- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
Maşallah Allah sağlıkla pozitif haberlerini de yazmak nasip etsinBenim 9 kalınlığı çok iyi dediler pazartesine verdiler transfer günü. 6. Gün embriyosu
Birde kan testi felan da yaptılar mı bana doktor şey dedi önemli olan hormonlarınBenim 9 kalınlığı çok iyi dediler pazartesine verdiler transfer günü. 6. Gün embriyosu
Uzun değil canım benmde kontrolüm 14 gün sonrasıydı o da bugündü yaniBende dün gittim reglin ikinci günüydü estrofem verdi bana da ama 12 gün sonraya verdi kontrolü çok uzun değil mi sizce ondan sonra ne zaman transfer olur ki ya kanımda sorun çakarsa yada hormon veya progestron yani herhangi bir sorunda napıcam
Size ilk ilaçtan kaç gün sonra kontrol verdiler
Benm dondurulmuş embriyo transferi olacağm canım. Regl olduğumun 2. Günü kontrole gittim ve estrofem başlandı. 14 gün sonra yani bugün için kontrolüm vardı rahim kalınlığına bakıldı bir sıkıntı olmadığı için pazartesi için transfer yapılacak hayırlısıylaMaşallah Allah sağlıkla pozitif haberlerini de yazmak nasip etsin
Kaç gün sonra gittin doktora canım benim
Hani ilk ilacı kullandıktan
Evet canım ilk gittiğimde de kanımı aldılar. Bugün de kanımı aldılar. Değerlerine bakıyorlarBirde kan testi felan da yaptılar mı bana doktor şey dedi önemli olan hormonların
Birde progestrana bakacakmış
Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah güzel haberler alırız 27 Oktober da benim de kontrolüm var bakalım nasıl olucakBenm dondurulmuş embriyo transferi olacağm canım. Regl olduğumun 2. Günü kontrole gittim ve estrofem başlandı. 14 gün sonra yani bugün için kontrolüm vardı rahim kalınlığına bakıldı bir sıkıntı olmadığı için pazartesi için transfer yapılacak hayırlısıylabugün de progestan alttan fitil başlatıldı günde 3 kere. Estrofem ve folic asit devam
Amin inşallah canım hayırlı güzel haberlerle inşallahAllah emeklerimizi boşa vermesin inşallah güzel haberler alırız 27 Oktober da benim de kontrolüm var bakalım nasıl olucak
Seninde çok az kalmış canım, güzel haberlerin olsun inşallahBenim 2.denemem olacak bu sefer serum desteği verelim dedi doktorum inşallah olur transfer gününü belirlemek için 21ekimde gidicem heralde Ekim sonuna doğru olur
Hepimizin güzel haberleri olsun inşallahhhhhSeninde çok az kalmış canım, güzel haberlerin olsun inşallahsonrada bekleme stresi başlıyor birbirimizi haberdar edelim mutlaka
Amin inşallahAmin inşallah canım hayırlı güzel haberlerle inşallah
Cnm bizimBenim 9 kalınlığı çok iyi dediler pazartesine verdiler transfer günü. 6. Gün embriyosu
Amin inşallah çok sevindimBugün doktor kontrolüm vardı.pazartesi transferim olacakumarım buraya hamileyim yazmak da nasip olur
Hımm anladım canım aminnn inşallahCnm bizimhus3545 uzun protokolüdü de aynı yerde tedavi görüyoruz ondan dedim. Bence de 9 iyi benim 3 gün embiriyosu 16 ekimde Transver oldum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Yaaaa ikimizin aynı gidiyor resmennBugün doktor kontrolüm vardı.pazartesi transferim olacakumarım buraya hamileyim yazmak da nasip olur
2 adet 5.gun embriosu cnm .rahim kalınligi 13 çıktı kan değerleri güzel geldi . progesteron kalçadan iğne estroferm prednol corasprin ve folic aşırı transfere kadar kullanacağım.ikimizinde bir tane bebeği var tüm sürecimiz aynı ..Rabbim yine nasip eder inşallahYaaaa ikimizin aynı gidiyor resmennbenimde pazartesi kaçıncı gün embriyo transfer edilecekmiş ? Açıklanma tarihimiz de aynı olur. Heyecanlandım
Benmde 2 embriyo kaldı ama ya ikisi de tutarsa diye korkumdan tek embriyo transfer ettireceğim2 adet 5.gun embriosu cnm .rahim kalınligi 13 çıktı kan değerleri güzel geldi . progesteron kalçadan iğne estroferm prednol corasprin ve folic aşırı transfere kadar kullanacağım.ikimizinde bir tane bebeği var tüm sürecimiz aynı ..Rabbim yine nasip eder inşallah
merhaba canım dün gittim 9,4 olmuş dediler cumartesi günü transferim :)Selam cnm benim gittiğimde 10 du 5 gün sonrasına transfer tarihini verdiler herhalde seninde 10 olmasını bekliyorlar.
nasılsın canım nasıl gidiyorCnm bizimhus3545 uzun protokolüdü de aynı yerde tedavi görüyoruz ondan dedim. Bence de 9 iyi benim 3 gün embiriyosu 16 ekimde Transver oldum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?