Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Eğer o yoksa doktorunuz içerik olarak aynı olan farklı bir ilacı yazacaktır
Evet biliyorum farklı bi ilaç verdi fakat verdiği ilacı devlet karşılamıyor fiyatı da oldukça yüksek tutuyor önümüzden bu ilacı bulmaya çalışıyoruz

İlaç isimleri nedir ? Bir de evet amh değerini öğrenmek için kan alınıyor ama onun çıkması bir kaç günü buluyor, hemen çıkmıyor diğer sonuçlar gibi. Ondan demiştir, gerek duymamıştır. Ve evet kesinlikle kafanızın çok rahat olması gerek, hazır hissetmelisiniz çünkü çok fazla ilaca, iğneye maruz kalacaksınız. Toplama işleminiz vs olacak. Ama gözünüz korkmasın, olumlu sonuç aldığınızda yaşadığınız tüm zorluğa değiyor bir de strest çok etkiliyor maalesef

Ilaclarimi konu açtım en son konumda resmini paylaştım bi bakarmısınız belki bilginiz vardır ilaçlar hakkında. Evet zorlu bi surecmis nasipte varsa Allah nasip ederse olur ama yoksa ne yaparsam yapayım olmayacak farkındayım.

ilk bebeğim de tüp bebek ile oldu :) çift transfer gerçekleştirildi. Bir tanesi tuttu. İlk denememde hamile kalmıştım. Tüp bebek için direk hsg istenmiyor amaa çoğu doktor yapıyor, infertilite bölümü olarak kesinlikle yapılmasını öneriliyor. Bana da yapıldı. Genelde ilacı sıkarken sancı oluyor derler ama bende alt kısmı açarken, o aleti takarken birazcık yandı canım. Ama kesinlikle dayanılmayacak bir şey değil, çok kısa zaman içerisinde de bitiyor hemen, uzun sürmüyor. Eşinizin söylediğine gelecek olursak, normal bir insanda her ay hamile kalma oranı %20 dir. Tüp bebekte bu şandı %40 üstüne çıkarmış oluyorsunuz. İlla tutacak diye bir şey yok tabi tamamen nasip. Tedavi olursanız da bana mutlaka yazın, size tutunmaya yardımcı birkaç bilgi vermek isterim

Merhaba ben dün çift embriyo transferi oldum bu ikinci denemem. İlki temmuzda olmuştu pozitif netilecenmişti ancak düşükle sonuçlandı. O tek embriyoydu
Şimdi en heyecanlı kısıma geçmişsiniz yani artık beklemek zor oluyor zaman geçmiyor sanki inşallah sıkıca tutunur size bebekleriniz sonucunuzu, belirtilerinizi mutlaka paylaşın olur mu bizlerle

Merhaba çok teskkur ederim bana özelden o bilgileri yazabilirmisiniz acaba? Önce kistimin yok olması gerekiyor tüp bebek için sanırım sol yumurtsligimdaki kist içinde 2-3 aya geçer dedi doktor ilaç ile. Ilaç yazdı bana. Eğer özelden atabilirsenizncok sevinirim. Doktor durumun çok acil olduğunu bir an önce tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini söyledi. Bu arada allah bağışlasın evladinizi

Çok teşekkür ederim, tabi kii yazarım kistiniz ilaçla geçer sorun yapmayın. Bende de oluşmuştu, ilaçla geçti. Tutunması için herseyin uygun olması gerekiyor evet. Öncelik kisti halletmek

Şimdi en heyecanlı kısıma geçmişsiniz yani artık beklemek zor oluyor zaman geçmiyor sanki inşallah sıkıca tutunur size bebekleriniz sonucunuzu, belirtilerinizi mutlaka paylaşın olur mu bizlerle
Bugün 1. Günüm hiçbir belirtim yok inşallah tutunmuşlardır. Günlük belirtilerimi ve sonucumu yazarım. Zaman nasıl geçer onu ben de bilmiyorum

Benim de kistim vardı tedavinin başında. Doktorum tüp bebeğe başlamadan önce halledilmesi gerek dedi. İlaçla küçülebilir ama tamamen kaybolmazsa kullandığın ilaçlarla büyür ve yumurtların büyütmesini engeller dedi. O yüzden hafif anestezi ile kistim alındı o şekilde başladım iğnelere

Benim verilen iğnelerden kaynaklı oluşan kistti. Yani çatlatmadan sonra çatlamayan yumurtalar kist yapmıştı. Ama ilaçla geçti sorun olmadı

Anladım cnm. Bana da sol yumurtalıkta içine kanayan kist ama iyi huylu dedi başka da bişey demedi. Adini bilmiyorum kistin

Ne yapsam bilemedim kimisi kullan faydalı olur diyo kimisi yok diyor şaştım kaldım. Sağlık için kullanmam daha mantıklı gibi geldi bana da ama seninde doktorun o şekilde demiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar bat önümüzdeki hafta içinde olup transfere hazırlanan var mı Heyecan dorukta en geç Çarşamba adet bekliyorum sonra transfer hazırlığı olcak inşallah

Kızlar bat önümüzdeki hafta içinde olup transfere hazırlanan var mı Heyecan dorukta en geç Çarşamba adet bekliyorum sonra transfer hazırlığı olcak inşallah
Ben varım ben de regl olmayı bekliyorum transfere hazırlık için. 5 yumurtam 5. Güne gitmiş ama 3ü 10 üzerinden 7 kalitede, 2si 10 üzerinden 6 kalitede dedi embriyolog bu sayılar oranları nasıl etkiler bilmiyorum ama rabbim hepimizin kucaklarımı doldursun inşallah şu mübarek günün hürmetine

Canım ben de ikinci transferi yaptırıcam ilki tuttu ama kaybettim 7.haftada. Dün embriyologla konuştuk uzun uzun bana dedi ki ne gününe takıl ne kalitesine sakın stres yapma doğa işini biliyor stresle onu baltalama dedi

Bugün 1. Günüm hiçbir belirtim yok inşallah tutunmuşlardır. Günlük belirtilerimi ve sonucumu yazarım. Zaman nasıl geçer onu ben de bilmiyorum
Çoook heyecanlı oluyor, bilirim o duyguyu ama kendine oyalanacak bir şeyler bul, kitap oku aklını takmamaya çalış veee en önemlisi çoook pozitif düşün. Sanki tutunmuşlar gibi hayal et ve konuş onlarla :) enerjiyeee çoook inanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…