Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Kullan canım sen, doktor eğer ki ilaçla geçmeyeceğini düşünse zaten sana da derdi ameliyatla alalım diye. Bir sürü kist çeşidi var, onunki ameliyatla alınması daha doğrudur doktoru için. Benm ilaçla geçti ve soğan kürü yaptım.

Kızlar bat önümüzdeki hafta içinde olup transfere hazırlanan var mı Heyecan dorukta en geç Çarşamba adet bekliyorum sonra transfer hazırlığı olcak inşallah
Beeeenn bugün son ilacımı kullanıp regl olmayı bekleyeceğim. Genelde ilaç sonrası 4. Gün adet oluyorum. 5. Gün hastanedeym :) yani 7 gün kaldı gitmeme inşallah

Kesinlikle doğru söylemiş. Enerjiye aşırı inanıyorum bu konusa. Stres yapmamak ve olumlu düşünmek lazım

Beeeenn bugün son ilacımı kullanıp regl olmayı bekleyeceğim. Genelde ilaç sonrası 4. Gün adet oluyorum. 5. Gün hastanedeym :) yani 7 gün kaldı gitmeme inşallah
Yaa inşallah benim de adetim gecikmez normalde gecikme olmaz da heyecan yapıyorum şimdi
Kesinlikle doğru söylemiş. Enerjiye aşırı inanıyorum bu konusa. Stres yapmamak ve olumlu düşünmek lazım
Evet kesinlikle öyle. Bi de bizim embriyolar taşındı şehir değiştirdi. Kendimiz aldık hislerim daha da değişti küçücük hücreler ama bizim çocuklarımız

Teşekkür ederim cnm soğan kurunu bende deneyeceğim

Merhaba herkese. Ben de 1 Ağustos’ta ilk transferimi olmuştum negatif oldu. 27 Eylül’de ikinci transferimi oldum. Doğal siklus takip ettik bu sefer. Bugün transfer günü hariç 2. günüm. Bir belirtim yok

Merhaba herkese. Ben de 1 Ağustos’ta ilk transferimi olmuştum negatif oldu. 27 Eylül’de ikinci transferimi oldum. Doğal siklus takip ettik bu sefer. Bugün transfer günü hariç 2. günüm. Bir belirtim yok
İnşallah güzel haberler alırsın sıkı sıkı tutunsun

Bende yeni başlıyorum vitamin ilaçlarına başladım daha yolun başındayım 1 oğlum çok şükür 6 yaşında doğal olmuştu sonrasındada kimyasal gebeliklerde yaşadım umut hep var çok heyecanlı ve mutluyum

Canım başınız sağolsun ya aslında bi yandan stresliyim bu dediklerinden bi yandan boşvermeye çalışıyorum ama insan negatifi düşünmeden edemiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…