- 4 Kasım 2017
- 1.962
- 574
- 123
- 34
Canım dogum kontrol hapi verdi bana ama ben kullanmadim. Ben 24 gundur hayit macunu kullaniyorum (hormon degerlerim icin ayni zamanda kisti de yok ediyormus diye duydum) adet olunca yuvarlak sekilde bi kan gitti gozumle gördümve ben onun kist olduğunu düşünüyorum çünkü hafif yumurtaligimin orda agrım oluyordu hiç bi şekilde agrım filan da kalmadı. Ben yok olduğunu düşünüyorum adetle beraber. Yani doktorun verdiği doğum kontrol yapını bende senin gibi kullanmadim cnmCanım birşey verdi mi o kist için. Bende daha önce olmuştu. İlaçsı geçti. Şimdi tüp bebek için gittiğim merkez doğum kontrol hapı verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. En basit kist türü. Kendi kendine gidiyor adetle.
Sağol kuzumCanım dogum kontrol hapi verdi bana ama ben kullanmadim. Ben 24 gundur hayit macunu kullaniyorum (hormon degerlerim icin ayni zamanda kisti de yok ediyormus diye duydum) adet olunca yuvarlak sekilde bi kan gitti gozumle gördümve ben onun kist olduğunu düşünüyorum çünkü hafif yumurtaligimin orda agrım oluyordu hiç bi şekilde agrım filan da kalmadı. Ben yok olduğunu düşünüyorum adetle beraber. Yani doktorun verdiği doğum kontrol yapını bende senin gibi kullanmadim cnm
Rica ederim cnm. Benim fsh ve lh değerimde yüksek çıktığı için hayıt macunu kullanmak istedim doktor bana tüp bebek dedi ama eşimde bende şu an istemiyoruz biraz deneyelim dedik. Naaipte varsa olur artık bugün pik cıktı ovulasyonda bakalım değerlendiricem. Ben işte hazır hayıt macununu almışken kistte madem kendiliğinden yok olabilen biseyse hiç doğum kontrol hapı kullanmayim dedim. Zaten hayıt macununun da kisti yok etme özelliğide varmış madem dedim boşu boşuna kimyasal kullanmak istemedim zaten değerlerim normal değil daha da farklı boyuta sokmak istemedim. Soğan kürüne bende emin olamadim cnm belki kist patlar patladiginın da farkına varamam farklı sonuçlar doğurur diye emin olamayınca kullanmadim. Isnallah kullandığımız hayıtlar ise yarar Allah da izin verirseSağol kuzumpaylaştığın için. Ben de hayıt otu suyu içiyorum her gün belki soğan kürü yaparım ondan çok emin değilim. Bu ayı boş geçmek istemedim valla
Kızlar bugün 6. Gün embriyo transferi olacaktım ama çözdürme işleminde bozulma olduğunu söylediler yani imha edildi11 de olacaktı transferim. Şimdi saat 1 e alındı. Eğer doktor rahim kalınlığımı uygun bulursa elimde olan tek transferi yani 3. Gün embriyosunu transfer edecekler bugün. Bilmiyorum üzüldüm. Bebeğime kardeş istiyorduk ve kendimize kıstas koymuştuk. Dondurulmuşlar bitince bir daha denemeyecektik 3 hakkımız vardı birisi negatif oldu birisi çözülürken bozuldu ve şuan tek şans kaldı o da 3. Gün
Bende seni merak ediyordum n’aptınız inşallah hayırlısıyla transferin olmuştur demekki öylesi hayırlıymış belkide koyulsaydı bile tutmazdı demekki önceden bilindiKızlar bugün 6. Gün embriyo transferi olacaktım ama çözdürme işleminde bozulma olduğunu söylediler yani imha edildi11 de olacaktı transferim. Şimdi saat 1 e alındı. Eğer doktor rahim kalınlığımı uygun bulursa elimde olan tek transferi yani 3. Gün embriyosunu transfer edecekler bugün. Bilmiyorum üzüldüm. Bebeğime kardeş istiyorduk ve kendimize kıstas koymuştuk. Dondurulmuşlar bitince bir daha denemeyecektik 3 hakkımız vardı birisi negatif oldu birisi çözülürken bozuldu ve şuan tek şans kaldı o da 3. Gün embriyosu
Sağ ol canımBende seni merak ediyordum n’aptınız inşallah hayırlısıyla transferin olmuştur demekki öylesi hayırlıymış belkide koyulsaydı bile tutmazdı demekki önceden bilindi
Amin inşallah hayırlısı olsun rahim kaç ölçüm yaptılarSağ ol canımOldum transfer 3. Gün embriyosu konuldu. 3. Gün embriyosu 5. Gün konulmuş oldu ama bakalım nasıl olacak hayırlısı
Hiç bilmiyorum canım ayın 18 inde 9 du. 23 üne kadar günde 3 kere estrofem kullanmaya devam ettim. Transfer yapılırken sadece rahim kalınlığın çok iyi transferini yapacağm dedi.Amin inşallah hayırlısı olsun rahim kaç ölçüm yaptılar
Valla iyi canım senden ne haber merakla bekliyorum sonucunu hiç idrar testi yaptın mıKızlar bugün transferimin 8. Günü.. nasılsınızzz, bayadır konuşmamışız ne alemdesiniz
Hayır yapmadım canımValla iyi canım senden ne haber merakla bekliyorum sonucunu hiç idrar testi yaptın mı
Aha süper az kalmış Allahım inşallah olumlu sonuçlarını da yazmak nasip ederHayır yapmadım canımdayanıyorum erken yapıp moral bozmayım iki günüm kaldı 10. Günü test verecm zaman geçmiyor
Kaçıncı günün bugün canım ? İnşallah güzel haberler alırızAha süper az kalmış Allahım inşallah olumlu sonuçlarını da yazmak nasip eder
Valla bende gün sayıyom ilaçlarımı düzenli
İçiyom , beslenmeme dikkat ediyom bazı kişiler tutunmayı kolaylaştırır diye bazı yiyecekler paylaşmış onları tedarik ediyom
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Daha 3 kasımda transferim ben önceden başladımKaçıncı günün bugün canım ? İnşallah güzel haberler alırızbende saati saatine kullanıyorum. Hayatımda ne kadar sevmediğim ve hiç tüketmediğim yararlı sebze varsa yedim valla onun dışında bende kolaylaştıran bir sürü şey yedim bundan sonrası artık nasip
Hahaha en iyisiDaha 3 kasımda transferim ben önceden başladım
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Benim 16 sinda transfer oldum iyi Bi belirtim yoktu bugün kasıkta hafif batmalarım var hayırlısı bide benim 2. transferim tek embiriyo konulacak biliyordum. Çift embiriyo konulabilirmiş çift istedim bakalım zaman çok uzun geliyo 30 ekim test tarihim.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Hahaha en iyisiaz kalmış seninde ama
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? msj geç gördüm kusura bakmayın benim tutu çok şükür bir kızım oldu rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?