Hemorajik kistmiş canım adı kistinin, baktım şimdi araştırdım.Anladım cnm. Bana da sol yumurtalıkta içine kanayan kist ama iyi huylu dedi başka da bişey demedi. Adini bilmiyorum kistin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemorajik kistmiş canım adı kistinin, baktım şimdi araştırdım.Anladım cnm. Bana da sol yumurtalıkta içine kanayan kist ama iyi huylu dedi başka da bişey demedi. Adini bilmiyorum kistin
Kullan canım sen, doktor eğer ki ilaçla geçmeyeceğini düşünse zaten sana da derdi ameliyatla alalım diye. Bir sürü kist çeşidi var, onunki ameliyatla alınması daha doğrudur doktoru için. Benm ilaçla geçti ve soğan kürü yaptım.Ne yapsam bilemedim kimisi kullan faydalı olur diyo kimisi yok diyor şaştım kaldım. Sağlık için kullanmam daha mantıklı gibi geldi bana da ama seninde doktorun o şekilde demiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
BeeeennKızlar bat önümüzdeki hafta içinde olup transfere hazırlanan var mıHeyecan dorukta en geç Çarşamba adet bekliyorum sonra transfer hazırlığı olcak inşallah
Kesinlikle doğru söylemiş. Enerjiye aşırı inanıyorum bu konusa. Stres yapmamak ve olumlu düşünmek lazımCanım ben de ikinci transferi yaptırıcam ilki tuttu ama kaybettim 7.haftada. Dün embriyologla konuştuk uzun uzun bana dedi ki ne gününe takıl ne kalitesine sakın stres yapma doğa işini biliyor stresle onu baltalama dedi
Yaa inşallah benim de adetim gecikmez normalde gecikme olmaz da heyecan yapıyorum şimdiBeeeennbugün son ilacımı kullanıp regl olmayı bekleyeceğim. Genelde ilaç sonrası 4. Gün adet oluyorum. 5. Gün hastanedeym :) yani 7 gün kaldı gitmeme inşallah
![]()
Evet kesinlikle öyle. Bi de bizim embriyolar taşındı şehir değiştirdi. Kendimiz aldık hislerim daha da değişti küçücük hücreler ama bizim çocuklarımızKesinlikle doğru söylemiş. Enerjiye aşırı inanıyorum bu konusa. Stres yapmamak ve olumlu düşünmek lazım![]()
Teşekkür ederim cnm soğan kurunu bende deneyeceğimKullan canım sen, doktor eğer ki ilaçla geçmeyeceğini düşünse zaten sana da derdi ameliyatla alalım diye. Bir sürü kist çeşidi var, onunki ameliyatla alınması daha doğrudur doktoru için. Benm ilaçla geçti ve soğan kürü yaptım.
İnşallah güzel haberler alırsın sıkı sıkı tutunsunMerhaba herkese. Ben de 1 Ağustos’ta ilk transferimi olmuştum negatif oldu. 27 Eylül’de ikinci transferimi oldum. Doğal siklus takip ettik bu sefer. Bugün transfer günü hariç 2. günüm. Bir belirtim yok![]()
Evet cnm bende şimdi baktım öğrendim doktor adını dahi söylememişti bana.Hemorajik kistmiş canım adı kistinin, baktım şimdi araştırdım.
İnşallah sımsıkı tutunur size bebişinizMerhaba herkese. Ben de 1 Ağustos’ta ilk transferimi olmuştum negatif oldu. 27 Eylül’de ikinci transferimi oldum. Doğal siklus takip ettik bu sefer. Bugün transfer günü hariç 2. günüm. Bir belirtim yok![]()
İnşallah canımKizlar bende transfer hazirligindayim suan 4 ekimde transferim var inşallah hepimiz pozitif sonuclar aliriz![]()
bende yazz içiyorum adet olmak için, sonrasında iğnelere başlıcaz sanırım çok heyecanlıyımmmm
Bende onu kullanıyorumCylo prognava icmistim bende regl düzenli gelmesi icin
Canım başınız sağolsunCanım ben de ikinci transferi yaptırıcam ilki tuttu ama kaybettim 7.haftada. Dün embriyologla konuştuk uzun uzun bana dedi ki ne gününe takıl ne kalitesine sakın stres yapma doğa işini biliyor stresle onu baltalama dedi