok heyecanli ve endiseliyimSağolun ya içimi rahatlattınızİlki negatif sonuçlandı.Bu ikinci transferimiz. 5. Gün 5AA kalite dondurulmuş embriyo, doğal siklus takip ettik bu sefer iğne ilaç kullanmadım. Ben de görür gibiyim çizgiyi ama sanki yok gibi de. Hala negatif düşünüyorum nedense. 4 senedir hiç çift çizgi görmedim ki, nasıl görünüyor bilmiyorum
Rahim kalinligini olcmelero gerekiyor canımSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
Tabi her doktor farklidir benim o sekilde olmustuRahim kalinligini olcmelero gerekiyor canım
Hayırlısı olsun hakkınızdaBende çarşamba gunu ilk denemem ile 5.gun AA embriyo transferi olucam cok heyecanli ve endiseliyim
İlk gün dinlenmiştim sadece diğer günler masa başı işim vardı ve çalışıyordum, hiç uzanamamıştım. İlk transferimde çift embriyo konuşmuştu benmde. Bir tanesi tutunmuştu, şuan 1,5 yaşındaMerhaba kızlar benim de bu üçüncü tüp bebek denemem beşinci gün iki embriyo transferi yapıldı perşembe günü bundan öncekiler tek embriyoydu tutunmadı bakalım bu iki minik tutunacak mı perşembe cuma karnımın içinde ağrı vardı bugün hiç birşey hissetmiyorum gerçi belirti aramamak lazım çünkü geçen sefer de başka belirtiler oldu ama nasip değilmiş doktor normal hayatına dönebilirsin dedi ama biz yola çıkmadık otel de dinleniyorum riske atmak istemiyorum artık ya maddi manevi çok yoruldum sizde durumlar nasıl tutunsun diye ne yediniz neler yaptınız
Bende regl olmayı bekliyorum cylo pronognova kullandım. Bir iki güne regl olacağım. Sonra doktora gideceğim ikinci günü. Benm iki tane dondurulmuşum var. Birisi 6. Gün birisi 3. Gün iyi kaliteMerhaba bende refl olmayı bekliyorum bat ne zaman? Ben duphaston kullanmaya başladım bu gün
Canım belirti arama çünkü pozitifi, hamileliği de yaşadım negatifi de. İkisinde de belirtim vardıMerhaba tekrardan. Çarşamba 12.30’da transfer oldum, yani tam 3,5 gün oldu. Hiçbir belirtim yoktu, son 1-2 saattir sol kasığımda batma gibi bi his var. Psikolojik mi acaba başka yaşayan var mı böyle bir belirti
Evet kullandım, ben onu ilk transferimde doktor bırak artık sorun değil kullanmana gerek yok demesine rağmen korkudan 5 aylık olana kadar kullanmıştımmerhaba progestanda kullandınız mı
Kesinlikle bende görüyorummKızlar ben tamamen uyduruyor muyum, benden başka hayalet bir ikinci çizgi gören var mı? Uyduruyor olma ihtimalim yüksek. Transferden sonra 5.gün
Doktoruna sormadan bu süreçte hiç bir ekstra bir şey kullanmamalısın.Merhaba, ben de bugün ilk iğnemi vurundum. Doktoruma sormayı unuttum elimde geçen aylardan kalan vitamin takviyesi var. Argifertil diye. Bu süreçte onu kullanmamın bi sakıncası olur mu sizce ?
Normalde var tabi ki. Öncelikle rahim transfer için uygun mu, herhangi bir kist enfeksiyon oluşumu var mı ona bakılıyor. Sonrasında rahim kalınlaştırıcı ilaç ve progestanla başlanıyorSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
YaaaaSağolun ya içimi rahatlattınızİlki negatif sonuçlandı.Bu ikinci transferimiz. 5. Gün 5AA kalite dondurulmuş embriyo, doğal siklus takip ettik bu sefer iğne ilaç kullanmadım. Ben de görür gibiyim çizgiyi ama sanki yok gibi de. Hala negatif düşünüyorum nedense. 4 senedir hiç çift çizgi görmedim ki, nasıl görünüyor bilmiyorum
yarın yaşadığım şehirde bir kadın doğumcuya muayene olacam .tüp tedavisine başlayacağımı söyleyince gereken muayeneyi yapar sanırımNormalde var tabi ki. Öncelikle rahim transfer için uygun mu, herhangi bir kist enfeksiyon oluşumu var mı ona bakılıyor. Sonrasında rahim kalınlaştırıcı ilaç ve progestanla başlanıyor
Eşimin ısrarıyla bu sabah kan verdim hiç ümidim yoktu dondurulmuş 5. gün embriyosu transferden sonra 6.gün sabah 28.4 çıktı beta. ElhamdulillahYaaaahayır çoook net gözüküyor. Mutlaka yaz bizlere de koyulaşınca kan mı versen hatta
sağlıkla gelsin inşallahEşimin ısrarıyla bu sabah kan verdim hiç ümidim yoktu dondurulmuş 5. gün embriyosu transferden sonra 6.gün sabah 28.4 çıktı beta. Elhamdulillahben bu bilgileri çok aradım, o yüzden yazıyorum size de ümit olsun. İnşallah sağlıklı artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?