- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
O nasıl bi içecek adet söktürücü gibi mibende yazz içiyorum adet olmak için, sonrasında iğnelere başlıcaz sanırım çok heyecanlıyımmmm
İlaçmış şimdi baktımO nasıl bi içecek adet söktürücü gibi mi
Saol canımCanım başınız sağolsunya aslında bi yandan stresliyim bu dediklerinden bi yandan boşvermeye çalışıyorum ama insan negatifi düşünmeden edemiyor işte
Merhaba durumunuz nedir bahsedebilirmisiniz ? Kist için mi diğer konu için mi benle aynı anlayamadım ?
evet adet söktürücü doğum kontrol hapıO nasıl bi içecek adet söktürücü gibi mi
Merhaba bende refl olmayı bekliyorum bat ne zaman? Ben duphaston kullanmaya başladım bu günMerhaba. Tüp bebek tedavisi için gün saymaya başladım yeniden, regl olmayı bekliyorum. Sizde durumlar nedir? Gelin bu post altında birleşelim, tecrübelerimizi, heyecanımızı, sıkıntılarımızı, sürecimizi paylaşalım
Merhaba tekrardan. Çarşamba 12.30’da transfer oldum, yani tam 3,5 gün oldu. Hiçbir belirtim yoktu, son 1-2 saattir sol kasığımda batma gibi bi his var. Psikolojik mi acaba başka yaşayan var mı böyle bir belirti
merhaba progestanda kullandınız mıRegl olmayı bekliyorum bende ondan sonra gideceğim ve iki hafta ilaç kullandırırlar estrofem vs. 2 tane dondurulmuşum var
İnşaAllah hayırlısı bakalımRabbim nasip etsin heyecanlandırmak veya umut vermek istemem Allah dilerse olur ama ben ilk cocuguma transfer olunca transferden 2 gün sonra gibi kasıklarımda batma ayıptır söylemesi ishal olucakmis gibi sancılarım oldu hatta acaba regli mi olucam diye ağlamıştımama reglime daha 10 gün kadar bı Zaman vardı şükür tutunma belirtisiymis ama herkezde aynı belirti verir mi bilmem seninde transferden 2 gün sonra kramplar felan galiba tutunuyor
Pergoverisi nereden buldunuz acaba? Ben de arıyorumPergoveris verdi canım
Çizgiyi görüyorum canım bebeğin seninle Allahın izniyleKızlar ben tamamen uyduruyor muyum, benden başka hayalet bir ikinci çizgi gören var mı? Uyduruyor olma ihtimalim yüksek. Transferden sonra 5.gün
İlk idrarla yapın yarın sabah daha koyu çıkar. O kadar hayalet gibi değil ben rahat gördüm ilk anda çıktıysa tamamdırAy ağzınız bal yesininşaAllah çok aşırının aşırısı hayalet bir çizgi ama var dimi ya. Bakalım yarın olsun inşallah koyulaşır
Amin inşaAllah çok sağolunİlk idrarla yapın yarın sabah daha koyu çıkar. O kadar hayalet gibi değil ben rahat gördüm ilk anda çıktıysa tamamdırZaten şimdilerde silik çıkar benim ilk transferimde çok silikti ama ordaydı yavaş yavaş koyulaşır sağlıkla tutunsun inşallah
Hayir canim ne uydurmasi gayet belirgin daha koyu cikicak bence ilk denemenmiKızlar ben tamamen uyduruyor muyum, benden başka hayalet bir ikinci çizgi gören var mı? Uyduruyor olma ihtimalim yüksek. Transferden sonra 5.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?