Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

İlk gün dinlenmiştim sadece diğer günler masa başı işim vardı ve çalışıyordum, hiç uzanamamıştım. İlk transferimde çift embriyo konuşmuştu benmde. Bir tanesi tutunmuştu, şuan 1,5 yaşında 🥰 ilk 5 gün ananas yedm, haşlanmış yumurta, tavuk, dut kurusu, kabak çekirdeği, havuç. Bunları mutlaka yeyin ve çok su için. Bunlar özellikle ananas tutunmada çok etkili
Merhaba,
Ya ananas için bazı yerlerde de hamilelik sürecinde yenmez, ödem atıcı etkisi var diye yazıyor. Kafam karıştı??

Merhaba,
Ya ananas için bazı yerlerde de hamilelik sürecinde yenmez, ödem atıcı etkisi var diye yazıyor. Kafam karıştı??
Merhaba. Evet bizim hemşiremiz kesinlikle ananas maydanoz gibi ödem artırıcı şeyler yasak dedi. Bence normal diyetinizin dışında olan ters etki yapabilecek hiçbir yeni şeyi bu dönemde denemeyin.

Merhaba,
Ben ilk hamileliğimde yedim. Ananas transfer sonrası ilk bir kaç gün yenmesi öneriliyor ama sonra kesilmesi lazım. Bir araştırın derim detaylı. Ben tüp bebek merkezindeki hemşireyle de konuşmuştum, ordan bir hemşire arkadaşları tüp bebek yaptırmış ve bir tane o da kötü kalite embriyosu varmış şansını denemiş ve tutmuş. Ne yaptın demişler, ilk üç gün ananas yedim, kabak çekirdeği yedm demiş. Bende bayağı araştırmıştım. İlk bebeğimde tüp bebekti benm ve yedim tutundu 🤷🏼‍♀️ bilemiyorum yanıltmak istemem sizde araştırın. Ama ben bu transferimde de yiyeceğim. Bu arada regl olmayı bekliyordum oldum kızlarr :) yarın hastaneye gideceğim.

Merhaba. Evet bizim hemşiremiz kesinlikle ananas maydanoz gibi ödem artırıcı şeyler yasak dedi. Bence normal diyetinizin dışında olan ters etki yapabilecek hiçbir yeni şeyi bu dönemde denemeyin.
😳 maydonozu duydum da ananası duymadım aksine etrafımdaki herkeste denedi. Bu arada hamilelik için demiyorum bunu ben. Transfer sonrası tutunmada etkili ilk üç gün öneriyorlar normalde ama sonra bırakılması gerekiyor 🤷🏼‍♀️ ilk hamileliğimde ben 5 gün yemiştim sonra bırakmıştım. Yemekten kastımda tıka basa oturup bir ananas değil tabi ki tadımlık. Yine de siz bilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem. Ben bu şekilde araştırıp, burdaki hemşirelerle de konuşup bu şekilde bir yol izlemiştim.

Merhaba 25 Eylül'de transfer oldum ayın 1 inde akşam erken gebelik testi yaptım sonuç boyle bugün gene yaptım oda ikinci resim sizce pozitif mi
IMG_20231004_215515.webp

Eklentiler

• IMG_20231004_215500.webp
    IMG_20231004_215500.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
Bende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan ben gibi

merhabalar herkese bende ekimde transfer olucam nasipse son kontrolüm 16 ekim heyecanlıyım bakalım hangi gün alıcam minnaklarımı hastahaneden 💕

Bende regl olmayı bekliyorum cylo pronognova kullandım. Bir iki güne regl olacağım. Sonra doktora gideceğim ikinci günü. Benm iki tane dondurulmuşum var. Birisi 6. Gün birisi 3. Gün iyi kalite
Ya ben o ilaci geçen ay kullandım yüzüm komple sivilce oldu ağrılı büyük büyük sivilceler var yüzümde. Geçmek bilmiyor sürekli çoşuyor.
Ya o zaman senin bu ay transferin olur inşallah güzel sonuçlanır.

Ya ben o ilaci geçen ay kullandım yüzüm komple sivilce oldu ağrılı büyük büyük sivilceler var yüzümde. Geçmek bilmiyor sürekli çoşuyor.
Ya o zaman senin bu ay transferin olur inşallah güzel sonuçlanır.
Şuan yanağımda çıkan kocaman sivilcemle cevap yazıyorum 😂🥲 maleesef sivilcelenme yapıyor doğru. Bugün reglimin ikinci günü gittim doktora. Çok şükür bir sıkıntı yok estrofem başlandı ayın 18 ine kadar kullanacağım. 18 inde kontrol. Eğer güzel şekilde kalınlaşma sağlanırsa evet ay sonu 21 i gibi Allah’ın izniyle transfer olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı 🤗

Merhaba. Tüp bebek tedavisi için gün saymaya başladım yeniden, regl olmayı bekliyorum. Sizde durumlar nedir? Gelin bu post altında birleşelim, tecrübelerimizi, heyecanımızı, sıkıntılarımızı, sürecimizi paylaşalım 🤗
Merhaba. Tüp bebek tedavisi için gün saymaya başladım yeniden, regl olmayı bekliyorum. Sizde durumlar nedir? Gelin bu post altında birleşelim, tecrübelerimizi, heyecanımızı, sıkıntılarımızı, sürecimizi paylaşalım 🤗

Back
X