Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Canım başınız sağolsun ya aslında bi yandan stresliyim bu dediklerinden bi yandan boşvermeye çalışıyorum ama insan negatifi düşünmeden edemiyor işte
Saol canım Rabbim hiç birimize yaşatmasın aslında bizlik bişey yok çok üstüne düşmek yerine olcağı varsa olur diyorum nasip işte biz elimizden geleni yapıyoruz

Merhaba kızlar benim de bu üçüncü tüp bebek denemem beşinci gün iki embriyo transferi yapıldı perşembe günü bundan öncekiler tek embriyoydu tutunmadı bakalım bu iki minik tutunacak mı perşembe cuma karnımın içinde ağrı vardı bugün hiç birşey hissetmiyorum gerçi belirti aramamak lazım çünkü geçen sefer de başka belirtiler oldu ama nasip değilmiş doktor normal hayatına dönebilirsin dedi ama biz yola çıkmadık otel de dinleniyorum riske atmak istemiyorum artık ya maddi manevi çok yoruldum sizde durumlar nasıl tutunsun diye ne yediniz neler yaptınız

Merhaba bende refl olmayı bekliyorum bat ne zaman? Ben duphaston kullanmaya başladım bu gün

Merhaba tekrardan. Çarşamba 12.30’da transfer oldum, yani tam 3,5 gün oldu. Hiçbir belirtim yoktu, son 1-2 saattir sol kasığımda batma gibi bi his var. Psikolojik mi acaba başka yaşayan var mı böyle bir belirti

Rabbim nasip etsin heyecanlandırmak veya umut vermek istemem Allah dilerse olur ama ben ilk cocuguma transfer olunca transferden 2 gün sonra gibi kasıklarımda batma ayıptır söylemesi ishal olucakmis gibi sancılarım oldu hatta acaba regli mi olucam diye ağlamıştım ama reglime daha 10 gün kadar bı Zaman vardı şükür tutunma belirtisiymis ama herkezde aynı belirti verir mi bilmem seninde transferden 2 gün sonra kramplar felan galiba tutunuyor

Merhaba tekrardan. Çarşamba 12.30’da transfer oldum, yani tam 3,5 gün oldu. Hiçbir belirtim yoktu, son 1-2 saattir sol kasığımda batma gibi bi his var. Psikolojik mi acaba başka yaşayan var mı böyle bir belirti

İnşaAllah hayırlısı bakalım ben de çok kaptırmak istemiyorum. Psikolojik de olabilir. Çarşamba bi test yapmayı planlıyorum

Kızlar ben tamamen uyduruyor muyum, benden başka hayalet bir ikinci çizgi gören var mı? Uyduruyor olma ihtimalim yüksek. Transferden sonra 5.gün

Eklentiler

• IMG_8260.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar ben tamamen uyduruyor muyum, benden başka hayalet bir ikinci çizgi gören var mı? Uyduruyor olma ihtimalim yüksek. Transferden sonra 5.gün
Çizgiyi görüyorum canım bebeğin seninle Allahın izniyle

Ay ağzınız bal yesin inşaAllah çok aşırının aşırısı hayalet bir çizgi ama var dimi ya. Bakalım yarın olsun inşallah koyulaşır
İlk idrarla yapın yarın sabah daha koyu çıkar. O kadar hayalet gibi değil ben rahat gördüm ilk anda çıktıysa tamamdır Zaten şimdilerde silik çıkar benim ilk transferimde çok silikti ama ordaydı yavaş yavaş koyulaşır sağlıkla tutunsun inşallah

Amin inşaAllah çok sağolun

Merhaba, ben de bugün ilk iğnemi vurundum. Doktoruma sormayı unuttum elimde geçen aylardan kalan vitamin takviyesi var. Argifertil diye. Bu süreçte onu kullanmamın bi sakıncası olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…